- 13 Eylül 2011
- 1.245
- 896
Valla biz gidiyoruz hava güzel oldugunda atıyorum bebek Arabasına geziyoruz duramam ben Günlerce evden çıkmadan bunalırım öyle gelip gidenimde yok fazla yalnızım zatenHenuz dr disinda Hicbir yere gitmedik. Annem 40 i cikmadan bir yere gidilmez diyor :)
Ben de cok bunaldim zaten. Aslinda en iyisini yapıyorsun. Peki gezerken acikirss nasil emziriyorsun?Valla biz gidiyoruz hava güzel oldugunda atıyorum bebek Arabasına geziyoruz duramam ben Günlerce evden çıkmadan bunalırım öyle gelip gidenimde yok fazla yalnızım zaten
Emzirip cıkıyorum temiz havada uyuyor zaten genelde hep ne olur ne olmaz diye yanıma mama hazırlayıp alıyorum ben günde bir veya iki defa mama takviyesi yapıyorum çünkü bir sorun olmuyor hatta havalar tam ısınsın diye bekliyorum bol bol yürüyüş yapabilmek icin malum diyet olmuyor :)Ben de cok bunaldim zaten. Aslinda en iyisini yapıyorsun. Peki gezerken acikirss nasil emziriyorsun?
Ben yarı kırk yapmadım tam kırk yaptım onda yaptıklarımıda sen 20 de yapmışsınSelam kızlar,
Nasipse Pazar günü 39.günümüz olacak. Kırk banyosu, kırk uçurma, kırk gezmesi hakkında neler yapılıyor sormak istedim? Adet yerini bulsun istiyoruz :) Üst komşumuz ve kv 39.gün gidilir gezmeye diye söyledi.
20.gün banyosu için kovaya altın, kalem, süpürge çöpü attık. 40 kaşık suya ihlas okuduk. Bebeğimi bu suyla yıkadık ve benim için de kalan suya ilave yaptık aynı şekilde 40 kaşık suya ihlas okuduk. Son durulama suyu olarak onu kullandım. Banyodan çıkmadan önce annem bebeğimi getirdi ve kucağımda onunla çıktım. Sonra da üst komşumuza gittik oturmaya. Yumurta, şeker, un ve fındık verdi bize.
Geçmiş olsun canım. Bende bırakıyorum ama hep korka korka artık büyüyorlarSalonda ufak beşiğim var... Yüzmüstü yatırdım emzirdirten sonra.. Kızımın anne kardeşiö düştü demesiyle mutfakdan bir koşmamla yerden aldım çocuğu... Yarım saat ağladım... Oğlum ise 30 sn ağladı uyumaya devam etti ama aklım çıktı resmen çok korktum. Düşmez dönemiyor demeyin aman dikkat edin
40 cikarmada tam olarak ne yapacagiz? FarKli farklı şeyler var kafam karıştı
Rezeneyi nasil veriyorsun canim hazir rezenemi sen mi yapiyorsun esim almis tohum seklinde nasil yapildigini bilmedigim ucin vermedim birde bu rezene kakasini yapmasinada yardimci olurmukiEGER GUNUN BELLİ SAATLERİNDE VEYA GECELERİ HİC DURMADAN AGLIYORSA AC GİBİ ETRAFA SALDIRIP MEME ARIYORSA MEME VEYA MAMA VERIRKEN BILE ISTEMIYOR AGLIYORSA VE AYAKLARINI KARNINA DOGRU CEKUP ETINDEN ET ALIYORLARMIS GIBI AGLIYORSA KOLİKTİR.. BENIM basıma da geldi kızım geceleri 1 den 5 e kadar aglıyordu.. bı keresınde sesı kısıldı gece dort bız esımle susturamadık annemlerı cagırdık.. daha oncesınde dr nurse harveys ve sap damla vermıstı mama olarak da evolvia sorunlar devam edınce
baska dr gıttım..
mama olarak aptamıl conformıl e gectım
damla da bıo gaıa
hergun de sabah ve aksam olmak uzere kızıma rezene verıyorum.
bende rezene ve kımyon cayı ıcıyorum.
gun asırı ayaklarına karnına masaj yapıyorum..
doktor sorun ucuncu ayın sonunda kendılıgınden gecer dedıı.
ucuncu ayımızın bıtmesıne 12 gun var
ama bızım kı su anda baya azaldı
Bizde cikmadik hic 40 ucurmak icinde cikmadik havalar cok sogukBen hastane ve sağlık ocağı dışında çıkmadık hiç dışarı ya da gezmeye ... Dikkat et kalabalık demek enfeksiyon demek .. Düğünde her gelen bi bakayım bi öpeyim der .. Karantinaya al Bebeğini
ReEUOTE="burcuerenoztel, post: 40554622, member: 583575"]EGER GUNUN BELLİ SAATLERİNDE VEYA GECELERİ HİC DURMADAN AGLIYORSA AC GİBİ ETRAFA SALDIRIP MEME ARIYORSA MEME VEYA MAMA VERIRKEN BILE ISTEMIYOR AGLIYORSA VE AYAKLARINI KARNINA DOGRU CEKUP ETINDEN ET ALIYORLARMIS GIBI AGLIYORSA KOLİKTİR.. BENIM basıma da geldi kızım geceleri 1 den 5 e kadar aglıyordu.. bı keresınde sesı kısıldı gece dort bız esımle susturamadık annemlerı cagırdık.. daha oncesınde dr nurse harveys ve sap damla vermıstı mama olarak da evolvia sorunlar devam edınce
baska dr gıttım..
mama olarak aptamıl conformıl e gectım
damla da bıo gaıa
hergun de sabah ve aksam olmak uzere kızıma rezene verıyorum.
bende rezene ve kımyon cayı ıcıyorum.
gun asırı ayaklarına karnına masaj yapıyorum..
doktor sorun ucuncu ayın sonunda kendılıgınden gecer dedıı.
ucuncu ayımızın bıtmesıne 12 gun var
ama bızım kı su anda baya azaldı
Allah'tan geceleri rahatız.:)Hiç derin uyku zamanı olmuyor mu ?
Bu iyi bişi:) gece gündüz gibi olmuyor Gündüzün 5 saati gecenin yarım saatine EşitAllah'tan geceleri rahatız.:)
Canım sen kayınvalideni dinleme , tabi ki su ve hoşaf içicez yoksa nasıl sütümüz olacak ? Günde en az 3 lt içmemiz gerekiyor suyu yeterli sütümüz olması için, doktor söyledi . Doktorlardan iyi mi biliyorlar?Canım benim bebeğimde öyle sürekli memede olmak istiyor anne sütü daha erken sindirildiği için daha erken uyanıyor. Doktor gerek yok diyorsa mama verme bence. Anneler hep bir kulp buluyor. Benim kv de gazı var cok su içiyorsun, hoşaf içiyorsun ondan diyor. Onların kafalarına gidersek yanarız. İstediği zaman emzir bence sen
Dinlemiyorum zaten canım dinlesem işim işCanım sen kayınvalideni dinleme , tabi ki su ve hoşaf içicez yoksa nasıl sütümüz olacak ? Günde en az 3 lt içmemiz gerekiyor suyu yeterli sütümüz olması için, doktor söyledi . Doktorlardan iyi mi biliyorlar?
unıbaby yeni doğan ıslak mendil var mı,bilginiz var mıKızlar carreforlarda ıslak mendiller 1 alana 1 bedava stok zamanı
Salonda ufak beşiğim var... Yüzmüstü yatırdım emzirdirten sonra.. Kızımın anne kardeşiö düştü demesiyle mutfakdan bir koşmamla yerden aldım çocuğu... Yarım saat ağladım... Oğlum ise 30 sn ağladı uyumaya devam etti ama aklım çıktı resmen çok korktum. Düşmez dönemiyor demeyin aman dikkat edin
Var cnm benden ondan yaptım stoguunıbaby yeni doğan ıslak mendil var mı,bilginiz var mı