Cesaret edemiyorum ya Üstünü değişirken bile o arada çiziyor nasıl takmayım ki .. Zaten şuanda yüzünde sivilce gibi sonrasinda sarı pürtüklü gibi bişi başladı
Guya tirnaklarini kestim. Yine de benim boynumu çizdi. Taktim eldiveni. Cok derin de kesmeye korktum. Tekrar taktım eldiveniCesaret edemiyorum ya Üstünü değişirken bile o arada çiziyor nasıl takmayım ki .. Zaten şuanda yüzünde sivilce gibi sonrasinda sarı pürtüklü gibi bişi başladı
Aynen ya. Cizer diye korkuyorumben cıkardm ama burnunu falan sıkıyo gözüne sokcak diye tekrar giydirdim
Ayni seyleri gecen gun diktora gittigimizde sordum.bebegin kolik degil gayet normal dedi.hatta damladan bahsettim.kullanmana gerek yok.kolik olanlara veriyorlarmis.bebegin bu tarz ikibmalari birazda hizli buyumesinin verdigi bi durummus.damla kesinlikle vermediKızlarrrr tavsiyelerinize ihtiyacım var .... Kızımın uyku sorunu çok yok ama uyuyana kadar ıkınıyor sıkınıyor kırmızılaşıyor devamlı ağlama halinde uyanıkken.. Gazını çıkartıyoruz ağzından da çıkıyır hemen hemen her bezi kakalı oluyor .. Bazen kakası biraz sulu şeklinde oluyor karnından gurultu geliyor .. Bio damla var çok Gazlı olmadığını düşünerek vermiyordum .. Karnına bebe Yağı ile masajda yapıyorum .. Hangi saatlerde veriyorsunuz bu damlayı başka Önerileriniz nedir ??????? Help meeeeeeeeee.....
Ozellikle mamadan sonra yuzustu yatmasi sindirimi kolaylastiriyormus.ben genelde yatiriyorum.kafasini kendisi rahatlikla donduruyor tabi takip ediyorum.gece degilde gunduzleri yatiriyorum.ben de
bazen gündüz yüzüstü yatırıyorum ama 5 dk sonra falan çeviriyorum. yorulur rahat edemez diye düşündüm. bir de gece yatırmaya korkuyorum bir şey olur diye. henüz 1 aylığız. gece de yatırsam sorun olur mu acaba?
Banada 3. Ayinda gecer dedi ama dr degistirecem yavrumun nefesi kesilio kip kiprmizi kizario ne yapicami ne vericemi sasirdim sabahlari bisi yok gecede bisi yok aksam ezani ve yatsi ezani arasi kendinden gecio sap,zinco,omnivit,bio gaia hepsini verdim rezene iciriyorum karnini yagliyorum ne yaparsam yapayim her gun ayni saatte baslayip ayni saatte bitio artik korkmaya basladimEGER GUNUN BELLİ SAATLERİNDE VEYA GECELERİ HİC DURMADAN AGLIYORSA AC GİBİ ETRAFA SALDIRIP MEME ARIYORSA MEME VEYA MAMA VERIRKEN BILE ISTEMIYOR AGLIYORSA VE AYAKLARINI KARNINA DOGRU CEKUP ETINDEN ET ALIYORLARMIS GIBI AGLIYORSA KOLİKTİR.. BENIM basıma da geldi kızım geceleri 1 den 5 e kadar aglıyordu.. bı keresınde sesı kısıldı gece dort bız esımle susturamadık annemlerı cagırdık.. daha oncesınde dr nurse harveys ve sap damla vermıstı mama olarak da evolvia sorunlar devam edınce
baska dr gıttım..
mama olarak aptamıl conformıl e gectım
damla da bıo gaıa
hergun de sabah ve aksam olmak uzere kızıma rezene verıyorum.
bende rezene ve kımyon cayı ıcıyorum.
gun asırı ayaklarına karnına masaj yapıyorum..
doktor sorun ucuncu ayın sonunda kendılıgınden gecer dedıı.
ucuncu ayımızın bıtmesıne 12 gun var
ama bızım kı su anda baya azaldı
Bende artik bu damlalardan suphelenmeye basladim hepsini kesicem bi anda belkide hic ihtiyacimiz yok bu damlayi damlattikca cocuk ister ostemez gaz cikartmaya kaka yapnaya mi zorkanio vucud olarak die dusunmeye basladim off kafam karma karisikAyni seyleri gecen gun diktora gittigimizde sordum.bebegin kolik degil gayet normal dedi.hatta damladan bahsettim.kullanmana gerek yok.kolik olanlara veriyorlarmis.bebegin bu tarz ikibmalari birazda hizli buyumesinin verdigi bi durummus.damla kesinlikle vermedi
nurse harvey bıze ıyı geldı duzenlı verıyorum bı dene ıstersennnBanada 3. Ayinda gecer dedi ama dr degistirecem yavrumun nefesi kesilio kip kiprmizi kizario ne yapicami ne vericemi sasirdim sabahlari bisi yok gecede bisi yok aksam ezani ve yatsi ezani arasi kendinden gecio sap,zinco,omnivit,bio gaia hepsini verdim rezene iciriyorum karnini yagliyorum ne yaparsam yapayim her gun ayni saatte baslayip ayni saatte bitio artik korkmaya basladim
Bi rahatsizlik vermiyosa hic ugrasam canimkızlarrrr slmmmm..
bebegım 5 gundur kakasını yapmıyor.neler yaptınız boyle bır durumda.
Hic umudum yok artik canimnurse harvey bıze ıyı geldı duzenlı verıyorum bı dene ıstersennn
Nefesi kesilio kizario benimki elim ayagim bosalio hep ayni saatte baslio ayni saattr bitiobizim başımızda malesef.her akşam 7 gibi başlıyor huzursuzluğa bazen öyle çığlık atıyorki.memeyi emmek istiyor veriyorum bir iki emip çıkarıyor gezdirsemde susmuyor uyumuyor gece 12 yi bulduğuda oldu.
dün akşam yine 7 gibi başladı.acı elma yağı ve zeytin yağı ile masaj yaptım ardından banyo sonra bebek yağı ile masaj .sonra emzirdim 4-5 çay kaşığı iyi geceler çayı verdim.bunları yapmama ragmen 8-9 arası feryat figan.9 gibi kucağımda pışpışlarken uyuya kaldı yerine koydum arada mızıklasada 10 gibi derin uykuya geçti
Zeytinyagini denedin mi.olmassa fitil koy aninda yapar.ben koydum birkere.sadece anne sutu aliyosa normalmis.ama ikinip kizariyorsa yapamiyo anlamina gelitomuskızlarrrr slmmmm..
bebegım 5 gundur kakasını yapmıyor.neler yaptınız boyle bır durumda.
Vallahi bende cok kafa ma takiyodum.doktordan sonra artik umursamamaya basladum.ve bebegim daha rahat nedense.kakasini bile yapamiyodu bi ara.sanirim biz yeni anneler cok abartiyoruz.dokror anlsttigim herseyw cok normal dBende artik bu damlalardan suphelenmeye basladim hepsini kesicem bi anda belkide hic ihtiyacimiz yok bu damlayi damlattikca cocuk ister ostemez gaz cikartmaya kaka yapnaya mi zorkanio vucud olarak die dusunmeye basladim off kafam karma karisik
Sanirim biz yeni anneler cok abartiyoruz .doktor anlattigim herseye normal dedi.kakasini bile ben yaptirmaya baslamistim nerdeyse cunku cok sorun haline getiemistim herseyi.nedense doktordan sonra rahatladim artik cokda takmiyorum ve kakasini bile duzenli yapmaya basladi:)))Bende artik bu damlalardan suphelenmeye basladim hepsini kesicem bi anda belkide hic ihtiyacimiz yok bu damlayi damlattikca cocuk ister ostemez gaz cikartmaya kaka yapnaya mi zorkanio vucud olarak die dusunmeye basladim off kafam karma karisik
Yardıma ihtiyacım varr(((
47 günlük bir kızıım var bir türlü uykuya dalamıyor sürekli ıkınıyor. Kakasını 2günde bür yada 3günde bir yapıyor. Gündüzleri neredeyse 1saat anca uyuyor. Bebeğinizin uyuması için ne yapıyorsunuz.
Yüzünü yırtmıyor mu ,?? Benim ki üstünü değişirken bile arada derede çiziyor ..
Ne güzel keşke bizde de etkili olsayaptırınca
Aynı benim kızımda böyle olmaya başladı gündüz hiç uyumuyor neredeyse hep ac zannediyorum ama mama şişesini bile bitirmiyor emziriyorım bırakıyor doydu diyorum ama uykuya gecemıyor bir Türlü bende ne yapsam bilemedimYardıma ihtiyacım varr(((
47 günlük bir kızıım var bir türlü uykuya dalamıyor sürekli ıkınıyor. Kakasını 2günde bür yada 3günde bir yapıyor. Gündüzleri neredeyse 1saat anca uyuyor. Bebeğinizin uyuması için ne yapıyorsunuz.