Bende artik bu damlalardan suphelenmeye basladim hepsini kesicem bi anda belkide hic ihtiyacimiz yok bu damlayi damlattikca cocuk ister ostemez gaz cikartmaya kaka yapnaya mi zorkanio vucud olarak die dusunmeye basladim off kafam karma karisik
Bende yurtdışında yım bana damla verid doktorCnm ben y.dışındayım, Burada damla tavsiye etmiyorlar, Bağırsak sistemini bozuyormuş. Benim kızım da sürekli ağlıyor, emmiyor da, şu an pompa yapıyorum. Gaz problemi içinde extra birşey vermiyoruz, kakasını yapıyor fakat gazı hep var. Ama kolik olduğunu düşünmüyorum, farklı zaman birimlerinde ağlıyor. Birde Mamasını içirdikten hemen sonra kaldırmak gerekiyor gazini atması için.
Bende yurtdışında yım bana damla verid doktor
bilmiyordum öyleyse gecici birsey umarim kalici olmaz bu durumBiz 6. Haftamıza girdik bu arada, Çarşamba günü 40. Günümüz :)
5 ve 6. Haftasında birden büyüme gösterdikleri içinde huzursuz oluyormuş bebekler, biz tabi herşeyi gaz problemi sanıyoruz. Uzadıkları içinde sürekli ağlıyorlar yani..
Cok sık emdi ise oluyor birde gaz sancısı çekince de olabiliyorKızlar yeşil kaka ne demek,üşütmek mi yoksa internette yazdığı gibi sütün sindirilememesi mi,doktora soran var mı,bizim kontrole daha çok var a
Aynen bende yutub. Daki kolik sesleri dinlwtiyorum ama en fazla 3 dk sakinlesio dedim gibi sabahlari iyi geceleride iyi ama aglama nobwti saati gwldimi hic bir sey fayda etmioCnm ben y.dışındayım, Burada damla tavsiye etmiyorlar, Bağırsak sistemini bozuyormuş. Benim kızım da sürekli ağlıyor, emmiyor da, şu an pompa yapıyorum. Gaz problemi içinde extra birşey vermiyoruz, kakasını yapıyor fakat gazı hep var. Ama kolik olduğunu düşünmüyorum, farklı zaman birimlerinde ağlıyor. Birde Mamasını içirdikten hemen sonra kaldırmak gerekiyor gazini atması için. Son günlerde de YouTube dan fön makinesi sesi dinletiyorum, çok işe yarıyor, açar açmaz susuyor, hatta bazen uyuyor bu seste. Dene sende..
Dogumdan uc gun sonraEldivenleri ne zaman çıkardınız?
Canım o saatte banyo yaptır odayı ısıt yagla tum vucuduna uzun uzun masaj yapBanada 3. Ayinda gecer dedi ama dr degistirecem yavrumun nefesi kesilio kip kiprmizi kizario ne yapicami ne vericemi sasirdim sabahlari bisi yok gecede bisi yok aksam ezani ve yatsi ezani arasi kendinden gecio sap,zinco,omnivit,bio gaia hepsini verdim rezene iciriyorum karnini yagliyorum ne yaparsam yapayim her gun ayni saatte baslayip ayni saatte bitio artik korkmaya basladim
O damlalar sındırım sıstemı dengesını bozyüormuş abımın oglu oyle oldu, ozellıkle ek gıdaya gecınce cocuk hergece cıglık cığlığa aglıyordyBende artik bu damlalardan suphelenmeye basladim hepsini kesicem bi anda belkide hic ihtiyacimiz yok bu damlayi damlattikca cocuk ister ostemez gaz cikartmaya kaka yapnaya mi zorkanio vucud olarak die dusunmeye basladim off kafam karma karisik
Canım ne kadar doktor degıstırsen degıstır ben hem devlette 2 farklı dr hemde ozelde 2 farklı dr goturdumBanada 3. Ayinda gecer dedi ama dr degistirecem yavrumun nefesi kesilio kip kiprmizi kizario ne yapicami ne vericemi sasirdim sabahlari bisi yok gecede bisi yok aksam ezani ve yatsi ezani arasi kendinden gecio sap,zinco,omnivit,bio gaia hepsini verdim rezene iciriyorum karnini yagliyorum ne yaparsam yapayim her gun ayni saatte baslayip ayni saatte bitio artik korkmaya basladim
ReEUOTE="burcuerenoztel, post: 40554622, member: 583575"]EGER GUNUN BELLİ SAATLERİNDE VEYA GECELERİ HİC DURMADAN AGLIYORSA AC GİBİ ETRAFA SALDIRIP MEME ARIYORSA MEME VEYA MAMA VERIRKEN BILE ISTEMIYOR AGLIYORSA VE AYAKLARINI KARNINA DOGRU CEKUP ETINDEN ET ALIYORLARMIS GIBI AGLIYORSA KOLİKTİR.. BENIM basıma da geldi kızım geceleri 1 den 5 e kadar aglıyordu.. bı keresınde sesı kısıldı gece dort bız esımle susturamadık annemlerı cagırdık.. daha oncesınde dr nurse harveys ve sap damla vermıstı mama olarak da evolvia sorunlar devam edınce
baska dr gıttım..
mama olarak aptamıl conformıl e gectım
damla da bıo gaıa
hergun de sabah ve aksam olmak uzere kızıma rezene verıyorum.
bende rezene ve kımyon cayı ıcıyorum.
gun asırı ayaklarına karnına masaj yapıyorum..
doktor sorun ucuncu ayın sonunda kendılıgınden gecer dedıı.
ucuncu ayımızın bıtmesıne 12 gun var
ama bızım kı su anda baya azaldı
Guya tirnaklarini kestim. Yine de benim boynumu çizdi. Taktim eldiveni. Cok derin de kesmeye korktum. Tekrar taktım eldiveni
Merhaba benim bir kaç sorum daha olacak
1- bebekleriniz tam gaz çıkarmadan önce ağlıyor mu?
2- bazı zamanlarda bebeğinizin gözünde kayma oluyor mu?
3-bebeğin uyku düzeni için önerileriniz var mı?
Bende cikarmak istiyorum tirnaklarini kesmistim ama yine ciziyo yuzunu, gozune batiriyo ve hemen buz oluyo elleri o yuzden yine giydirdim
Evet canim benimkide cok zorlanarak gaz cikariyo kimi zaman agliyo kimi zamanda uykusunda bile ikinmaktan inlemekten uyaniyo
Gozundeki kayma 1-1,5 yasina kadar devam edebilirmis bende internetten bakmistim. Asi kartinda 6.ayda goz kontrolu var yaziyo
Gece uyunasi icin cozumum gec saatte banyo yaptirmak oldu ama onun disinda benimkide ya emerek uyuycak ya onuzumda uyuycak yada ayaginda sallarken. Insallah 40i ciktiktan sonra duzene girer
Aynen canım benimde öyle ..Guya tirnaklarini kestim. Yine de benim boynumu çizdi. Taktim eldiveni. Cok derin de kesmeye korktum. Tekrar taktım eldiveni