- 30 Aralık 2013
- 2.974
- 1.779
- 34
Ben hala kullanıyorum .. Tırnaklarını kestiğim halde .. Baya bir zamanımız var sanırım çıkarmak için .. Bugün 34 günlük oldukEldivenleri ne zaman çıkardınız?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben hala kullanıyorum .. Tırnaklarını kestiğim halde .. Baya bir zamanımız var sanırım çıkarmak için .. Bugün 34 günlük oldukEldivenleri ne zaman çıkardınız?
Eldivenleri ne zaman çıkardınız?
Yüzünü yırtmıyor mu ,?? Benim ki üstünü değişirken bile arada derede çiziyor ..Ilk bikac gun dışında eldiven takmadim hiç.
Cok gecmis olsun canim Allah korumus. Cok dikkat etmemiz geekiyo ne olacagi belli olmuyo, benimkide donuyo biryere birakirken terafina biseyler koymam gerekiyo
Cok cok Gecmis olsun cok üzüldüm. Allah korusun yavrunu
Basini carpmis olabilirmi aman dikkat.surekli iyumasi halsizlik kusmabelirtileri varmi.doktora gidin.bizimbi srkadasin bebegi dustude beyninde su birikmisti.
Ben yarı kırk yapmadım tam kırk yaptım onda yaptıklarımıda sen 20 de yapmışsın
Geçmiş olsun canım. Bende bırakıyorum ama hep korka korka artık büyüyorlar
Geçmiş olsun.. dikkat edelim cidden bu bebeklere güven olmuyor..
Hiç takmadım kiEldivenleri ne zaman çıkardınız?
ben cıkardm ama burnunu falan sıkıyo gözüne sokcak diye tekrar giydirdimEldivenleri ne zaman çıkardınız?
Bizim bugün 40. Günümüz kanamam bitti şükür benim , aynen mama ve emzirmekle geciyor benimde, ben yürüyüşlere başladım canım ufaktan kızım izin verdigi kadar, korse bende kullanıyorum karnım hala var kilo da var birden bekleme yavas yavas gider diyor herkeskızlar nasılsınız dün 40ımız cıktı beim kanamam hala geçmedi azda olsa devam ediyor. göbek gitmedi korse giysemde bişe olmaz gibi.süt mama gidiyoruz ne kadar devam edecek bilmiyorum hala emmiyor. kanaması devam eden varmı birde spora ne zaman başlıcaz.ha birde korunma yöntemi olarak ne düşünüyorsunuz,**
Korunma olarak emzirenler icin olan dogum kontrol hapı kullanmaya başladım doktorum verdikızlar nasılsınız dün 40ımız cıktı beim kanamam hala geçmedi azda olsa devam ediyor. göbek gitmedi korse giysemde bişe olmaz gibi.süt mama gidiyoruz ne kadar devam edecek bilmiyorum hala emmiyor. kanaması devam eden varmı birde spora ne zaman başlıcaz.ha birde korunma yöntemi olarak ne düşünüyorsunuz,**
Bizimkinde lokal yaptı cnmkızlar sünnet yöntemi olarak neye karar verdiniz? Genel anestezi var lokal var birde kleps denilen bir yöntem varmıs. Benim oğlumda 18 günlük. Daha yapmadık hastanedeki doktorlarda 1 yıldan önce yaptırmayın dediler. Kimi küçük dikiş atıyor kimi büyük atıyor. bu Kleps yöntemide dikişşiz bir yöntemmiş.
Çok çabuk iyileşiyor cnm ben herkese tavsiye ederim vallaaaGeçmiş olsun . İnş en kısa sürede iyileşir
Geçmiş olsun hayırlı olsun. Bizde 38 günlük olduk bu ay içinde yaptırnayı düşünüyoruz
Geçmiş olsun. Çabuk iyileşiyormu bakımı zor mu
Hepimizde var canım aynı sıkıntı
Ne zanan geçecek bu göbekteki karalık acaba
Canım pansuman Dediğin günde 2-3 sefer sürülen hametan diye bi krem,kulak çubuğuyla Dikiş olan kızarıklık yere sürdük ama tahminimden çabuk iyileşiyor,hiç dert etme yaniKızlar sünnet pansumani zormu.bizimkinin pipo derisi biraz uzunmus.doktor erken sünnet olabilir dedi.biraz şişlik vardi da.korkuyorum biraz.bakımını yapamam diye.
Kaç günde iyilesti.ne gibi şeyler yaptınız
Kırk çıkınca tırnaklarını kescez,yani pazar günü o zaman çıkarıcam inşallah gerçi benim oğlumun elleri açıkken üşüyooEldivenleri ne zaman çıkardınız?
bazen gündüz yüzüstü yatırıyorum ama 5 dk sonra falan çeviriyorum. yorulur rahat edemez diye düşündüm. bir de gece yatırmaya korkuyorum bir şey olur diye. henüz 1 aylığız. gece de yatırsam sorun olur mu acaba?Benim kızda uyumamaya başlamıştı yatma seklini değiştirdim yüzüstü yatırıyorum ay bunu bekliyormuş simdi hep öyle uyumak istiyor
ben eldiveni 28 günlükken çıkardım ve en başında çıkarmadığıma pişman oldum. o eldivenler bence çocuğa eziyet. ellerini rahat kullanmaya başladı. bazen gazı varken o hırsla yuzunu tırmalıyor ama hiç çizilmiyor. bence bebeklerinizin eldivenini takmayın bırakalım özgür olsunlar :)Ben hala kullanıyorum .. Tırnaklarını kestiğim halde .. Baya bir zamanımız var sanırım çıkarmak için .. Bugün 34 günlük olduk
Cesaret edemiyorum ya Üstünü değişirken bile o arada çiziyor nasıl takmayım ki .. Zaten şuanda yüzünde sivilce gibi sonrasinda sarı pürtüklü gibi bişi başladıben eldiveni 28 günlükken çıkardım ve en başında çıkarmadığıma pişman oldum. o eldivenler bence çocuğa eziyet. ellerini rahat kullanmaya başladı. bazen gazı varken o hırsla yuzunu tırmalıyor ama hiç çizilmiyor. bence bebeklerinizin eldivenini takmayın bırakalım özgür olsunlar :)
ben de
bazen gündüz yüzüstü yatırıyorum ama 5 dk sonra falan çeviriyorum. yorulur rahat edemez diye düşündüm. bir de gece yatırmaya korkuyorum bir şey olur diye. henüz 1 aylığız. gece de yatırsam sorun olur mu acaba?