2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Kizlar selam ; benim oglumda emzirdikten sonra daha kaldırmadan oldugu gibi kusuyor , günde 1 defa oluyor. Gazini daha cikaramadan
eğer kusma fışkırık şeklinde değilse fazlasını çıkarıyor demişti doktor... bizimki her emmede azda olsa kusuyor...

Kızlar yeşil kaka ne demek,üşütmek mi yoksa internette yazdığı gibi sütün sindirilememesi mi,doktora soran var mı,bizim kontrole daha çok var a

Ben yeşillik çok yiyince oluyor..özellikle ıspanak yiyince kakası yeşil oluyo.

Kanamam hiç olmadı diyebilirim.. ilk üç ay çok yüksek koruyormuş süt ama 40 günü lohusalık zaten...
kızımda spiral taktırsım bunda da 3 ayın sonunda taktırıcam inşallah. Korse hiç takamadım midemi ağrıttı..
yüksek eforlu egzersizler yerine hafifi yürüyüşlere izin veriyor ... fazla yağ yakımı olursa süt acıyabiliyormuş.

Kızlar ben 40 kontrolüne gitmedim...ama gidicem... 40ı çıktıktan sonra kontorle gitmeden seks yapan varmı?

Ben hapa başladım spiral istemedim ama bu hapta emzirenlere özelmiş hapa hiç ara verilmiyormuş taki emzirmeyi bırakana kadar, sonra normal hapa gecikiyor muş

ReE

Rezeneyi nasil veriyorsun canim hazir rezenemi sen mi yapiyorsun esim almis tohum seklinde nasil yapildigini bilmedigim ucin vermedim birde bu rezene kakasini yapmasinada yardimci olurmuki
rezene gazını alıyor rahatlatır dıye bılıyorum.. bı cay kasıgı rezeneyeı yarımdan daha az caybardagına kouyurum sonra ustune kaynamıs su ılave edıp demlenmesını beklıyorum. ılık bı sekılde gunde bır ıkı kasık verıyorum[/QUOTE]
Canım bende tane rezene ve tane kimyon demliyorum sabahları bütün gün bardağa yarım koyup gerisine sıcak su koyarak içiyorum,bebeğe içirmeye gerek yoktur belki de sen iç :)

Pompa yapmak nedir?

Kizlar benim gittigim kursta korunma yontemleri anlatilirken spinal de cocuk olma ihtimali 100de 1, uc aylik korunma ignesinde 1000de 1 dediler, emziren annelere bunlari oneriyolarmis. Bende daha karar vermedim ne yapacagima birde kendi doktorumla konusacam

İbrahim saraçoğlunun emziren anneler için mükemmel bir çay tarifi var inanın ben çok faydasını gördüm.içinde süt yapıcı gaz giderici ve uyku yapıcı bitkiler var yani tam anlamıyla 3 amaçlı 1 çay diyelim.
Tarif şöyle:
1 tatlı kaşığı anason
1 tatlı kaşığı kimyon
1 tatlı kaşığı ısırgan otu
1 tatlı kaşığı rezene
bunları demleyip günde 2-3 bardak içiyoruz.

Kızlar yeşil kaka ne demek,üşütmek mi yoksa internette yazdığı gibi sütün sindirilememesi mi,doktora soran var mı,bizim kontrole daha çok var a
Canım bazı mamalar dışkının yeşil renkte olmasına sebep oluyor. Panik yapma rahat ol mamadan kaynaklanıyor

Kızlar göğüs pompası aldınız mı? Bir de sterilizatör?
Çok fazla seçenek var karar vermek zor. Pahalı olunca almışken iyisi olsun istiyor insan. Aslında Lansinoh baya aklıma yattı gibi.
Göğüs pompasını çok araştırdım. En güzeli Philips Avent Natural SCF332/01 .Çok memnunum hem öne eğilme zorunluluğun yok hemde doğal emiş gücü var bir bebek gibi. 400 tl ye satılan sitede var 200 tlye satılan.200 tlaldım ben bi siteden söylemem doğru olmaz sanırım site adı. Ama genel fiyat sorgularasan rahatça bulabilirsin. Hiç araştırmakla kendini boşuna yorma 1 günümü doğumdan önce sırf bu göğüs pompasını araştırmakla harcadım.

Ben yeşillik çok yiyince oluyor..özellikle ıspanak yiyince kakası yeşil oluyo.
canım onun kakasının sütünden dolayı yeşil olması için senin sütününde kakadan daha yeşil olması gerekiyo ki bu mümkün bişey değil. Bazı hazır mamalar kakayı yeşil renk yapıyo. Eğer emzirme dışında mama takviyesi yapıyosan için çok rahat olsunki kullandığın mamadandır

Ben hapa başladım spiral istemedim ama bu hapta emzirenlere özelmiş hapa hiç ara verilmiyormuş taki emzirmeyi bırakana kadar, sonra normal hapa gecikiyor muş
canım korunma için nasıl hapa cesaret ediyorsun hayret ettim. Bebeğin yenidoğan hormonal bi hap alıyosun. o bebeğin kızsa üremesine erkekse hormanal yapısına zaar vereceği endiğşen olmalı. Unutmaki her ilaç minimumda olsa bebeğe geçer ve onun gelişimi baskılar. Doğum kontrol ilacı kız çocuğuna kısırlık erkek çocuğuna ters etki yapar diye korkuların olmalı ve bırak gitsin hapı başka korunmaya geç

Öyle diyorsun da doktorum yazdı bu hapı eminim böyle riskleri olsa vermezdi hem dediğim gibi en hafif düzeyde bir hap normal haplardan farklı olarak hormonal olarak. Ayrıca diğer Yöntem Dediğiniz bir spiral kalıyor onu daha önce denemiştim benim bünyem kabul etmiyor maalesef kalan yöntemlere de güvenmiyorum

kondom neden düşünmedin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…