Ben gusül aldım ama o gusul anında ettiğin dualar hep kabul olur inş öyle biliyorum. gusul alırken çok içten yürekten dualar ettim. O anı hiçbir lohusa boşa geçirmesin lütfen dilek kapıları hayatımuzda kaç defa öyle açık olur nadir olduğuna inanıyorum. Sonra çıktım bebeği annemle beraber yıkadık. Fakat bi dip not. Önce bir şişe suya okuyabildiğimiz tüm duaları okuduk o suyun yarısını benim gusül suyuma yarısınıda bebeğin banyo suyuna kattık. Ayrıca bebeği banyo yaptırırkende bebeğime çok dua ettik. Geleceğine sağlığına huzuruna vs. O banyo anları duayı sakın geçmeyin. Bunu bir fırsat olarak görün tüm duaları dileklerinizi söyleyin. Kabul olur inş.Sagol canim. Aydinlatici oldu cevabin. Peki sen gusul aldin sonra bebegı sans verdiler. Sen mi yikadin? Nasıl oluyor anlatir misin? Basks ne yaptiniz? Gozun aydin ayrica. 23 nisan olmasi da cok guzel
Dr krem verdi onlar iyi geldi iki ginde etkisini gösterdi .. Yumurta yemiyorum 3 gündür bi de artık krem mi yoksa yumurta ve bal ı kesmem mi bilmşyorum ... Bi iyice geçsin deneme yanılma yapacaz artık yiyeceklerden mi oluyor !
Canım bende tane rezene ve tane kimyon demliyorum sabahları bütün gün bardağa yarım koyup gerisine sıcak su koyarak içiyorum,bebeğe içirmeye gerek yoktur belki derezene gazını alıyor rahatlatır dıye bılıyorum.. bı cay kasıgı rezeneyeı yarımdan daha az caybardagına kouyurum sonra ustune kaynamıs su ılave edıp demlenmesını beklıyorum. ılık bı sekılde gunde bır ıkı kasık verıyorum
Evet maalesef bir tanesi öyle.. 5 günlük Kullanım inşallah fayda eder de daha kullanmak zorunda kalmayız ..Krem kortizonlu mu
Gözlemle eğer çoğalırsa Dr git mutlaka .. Bizim önce alnında oldu Dr a gitmeden geçti sonra kulaklarında ve boynuna geçince Dr gittik bu Arada yanaklarda da oldu .. Dr süt ve süt ürünleri alarjisş olabilir dedi ama ben doğumdan bu yana onları yemiyorum ki gaz yapar diye .. Bir arkadaş şeker İ kes dedi bi de ben her gün yumurta yiyordum kremleri kullanıyorum şuanda besin alarjisi mi anlamadım şuanda ..iyi geceler kızlar.uzun zamandır aranıza gelemiyordum.haftaya perşembe bizimde kırkımız çıkıyor inşallahhh.kırkımız çıktığı gün neler yapmamız lazım bilen var mı?şimdiye kadar oğluşum pek uyku uyumayıp uyutmadığı için bilgisayarın başına bile oturamıyorum.inşallahhhh herkes bebişleriyle sağlıklı sıhhatlidir.
benim bebğiminde yanaklarında kızarıklıklar çıkmaya başladı. bebek sivilcesi dediler.ağladığı zaman kızarıkığı artıyor.sakinleşince hafifliyor.neler yapmalıyım
onuda yapıyorum zaten.. bebege de bı ıkı kasık verebılırsın dedı dr.[/QUOTE]Canım bende tane rezene ve tane kimyon demliyorum sabahları bütün gün bardağa yarım koyup gerisine sıcak su koyarak içiyorum,bebeğe içirmeye gerek yoktur belki desen iç :)
1. Ay aşısını sağlık Ocağında yaptırdık Diğerlerini de orda yaptırcaz.. 1. Ay aşısında ateş vs olmadı hemşire de olmaz dedi ama 2. Aydaki verem aşısı ateş yapıyormuş .. Hatta 3 gün duş bile alınmayacak dedi .Kizlar aşilarinizi saglik ocaginda mi ozel hastanede mi yaptiriyorsunuz. Dogum yaptigim hastane burda yaptirabilirsiniz demisti. Siz hangisini tercih ettiniz. Bir de 1. Ay asisi da ates yapiyor mu? hepatit asisi oluyor sanirim.
onuda yapıyorum zaten.. bebege de bı ıkı kasık verebılırsın dedı dr.[/QUOTE]Canım bende tane rezene ve tane kimyon demliyorum sabahları bütün gün bardağa yarım koyup gerisine sıcak su koyarak içiyorum,bebeğe içirmeye gerek yoktur belki desen iç :)
ateş yapmıyor..Kizlar aşilarinizi saglik ocaginda mi ozel hastanede mi yaptiriyorsunuz. Dogum yaptigim hastane burda yaptirabilirsiniz demisti. Siz hangisini tercih ettiniz. Bir de 1. Ay asisi da ates yapiyor mu? hepatit asisi oluyor sanirim.
Yüzünndeki sivilcelerin geçmesine çok sevmndimm çok şükür bnm kızımın da azaldı sanırım yumurta yaptı bikaç gündur yemiyorum Dr, gittik krem vermedi gerçi okadar çok ağladıki kizim sormadım alerjisi varmi die yüzünü öpmeyin dedi.bizde 16 Mart dogumluyuz bu aarada:)ama hala sarılık 8 çıktı damardan kan aldılar ,cok ağladı çok üzüldüm bazı değerleri normal çok şükür anne sütü sarılığı sanırım Dr. Öyle dedi takip edicem dedi.16 martta doğum günü Kızımın .. Cumartesi 40. Gün diye sayıyoruz biz .. Yarın ki gün 1 oluyor bu durumda ..
Dün olduk canım çok güzeldi Calpol 1 çay kaşığı verdim 8 saatte bir 2 k ez sonra sorun yoktu
Sarılığın devam etmesi normalmiymiş.. 39 günlük bebeklerimiz :)) ismi ne kızının..Biz de ger Dr gittiğimizde eşim kan alınack mı aldırmayalım vs diyor çok ağlıyor çok Canı yanıyor diyor kıyamıyor .. Kakası nasıl pürtüklü mü Sıvı mı baya .. Benim ki bazen akşam bazen sabah İshal gibi yoğun Sıvı şeklinde oluyor karnı da gurulduyor bazen ..Yüzünndeki sivilcelerin geçmesine çok sevmndimm çok şükür bnm kızımın da azaldı sanırım yumurta yaptı bikaç gündur yemiyorum Dr, gittik krem vermedi gerçi okadar çok ağladıki kizim sormadım alerjisi varmi die yüzünü öpmeyin dedi.bizde 16 Mart dogumluyuz bu aarada:)ama hala sarılık 8 çıktı damardan kan aldılar ,cok ağladı çok üzüldüm bazı değerleri normal çok şükür anne sütü sarılığı sanırım Dr. Öyle dedi takip edicem dedi.
O bizde de var normaldir sanırım ..Birde birde ağzından köpük çıkıyor sebebini bilen varmi