• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
İyi akşamlar kızlar bende bugün doktora gittim bürsürü test istedi,hıv testi tam kan sayımı,kan şekeri,tam idrar testi vs bikaç bişey daha var yaptıran varmı bunları,sonuca göre ilaç vericekmiş şimdilik folik asit verdi sadece,bulantıyada ilaç vermedi

İyi akşamlar kızlar bende bugün doktora gittim bürsürü test istedi,hıv testi tam kan sayımı,kan şekeri,tam idrar testi vs bikaç bişey daha var yaptıran varmı bunları,sonuca göre ilaç vericekmiş şimdilik folik asit verdi sadece,bulantıyada ilaç vermedi
Bn yaptirdim aile hekiminde ucretsz yapiyolar

Merhaba kızlar kismetse ben de mayis annesi olacagim 5 haftalik hamileyim bugün biraz rahatsızlandim sanki adet olacakmışim gibi agrim var afedersiniz wc ye acaba kanamam mi oluyor diye korkuyla gidiyorum sizde de bu sekilde belden asagiya dogru karin ve kasik agrisi oldu mu acile gitmeli miyim
Canım ben de hesaplamama göre 5. haftanın içindeyim. 2 haftadır ben de adet olcak gibi hissediyorum ve korkuyorum aynı şeyler bana da oluyor. ben de korkuyordum sen de yazınca rahatladım biraz demek ki normal.

Ay canim
Ay canım Kıyamam geçmiş olsun valla dış cekimi falan olmuyor diye biliyorum uyuşturucu herhangibir madde almaman lazım diye yasak bence hem doktoruna hem de bi dış hekimine danis inşallah biran önce gecer
Ay cnm saol ya insaalah gecer gidicem birazdan dis klinigine cok fenayim ya sisti sanirm iyice acamiyorum agzimi

Arkadaşlar benim sat.23 ağustos bugün bhcg değerim 289 çıktı.Sizin değerleriniz daha fazla 2 gün sonra tekrar baktıracağım.Aslında doktorum değerin kaç olması gereketiğini değilde 2 gün sonra katlanacağını görelim sağlıklı olduğunu söylemek için.Ama çok canım sıkıldı çok mu düşük acaba...

bugün kesemizi gördük çok şükür :KK71:kan değerimde 2539 olmuş:KK64:
kalp atışlarını görmek için 3 hafta sonra gidecekmişim:63: nasıl geçecek 3 hafta :KK34:
4 tane doktor edinicem her hafta birine giderim böylece her birine 3 hafta arayla gitmiş olurum:KK53: :KK45:

Arkadaşlar benim sat.23 ağustos bugün bhcg değerim 289 çıktı.Sizin değerleriniz daha fazla 2 gün sonra tekrar baktıracağım.Aslında doktorum değerin kaç olması gereketiğini değilde 2 gün sonra katlanacağını görelim sağlıklı olduğunu söylemek için.Ama çok canım sıkıldı çok mu düşük acaba...
yok canım üzülme dr.un dediği gibi 2 ye katlanması ve düzenli artması önemlii..benim 22 ağustos gecen hafta betam 13.6 dıydıu 2gün sonra 39 oldu.hayırlısı bakalım cuma dr.a gidicem..

bugün kesemizi gördük çok şükür :KK71:kan değerimde 2539 olmuş:KK64:
kalp atışlarını görmek için 3 hafta sonra gidecekmişim:63: nasıl geçecek 3 hafta :KK34:
4 tane doktor edinicem her hafta birine giderim böylece her birine 3 hafta arayla gitmiş olurum:KK53: :KK45:
canım gözün aydın..zaten haftaya kalp atışı görülür..

ben de öğretmenim. nöbetimin olduğu gün 7 saat dersim de var. hiç oturamicam yani. eğer bu riskliyse gerekirse rapor felan alırım. dr bana fazla ayakta kalma dedi. zaten biraz yorulunca artıyo lekelenme.

Evet canım bugün yine gittim başka doktora. Kesenin yanında kan pıhtısı görüyorum dedi çok kötüyüm:KK1: çalışmam sebebiyle bişey olacak diye vicdan azabı çekiyorum. Doktor progestan verdi hemde oral yoldan bir de decavit:KK43:

Ya aslında internette bakınca kanama olmadan da düşük olabileceği söylenuyor benim de en çok canımı sıkan bu kanama olmadan missed abartus dedikleri kalp atışı durması var o kanama yapmıyormuş, bende de belirti o kadar az ki kanama olmasa da çok korkuyorum aklıma geldikçe. ...
Benimde nisan ayinda iki aylikti kalbi durmus yazdigin gibi kanama olmuyor rutin kontrolde farkedilmisti.Allahim hayirlisini versin herkese

Evet canım bugün yine gittim başka doktora. Kesenin yanında kan pıhtısı görüyorum dedi çok kötüyüm:KK1: çalışmam sebebiyle bişey olacak diye vicdan azabı çekiyorum. Doktor progestan verdi hemde oral yoldan bir de decavit:KK43:
Korkma canım aynı ilaçları ben de kullanıyorum, ama öyle bir problem yoktu, o ilaçları her gebe kullanıyor, korkma o ilaç çok iyi gelir

Back