- 4 Temmuz 2012
- 3.599
- 9.617
Gündüzleri öyle yapıyorumda gene fayda etmiyor cnm..yine huysuzlanıyorKendi yatağına koy bi de .. Bilmşyorum yine senmiydin yoksa başka arkadaş mı iyi geldi Demişti ..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gündüzleri öyle yapıyorumda gene fayda etmiyor cnm..yine huysuzlanıyorKendi yatağına koy bi de .. Bilmşyorum yine senmiydin yoksa başka arkadaş mı iyi geldi Demişti ..
Hiç derin uyku zamanı olmuyor mu ?Gündüzleri öyle yapıyorumda gene fayda etmiyor cnm..yine huysuzlanıyor
bizim başımızda malesef.her akşam 7 gibi başlıyor huzursuzluğa bazen öyle çığlık atıyorki.memeyi emmek istiyor veriyorum bir iki emip çıkarıyor gezdirsemde susmuyor uyumuyor gece 12 yi bulduğuda oldu.Kizlar bebegin kolik olup olmadigi nasil anlasilir?
bizim başımızda malesef.her akşam 7 gibi başlıyor huzursuzluğa bazen öyle çığlık atıyorki.memeyi emmek istiyor veriyorum bir iki emip çıkarıyor gezdirsemde susmuyor uyumuyor gece 12 yi bulduğuda oldu.
dün akşam yine 7 gibi başladı.acı elma yağı ve zeytin yağı ile masaj yaptım ardından banyo sonra bebek yağı ile masaj .sonra emzirdim 4-5 çay kaşığı iyi geceler çayı verdim.bunları yapmama ragmen 8-9 arası feryat figan.9 gibi kucağımda pışpışlarken uyuya kaldı yerine koydum arada mızıklasada 10 gibi derin uykuya geçti
EGER GUNUN BELLİ SAATLERİNDE VEYA GECELERİ HİC DURMADAN AGLIYORSA AC GİBİ ETRAFA SALDIRIP MEME ARIYORSA MEME VEYA MAMA VERIRKEN BILE ISTEMIYOR AGLIYORSA VE AYAKLARINI KARNINA DOGRU CEKUP ETINDEN ET ALIYORLARMIS GIBI AGLIYORSA KOLİKTİR.. BENIM basıma da geldi kızım geceleri 1 den 5 e kadar aglıyordu.. bı keresınde sesı kısıldı gece dort bız esımle susturamadık annemlerı cagırdık.. daha oncesınde dr nurse harveys ve sap damla vermıstı mama olarak da evolvia sorunlar devam edınceKizlar bebegin kolik olup olmadigi nasil anlasilir?
Gecesi gündüze dönmüş demek .. Değiştirmek zor .. Değişene kadar sende gece ayakta gündüz kızınla uyu ..Gece adam akıllı uyumayan kızımı gündüz uyandıramıyorum nerdeyse
Bizim de yarın 39. Günümüz Düğüne gidicez :) bu arada hiç Dışarıya Yada gezmeye gitmediniz mi bu 40 gün boyunca ?Bizimde Cumartesi 40. Günümüz .. Ama 38. Gün banyo yapacaz kızımla Perşembe günü ... Önce ben banyo yapacakmışım sonra benim banyo suyumdan kızımı yıkıcaz.. Banyo suyunun içine altın ve para konuluyormuş.. Sonra o sudan evin içine bastığımız yerlere su serpilecekmiş.. Cuma 39. Gün o gün 40 ı içindeki bebek yıkanmazmış.. 40. Günde gezmeye gidecez ..
Cok gecmiş olsun canım ben bazen koltuğa bırakıyorum ama dönebilirler evet benimki de fazla hareket etmeye başladıSalonda ufak beşiğim var... Yüzmüstü yatırdım emzirdirten sonra.. Kızımın anne kardeşiö düştü demesiyle mutfakdan bir koşmamla yerden aldım çocuğu... Yarım saat ağladım... Oğlum ise 30 sn ağladı uyumaya devam etti ama aklım çıktı resmen çok korktum . Düşmez dönemiyor demeyin aman dikkat edin
Ben hastane ve sağlık ocağı dışında çıkmadık hiç dışarı ya da gezmeye ... Dikkat et kalabalık demek enfeksiyon demek .. Düğünde her gelen bi bakayım bi öpeyim der .. Karantinaya al BebeğiniBizim de yarın 39. Günümüz Düğüne gidicez :) bu arada hiç Dışarıya Yada gezmeye gitmediniz mi bu 40 gün boyunca ?
Aynen canım öptürmüyorum zaten valla kimse kusura bakmasın daha cok minik :)Ben hastane ve sağlık ocağı dışında çıkmadık hiç dışarı ya da gezmeye ... Dikkat et kalabalık demek enfeksiyon demek .. Düğünde her gelen bi bakayım bi öpeyim der .. Karantinaya al Bebeğini
Salonda ufak beşiğim var... Yüzmüstü yatırdım emzirdirten sonra.. Kızımın anne kardeşiö düştü demesiyle mutfakdan bir koşmamla yerden aldım çocuğu... Yarım saat ağladım... Oğlum ise 30 sn ağladı uyumaya devam etti ama aklım çıktı resmen çok korktum . Düşmez dönemiyor demeyin aman dikkat edin
Suyuna yumurta kabuğuda konuşabilirmiş tok gözlü olsun diye.Bizimde Cumartesi 40. Günümüz .. Ama 38. Gün banyo yapacaz kızımla Perşembe günü ... Önce ben banyo yapacakmışım sonra benim banyo suyumdan kızımı yıkıcaz.. Banyo suyunun içine altın ve para konuluyormuş.. Sonra o sudan evin içine bastığımız yerlere su serpilecekmiş.. Cuma 39. Gün o gün 40 ı içindeki bebek yıkanmazmış.. 40. Günde gezmeye gidecez ..
Henuz dr disinda Hicbir yere gitmedik. Annem 40 i cikmadan bir yere gidilmez diyor :)Bizim de yarın 39. Günümüz Düğüne gidicez :) bu arada hiç Dışarıya Yada gezmeye gitmediniz mi bu 40 gün boyunca ?
Cok cok Gecmis olsun cok üzüldüm. Allah korusun yavrunuSalonda ufak beşiğim var... Yüzmüstü yatırdım emzirdirten sonra.. Kızımın anne kardeşiö düştü demesiyle mutfakdan bir koşmamla yerden aldım çocuğu... Yarım saat ağladım... Oğlum ise 30 sn ağladı uyumaya devam etti ama aklım çıktı resmen çok korktum . Düşmez dönemiyor demeyin aman dikkat edin
Basini carpmis olabilirmi aman dikkat.surekli iyumasi halsizlik kusmabelirtileri varmi.doktora gidin.bizimbi srkadasin bebegi dustude beyninde su birikmisti.Salonda ufak beşiğim var... Yüzmüstü yatırdım emzirdirten sonra.. Kızımın anne kardeşiö düştü demesiyle mutfakdan bir koşmamla yerden aldım çocuğu... Yarım saat ağladım... Oğlum ise 30 sn ağladı uyumaya devam etti ama aklım çıktı resmen çok korktum . Düşmez dönemiyor demeyin aman dikkat edin