Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar aşilarinizi saglik ocaginda mi ozel hastanede mi yaptiriyorsunuz. Dogum yaptigim hastane burda yaptirabilirsiniz demisti. Siz hangisini tercih ettiniz. Bir de 1. Ay asisi da ates yapiyor mu? hepatit asisi oluyor sanirim.
Kızımın adı elif:)senin bebeğinin ismi ne:)hergün gü n sayıyorum büyüsün diye çok gazlı çünkü Dr. Dediki bu zamana kadar sarılığı devam etmesinin sebebi idrar yolu enfeksiyonu. Troid falan saydı sebep damardan kan alalim dedi esim hic istemedi ama mecbur kaldik yavrum çok ağladı birde dediki çoğunlukla anne sütü sarılığı olur dedi anne sütü sarılığı sebebi nedeni hala bilinmiyor takip edeceğiz dedi 3 aya kadar sürüyorms Anne sütü sarılığı olup olmadığı 5 güne kadar belli olurmuş. Kakası ise aynen bazen ishal gibi bazen pürtüklü bugüne koku var biraz.sabah 6 da başlıyor gaz sancısı sonra birkaç saat yapmaya uğraşıyor kakasini bazen 1 yada 2 kere yapiyoSarılığın devam etmesi normalmiymiş.. 39 günlük bebeklerimiz :)) ismi ne kızının..Biz de ger Dr gittiğimizde eşim kan alınack mı aldırmayalım vs diyor çok ağlıyor çok Canı yanıyor diyor kıyamıyor .. Kakası nasıl pürtüklü mü Sıvı mı baya .. Benim ki bazen akşam bazen sabah İshal gibi yoğun Sıvı şeklinde oluyor karnı da gurulduyor bazen ..
Kızımın adı Yaren teyzesi :) benlmde günüm günü bırak bazen saat dakika sayıyorum .. Dünden beri Benlm kızımda da koku başladı normal o zamsn bu.. EmziriyOrum sonrasinda omzuma Alıp o bizi mutlu eden sesi duyana kadar sıvazlıyorum omzuna vuruyorum çıkıyor ama kakasını bi yapamadı gün boyunca kızarıp duruyor o kadar masaj Yaptım hoplattım zıplattım yok şimdi uyuyakaldı .( Çok uzun uyuyacağını sanmıyorum )Kızımın adı elif:)senin bebeğinin ismi ne:)hergün gü n sayıyorum büyüsün diye çok gazlı çünkü Dr. Dediki bu zamana kadar sarılığı devam etmesinin sebebi idrar yolu enfeksiyonu. Troid falan saydı sebep damardan kan alalim dedi esim hic istemedi ama mecbur kaldik yavrum çok ağladı birde dediki çoğunlukla anne sütü sarılığı olur dedi anne sütü sarılığı sebebi nedeni hala bilinmiyor takip edeceğiz dedi 3 aya kadar sürüyorms Anne sütü sarılığı olup olmadığı 5 güne kadar belli olurmuş. Kakası ise aynen bazen ishal gibi bazen pürtüklü bugüne koku var biraz.sabah 6 da başlıyor gaz sancısı sonra birkaç saat yapmaya uğraşıyor kakasini bazen 1 yada 2 kere yapiyo
Ay reflü belirtisimiymis inşaallah geçer yabugün dr kontrolümüz vardı,dr köpüğün reflu belirtisi olduğunu söyledi,baloncuk şeklinde
Ay yerim onu ben bende 2.ismi söylememistim diğer ismi yaren:)suan aglio durmuyor benimki de elde sallm aya alistiKızımın adı Yaren teyzesi :) benlmde günüm günü bırak bazen saat dakika sayıyorum .. Dünden beri Benlm kızımda da koku başladı normal o zamsn bu.. EmziriyOrum sonrasinda omzuma Alıp o bizi mutlu eden sesi duyana kadar sıvazlıyorum omzuna vuruyorum çıkıyor ama kakasını bi yapamadı gün boyunca kızarıp duruyor o kadar masaj Yaptım hoplattım zıplattım yok şimdi uyuyakaldı .( Çok uzun uyuyacağını sanmıyorum )
Başta biraz zor oluyor canım. Ben iki üç gün Ağladım eşimin işe gitmesini bile istemiyordum. Zamanla alışıyorsun merak etme. Büyüdükçe eğlenceli oluyor.Kızlar pazar günü kızımın 40 ı çıkıyor ve o gün annemler gidiyorlar artık o kadar korkuyorum ki çok zorlanacam biliyorum bugünden stres oldum başıma ağrılar girdi resmen
Kızlar pazar günü kızımın 40 ı çıkıyor ve o gün annemler gidiyorlar artık o kadar korkuyorum ki çok zorlanacam biliyorum bugünden stres oldum başıma ağrılar girdi resmen
Bizimki de köpüklu tükürük çıkarıyor aynen. Bugun dr gittik ama sormsk hic aklıma gelmediBirde birde ağzından köpük çıkıyor sebebini bilen varmi
Dr.a not alıp gitmek lazım aynen bende herseyi unutuyorum soracaktım sormadan geldim inşaallah normal bi durumdur zamanla geçer belkiBizimki de köpüklu tükürük çıkarıyor aynen. Bugun dr gittik ama sormsk hic aklıma gelmedi
Hadi ya :)) tek isim bizim ki :) benlmkşde kucakta omzumda uyumaya alıştı ..Ay yerim onu ben bende 2.ismi söylememistim diğer ismi yaren:)suan aglio durmuyor benimki de elde sallm aya alisti
Sonra cnmaşıdan öncemi verdin sonramı verdin canım
Biz o konuda sansliyiz cnm hersey yolunda gunduz farklı odada yatiriyorum gece farklı od a da gündüz aydınlık ve gürültü lu çok şükür gece 8 de yada 9 da uyuyor sabah 6 ya kadar tabi emmek için uyanıyor biz 2 aylık oldukbu uyku düzeni nasıl oturcak bilmiyorum. bugün 28 günlük olduk hala gündüzleri uyuyup gece ayaktayız. bir an önce düzelse keşke.
Cnm bende saglikciyim 38.5 üstüne verdiriyorum ama 2. Ay aşısı 5 li karma ve zatürre karma da tetanos var gebe iken olunan dan ve ağrı yapıyor ateş için değil ağrı için Calyon verdim bilinçsiz değil yaniBu noktada bana aktarılan bu şekildeydi tabi nekadar bilinçli tesbit yapıldığını bilemem. Ama herşeyden öte biçok sağlık çalışanı aşıya getirmeden bile ateş düşürücü verilmesini söylüyor. Bizzat banada söylediler. Belki çocuk çok hafif atlatacak ateş düşürücünün önceden gereksizce verilmesi ne kadar zararlı çocuğun ateşe olan direncini kırıyo bi defa. Tüm çabalara rağmen ateş 38.5 yükselmişse ancak ateş düşürücü verilir. Bilinçli olalım ısmarlama büyütmeyelim yavrularımızı
Canım bebeğin yüzünde çıkan isilikle yüzünde oluşan alerji izleri farklı. İsilik benim çocuğumdada oldu. Korkulacak bi durum asla değil. Bebek aşırı sıcaktan kat kat giydirmekten oluyo. Ayrıca bir kitapta okumuştum bebeğin kafasında oluşan konak ve yüzünde oluşan isilik anne karnında bebeğe geçen annenin hormonlarının etkisiymiş. isilik sivilce gibi sarı uçlu kırmızı tomurcuk. Sonra kuruyo sulanıyo hafif sarı kabuk oluyo hatta bebeği kaşındırıyo. Doktora götürmek istemedim kortizonlu krem verecekti biliyorum. evde kendi çabamla geçirdim. evin ısısını düşürdüm çocuğu serin tuttum biraz ama üşütmeden hergün duştan önce yüzündeki kabukları zeytinyağıyla ovalayıp sebamed bebe sabunuyla yıkadım şuanda maşallahı var yavrumun geçti gitti hepsi. Alerji ise bebeğin bi gıdaya olan vücut tepkisi çok minik bulgur tanesi boyutunda başlıyo yavaşça genişliyo ciddi boyutlara ulaşabiliyo.Gözlemle eğer çoğalırsa Dr git mutlaka .. Bizim önce alnında oldu Dr a gitmeden geçti sonra kulaklarında ve boynuna geçince Dr gittik bu Arada yanaklarda da oldu .. Dr süt ve süt ürünleri alarjisş olabilir dedi ama ben doğumdan bu yana onları yemiyorum ki gaz yapar diye .. Bir arkadaş şeker İ kes dedi bi de ben her gün yumurta yiyordum kremleri kullanıyorum şuanda besin alarjisi mi anlamadım şuanda ..
Sivilce gibi oluyor sonra sarı pürtüklü mü oluyor .. Nemlendirici sür ten kuru olunca da oluyormus .. Biraz Karışık oldu ama sürecimiz de böyle ..