2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Henuz dr disinda Hicbir yere gitmedik. Annem 40 i cikmadan bir yere gidilmez diyor :)
Valla biz gidiyoruz hava güzel oldugunda atıyorum bebek Arabasına geziyoruz duramam ben Günlerce evden çıkmadan bunalırım öyle gelip gidenimde yok fazla yalnızım zaten

Ben de cok bunaldim zaten. Aslinda en iyisini yapıyorsun. Peki gezerken acikirss nasil emziriyorsun?
Emzirip cıkıyorum temiz havada uyuyor zaten genelde hep ne olur ne olmaz diye yanıma mama hazırlayıp alıyorum ben günde bir veya iki defa mama takviyesi yapıyorum çünkü bir sorun olmuyor hatta havalar tam ısınsın diye bekliyorum bol bol yürüyüş yapabilmek icin malum diyet olmuyor :)

Ben yarı kırk yapmadım tam kırk yaptım onda yaptıklarımıda sen 20 de yapmışsın

Geçmiş olsun canım. Bende bırakıyorum ama hep korka korka artık büyüyorlar

UOTE="burcuerenoztel, post: 40554622, member: 583575"]EGER GUNUN BELLİ SAATLERİNDE VEYA GECELERİ HİC DURMADAN AGLIYORSA AC GİBİ ETRAFA SALDIRIP MEME ARIYORSA MEME VEYA MAMA VERIRKEN BILE ISTEMIYOR AGLIYORSA VE AYAKLARINI KARNINA DOGRU CEKUP ETINDEN ET ALIYORLARMIS GIBI AGLIYORSA KOLİKTİR.. BENIM basıma da geldi kızım geceleri 1 den 5 e kadar aglıyordu.. bı keresınde sesı kısıldı gece dort bız esımle susturamadık annemlerı cagırdık.. daha oncesınde dr nurse harveys ve sap damla vermıstı mama olarak da evolvia sorunlar devam edınce
baska dr gıttım..
mama olarak aptamıl conformıl e gectım
damla da bıo gaıa
hergun de sabah ve aksam olmak uzere kızıma rezene verıyorum.
bende rezene ve kımyon cayı ıcıyorum.
gun asırı ayaklarına karnına masaj yapıyorum..
doktor sorun ucuncu ayın sonunda kendılıgınden gecer dedıı.
ucuncu ayımızın bıtmesıne 12 gun var
ama bızım kı su anda baya azaldı[/QUOTE]
ReE
Rezeneyi nasil veriyorsun canim hazir rezenemi sen mi yapiyorsun esim almis tohum seklinde nasil yapildigini bilmedigim ucin vermedim birde bu rezene kakasini yapmasinada yardimci olurmuki

Bizde cikmadik hic 40 ucurmak icinde cikmadik havalar cok soguk

ReE

Rezeneyi nasil veriyorsun canim hazir rezenemi sen mi yapiyorsun esim almis tohum seklinde nasil yapildigini bilmedigim ucin vermedim birde bu rezene kakasini yapmasinada yardimci olurmuki[/QUOTE]
Hipp marka rezene cayi var. Bir bak istersen. Ben o markanin sut arttirici çayını içiyorum

Canım sen kayınvalideni dinleme , tabi ki su ve hoşaf içicez yoksa nasıl sütümüz olacak ? Günde en az 3 lt içmemiz gerekiyor suyu yeterli sütümüz olması için, doktor söyledi . Doktorlardan iyi mi biliyorlar?

Geçmiş olsun.. dikkat edelim cidden bu bebeklere güven olmuyor..

Kızlarrrr tavsiyelerinize ihtiyacım var .... Kızımın uyku sorunu çok yok ama uyuyana kadar ıkınıyor sıkınıyor kırmızılaşıyor devamlı ağlama halinde uyanıkken.. Gazını çıkartıyoruz ağzından da çıkıyır hemen hemen her bezi kakalı oluyor .. Bazen kakası biraz sulu şeklinde oluyor karnından gurultu geliyor .. Bio damla var çok Gazlı olmadığını düşünerek vermiyordum .. Karnına bebe Yağı ile masajda yapıyorum .. Hangi saatlerde veriyorsunuz bu damlayı başka Önerileriniz nedir ??????? Help meeeeeeeeee.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…