2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Bende artik bu damlalardan suphelenmeye basladim hepsini kesicem bi anda belkide hic ihtiyacimiz yok bu damlayi damlattikca cocuk ister ostemez gaz cikartmaya kaka yapnaya mi zorkanio vucud olarak die dusunmeye basladim off kafam karma karisik

Cnm ben y.dışındayım, Burada damla tavsiye etmiyorlar, Bağırsak sistemini bozuyormuş. Benim kızım da sürekli ağlıyor, emmiyor da, şu an pompa yapıyorum. Gaz problemi içinde extra birşey vermiyoruz, kakasını yapıyor fakat gazı hep var. Ama kolik olduğunu düşünmüyorum, farklı zaman birimlerinde ağlıyor. Birde Mamasını içirdikten hemen sonra kaldırmak gerekiyor gazini atması için. Son günlerde de YouTube dan fön makinesi sesi dinletiyorum, çok işe yarıyor, açar açmaz susuyor, hatta bazen uyuyor bu seste. Dene sende..

Bende yurtdışında yım bana damla verid doktor

Biz 6. Haftamıza girdik bu arada, Çarşamba günü 40. Günümüz :)
5 ve 6. Haftasında birden büyüme gösterdikleri içinde huzursuz oluyormuş bebekler, biz tabi herşeyi gaz problemi sanıyoruz. Uzadıkları içinde sürekli ağlıyorlar yani..

bilmiyordum öyleyse gecici birsey umarim kalici olmaz bu durum

Kızlar yeşil kaka ne demek,üşütmek mi yoksa internette yazdığı gibi sütün sindirilememesi mi,doktora soran var mı,bizim kontrole daha çok var a

Ben rezene veriyorum çok huysuz du kestim daha rahat ettim her bebek bir değil demekki gaz yapıyor benimkinde denemek gerek 2 aylik olduk çok şükür gecicek kızlar az sabır lütfen kolik çok zor ama sabırlı olun 1. Oğlum kolik ti başlama saatinden önce banyo sıcak havlu öneririm birde youtube ta kolik cd var ise yarıyor radyo bebek indirdim orda rahatlatıcı sesler var beyaz gürültü benim oğlumu sakinleştir en tek müzik deneyin arkadaşlar hepimize kolay gelsin

Aynen bende yutub. Daki kolik sesleri dinlwtiyorum ama en fazla 3 dk sakinlesio dedim gibi sabahlari iyi geceleride iyi ama aglama nobwti saati gwldimi hic bir sey fayda etmio

Merhaba benim bir kaç sorum daha olacak
1- bebekleriniz tam gaz çıkarmadan önce ağlıyor mu?
2- bazı zamanlarda bebeğinizin gözünde kayma oluyor mu?
3-bebeğin uyku düzeni için önerileriniz var mı?

Kizlar selam ; benim oglumda emzirdikten sonra daha kaldırmadan oldugu gibi kusuyor , günde 1 defa oluyor. Gazini daha cikaramadan

Canım o saatte banyo yaptır odayı ısıt yagla tum vucuduna uzun uzun masaj yap

Bende artik bu damlalardan suphelenmeye basladim hepsini kesicem bi anda belkide hic ihtiyacimiz yok bu damlayi damlattikca cocuk ister ostemez gaz cikartmaya kaka yapnaya mi zorkanio vucud olarak die dusunmeye basladim off kafam karma karisik
O damlalar sındırım sıstemı dengesını bozyüormuş abımın oglu oyle oldu, ozellıkle ek gıdaya gecınce cocuk hergece cıglık cığlığa aglıyordy

Kızlar göğüs pompası aldınız mı? Bir de sterilizatör?
Çok fazla seçenek var karar vermek zor. Pahalı olunca almışken iyisi olsun istiyor insan. Aslında Lansinoh baya aklıma yattı gibi.

Canım ne kadar doktor degıstırsen degıstır ben hem devlette 2 farklı dr hemde ozelde 2 farklı dr goturdum
gazı var damla verıyor. 3. ayda gecer dıyor eger sadece meme emıosa sen yedıklerıne dıkk edıceksın
eger mamada verıosan
hafıf mama verıceksın
hala gecmıyorsa yapcak bısı yok cekeceksın

ReE

Rezeneyi nasil veriyorsun canim hazir rezenemi sen mi yapiyorsun esim almis tohum seklinde nasil yapildigini bilmedigim ucin vermedim birde bu rezene kakasini yapmasinada yardimci olurmuki[/QUOTE]
rezene gazını alıyor rahatlatır dıye bılıyorum.. bı cay kasıgı rezeneyeı yarımdan daha az caybardagına kouyurum sonra ustune kaynamıs su ılave edıp demlenmesını beklıyorum. ılık bı sekılde gunde bır ıkı kasık verıyorum

Guya tirnaklarini kestim. Yine de benim boynumu çizdi. Taktim eldiveni. Cok derin de kesmeye korktum. Tekrar taktım eldiveni

Bende cikarmak istiyorum tirnaklarini kesmistim ama yine ciziyo yuzunu, gozune batiriyo ve hemen buz oluyo elleri o yuzden yine giydirdim

Merhaba benim bir kaç sorum daha olacak
1- bebekleriniz tam gaz çıkarmadan önce ağlıyor mu?
2- bazı zamanlarda bebeğinizin gözünde kayma oluyor mu?
3-bebeğin uyku düzeni için önerileriniz var mı?

Evet canim benimkide cok zorlanarak gaz cikariyo kimi zaman agliyo kimi zamanda uykusunda bile ikinmaktan inlemekten uyaniyo
Gozundeki kayma 1-1,5 yasina kadar devam edebilirmis bende internetten bakmistim. Asi kartinda 6.ayda goz kontrolu var yaziyo
Gece uyunasi icin cozumum gec saatte banyo yaptirmak oldu ama onun disinda benimkide ya emerek uyuycak ya onuzumda uyuycak yada ayaginda sallarken. Insallah 40i ciktiktan sonra duzene girer

Teşekkür ederim bizim 40ımız çıktı. Inşallah düzene girer herşey :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…