2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Cesaret edemiyorum ya Üstünü değişirken bile o arada çiziyor nasıl takmayım ki .. Zaten şuanda yüzünde sivilce gibi sonrasinda sarı pürtüklü gibi bişi başladı

Hiç eldiven takmadım diyebilirim, benim bebişim zaten emmiyor, en azından kucağımdayken tenle temas kurabiliyoruz böyle, kendisi dokunuyor
Yüzündeki sivilceler bizde de var, ama günlük değişiyor. Bir var bir yok!

Cesaret edemiyorum ya Üstünü değişirken bile o arada çiziyor nasıl takmayım ki .. Zaten şuanda yüzünde sivilce gibi sonrasinda sarı pürtüklü gibi bişi başladı
Guya tirnaklarini kestim. Yine de benim boynumu çizdi. Taktim eldiveni. Cok derin de kesmeye korktum. Tekrar taktım eldiveni

Ayni seyleri gecen gun diktora gittigimizde sordum.bebegin kolik degil gayet normal dedi.hatta damladan bahsettim.kullanmana gerek yok.kolik olanlara veriyorlarmis.bebegin bu tarz ikibmalari birazda hizli buyumesinin verdigi bi durummus.damla kesinlikle vermedi

Ozellikle mamadan sonra yuzustu yatmasi sindirimi kolaylastiriyormus.ben genelde yatiriyorum.kafasini kendisi rahatlikla donduruyor tabi takip ediyorum.gece degilde gunduzleri yatiriyorum.

Banada 3. Ayinda gecer dedi ama dr degistirecem yavrumun nefesi kesilio kip kiprmizi kizario ne yapicami ne vericemi sasirdim sabahlari bisi yok gecede bisi yok aksam ezani ve yatsi ezani arasi kendinden gecio sap,zinco,omnivit,bio gaia hepsini verdim rezene iciriyorum karnini yagliyorum ne yaparsam yapayim her gun ayni saatte baslayip ayni saatte bitio artik korkmaya basladim

Bende artik bu damlalardan suphelenmeye basladim hepsini kesicem bi anda belkide hic ihtiyacimiz yok bu damlayi damlattikca cocuk ister ostemez gaz cikartmaya kaka yapnaya mi zorkanio vucud olarak die dusunmeye basladim off kafam karma karisik

nurse harvey bıze ıyı geldı duzenlı verıyorum bı dene ıstersennn

Nefesi kesilio kizario benimki elim ayagim bosalio hep ayni saatte baslio ayni saattr bitio

kızlarrrr slmmmm..
bebegım 5 gundur kakasını yapmıyor.neler yaptınız boyle bır durumda.
Zeytinyagini denedin mi.olmassa fitil koy aninda yapar.ben koydum birkere.sadece anne sutu aliyosa normalmis.ama ikinip kizariyorsa yapamiyo anlamina gelitomus

Bende artik bu damlalardan suphelenmeye basladim hepsini kesicem bi anda belkide hic ihtiyacimiz yok bu damlayi damlattikca cocuk ister ostemez gaz cikartmaya kaka yapnaya mi zorkanio vucud olarak die dusunmeye basladim off kafam karma karisik
Vallahi bende cok kafa ma takiyodum.doktordan sonra artik umursamamaya basladum.ve bebegim daha rahat nedense.kakasini bile yapamiyodu bi ara.sanirim biz yeni anneler cok abartiyoruz.dokror anlsttigim herseyw cok normal d

Sanirim biz yeni anneler cok abartiyoruz .doktor anlattigim herseye normal dedi.kakasini bile ben yaptirmaya baslamistim nerdeyse cunku cok sorun haline getiemistim herseyi.nedense doktordan sonra rahatladim artik cokda takmiyorum ve kakasini bile duzenli yapmaya basladi:)))

Yardıma ihtiyacım varr (((
47 günlük bir kızıım var bir türlü uykuya dalamıyor sürekli ıkınıyor. Kakasını 2günde bür yada 3günde bir yapıyor. Gündüzleri neredeyse 1saat anca uyuyor. Bebeğinizin uyuması için ne yapıyorsunuz.

BAnyo yaptırınca rahatlayıp kakasını da yapıyor uyuyor da..
nasıl bı alakası var bılemıyorum ama sanırım sıcak su ıyı gelıyor..

Aynı benim kızımda böyle olmaya başladı gündüz hiç uyumuyor neredeyse hep ac zannediyorum ama mama şişesini bile bitirmiyor emziriyorım bırakıyor doydu diyorum ama uykuya gecemıyor bir Türlü bende ne yapsam bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…