2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Yanlış bilgilendirmek istemem ancak sancı olması gayet normal, bana da vuruyor arada adet sancısı gibi. Anneme söledim normal dedi.

kızlar size bişi sorcam yarın doktor kontrolüm var her hafta dr gitmekten bi hoş oldum artık inş bu kez kalp atışını duyarız tatile gitcez 4- 5 günlügüne 4-3 saat yol gitcem bi problem olur mu acaba merak ediyorum her hangi bi lekelenmem flan yok ama korkuyorum önceden rezervasyon olmasa hiç gidesim yok bide denize yada havuza giirmek bebeişimi etkiler mi acaba merak ediyorum

Kizlar selam herkese.ya benim disim cok agriyo sag taraf azi disi curumus sanirim. Cok fenayim.napabilirim yaa? Tavsiyeniz var mi

kızlar arnızda konya da oturan varmı ben akademiye şükran hanıma gidiyordum vaz geçtim gitmiycem artık ona çok ilgisiz geldi bana şimdi medicana narin hanıma başlıycaz bi bilginizz varmı

Hamilelik takviminde de bebegin dislerinin gelistigi yazio onun da etkisi mi var yoksa ya

Gecmis olsun bende yatmaktan sirtim agriyo wc gitmeye korkuyorum cok sukur lekem yok gibi ins olmaz ilac fayda eder bna dua edin nolur bu ucuncu bebegim ilk ikisi dusuk oldu artık cok yiprandim cuma randevu aldim rabbim hepinizin bebisini korusun kanamam bitti ama hala yanlarim agriyo

önceki düşüğün sebebini söylemişmiydi doktorun cnm, kan pıhtılaşmasımı var..

kizlar dudaginda ucuk cikan varmi?
varsa, neler yaptiniz? herhangi bir sey kulanmak yasak diye biliyorum..

Kızlar Selam,
Dün akşam özel bir hastanede kan testi yaptırdım ve değerim 691.45 çıktı. sat: 22.08.2014
Buna göre sanırım 4 haftalık hamileyim, kan değerim nasıl bu haftaya göre sizce?
hayırlı olsun canım satımız aynı :)

kızlar bebğinizin kalp atışını ne zaman duydunuz benim dün betan 925 di cumaya kadar 1,5 katı olacak duyabilirmiyim ki acaba kalp atışını
herşey yolundaysa geç erken döllenme yoksa 6 haftalıkken duyuluyor canım..
ıhlamur gargara değil adaçatı olucak boğaz ağrın varsa..

bende bu cumartesi kalp atışını duymaya gidicem allah izin verirse:)7 hafta 2 gunlukken duyulur dimi kizlar?
6 haftalıkken duyuluyor canım erken yada geç döllenme yoksa...

insallah duyulurr kızlar.peki istanbulda hangi hastane ve doktorlara gidiyosunuz?
ben istanbuldayım özel muayenehaneye gidiyorum ethica hastanesinide öneririrm

bende 2 bebek kaybetmiştim..sonra şükür kızım oldu şimdi allah izin verirse tekrar hamileyim...

Canım yol gitmen herhangi bişi yapmaz ama benim doktorum deniz havuz yasak dedi bana üç ay doktoruna yine sor istersen enefeksiyon olmaması gerekiyor ondan sanirim

Kizlar selam herkese.ya benim disim cok agriyo sag taraf azi disi curumus sanirim. Cok fenayim.napabilirim yaa? Tavsiyeniz var mi
Ay canım Kıyamam geçmiş olsun valla dış cekimi falan olmuyor diye biliyorum uyuşturucu herhangibir madde almaman lazım diye yasak bence hem doktoruna hem de bi dış hekimine danis inşallah biran önce gecer

Ay kızlar yemek yaptım yoruldum, kaynanamda cuma cumartesi gelin çağına cgriyor öf of

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…