- 4 Temmuz 2012
- 3.599
- 9.617
Baktim bi kac yere sanki oglumu tarif ediyor gibiydi ins kolik degildirgiç bir fikrim yok netten baktınmı ?
Hahahaah ay cok güldürdün beni benimkini de annem giderken götürdü gömücem diye bakalım nereye gömecekHasta olsun diye mi:))tip fakultesine gomseleryaa..bu arada bizim gobekbagi kayboldu olum copcumu olcak acaba:))) bende hukuk fakultesine gomecektim.neye niyet neye kismet
Gercek mi bunu da yeni duydumBizde kaleme bağladık okula başlayana kadar saklıcakmışız :)
Benim kızda uyumamaya başlamıştı yatma seklini değiştirdim yüzüstü yatırıyorum ay bunu bekliyormuş simdi hep öyle uyumak istiyor22 günlüğüz bizim oğlan gündüzleri uyumaz oldu sabah bi kalkıyoruz taki akşama hatta gece 11 e kadar uymuyoruz tek uyuduğu yer göğsüm.napcaz biz böyle suan bile kucağımda uyuyor.yerine yatırsam hemen uyancak off offf..
Cnm akşam üstlerine 3 4 saatlik susturamadigin aglamalarina varsa ayaklarını karnına çekip kizariyorsa kolik böyle misiniz ne kadarliksinizKizlar bebegin kolik olup olmadigi nasil anlasilir?
Biogia yanında başka bişey kullan ben biogia ve nurse h. Kullanıyordum fayda etmedi şimdi biogaia yanında sab simplex kullanıyorum memnunum suanBiogaida ise yaramadi bizde bugun aglamaktan bembwyaz oldu yavrum deliricem dr 3 aya kadar boyle cekersin dedi bu gidisle dr da degistirecem 3 aya akadar cocuk bu swkilde aglarsa catlar allah korusun
Nette bir yerde ceviz sütü azaltir diyor i nedenle sordumBen cevizi ve badem hergün yiyiyorum
Ben de oyle yapiyorumm. Sab simplexi her gun veriyor musun yoksa sancilandigi zaman mi?Biogia yanında başka bişey kullan ben biogia ve nurse h. Kullanıyordum fayda etmedi şimdi biogaia yanında sab simplex kullanıyorum memnunum suan
Yüzüstü riskli değil miBenim kızda uyumamaya başlamıştı yatma seklini değiştirdim yüzüstü yatırıyorum ay bunu bekliyormuş simdi hep öyle uyumak istiyor
Kendi yatağına koy bi de .. Bilmşyorum yine senmiydin yoksa başka arkadaş mı iyi geldi Demişti ..22 günlüğüz bizim oğlan gündüzleri uyumaz oldu sabah bi kalkıyoruz taki akşama hatta gece 11 e kadar uymuyoruz tek uyuduğu yer göğsüm.napcaz biz böyle suan bile kucağımda uyuyor.yerine yatırsam hemen uyancak off offf..
Normalde evet ama kızım Basını kaldırabiliyor birde asla yanlız bırakmıyorum uyurken hep yanındayım birde böyle uyumayı seviyor maalesefYüzüstü riskli değil mi
Benim oglumda cok gaz sancisi cekiyordu bu aralar biraz daha rahat. Adacayi yagi ile gunde birkere karnina ve ayaklarina masaj yapiyorum. Tam olarak bitmedi sancilar ama biraz daha rahatladi en azindan.Uykusuz geceler ne zaman bitecekbenim oglanin sancisi cok hic uyutmuyo nerdeyse ne yapacam ben mama veriyorum ben beslenmesi cok iyi ama sanci gaz bebegimi bitiriyo kizlar ne yapabilirim?
Bende bugun tekrar basladim sap'a sen nasil veriyorsun kac damla icinde 15 damla biberona katip verebilirdiniz diyor ama bana fazla gibi geldiBiogia yanında başka bişey kullan ben biogia ve nurse h. Kullanıyordum fayda etmedi şimdi biogaia yanında sab simplex kullanıyorum memnunum suan
50 gunluk olduk aksam ezanina yakin basliyo bagirmaya bi feryat bi figan mahvoluyo yavrum bugun yuzu bembeyaz oldu bagirmaktan ayaklarinida cekiyo karnina dogru ikinirken kipkirmizi oluyo vala o 2 saatte anami aglatiyoCnm akşam üstlerine 3 4 saatlik susturamadigin aglamalarina varsa ayaklarını karnına çekip kizariyorsa kolik böyle misiniz ne kadarliksiniz
İlk defa duydum ilginç araştırayım bakayımNette bir yerde ceviz sütü azaltir diyor i nedenle sordum
Valla bende yeni duydum :)Gercek mi bunu da yeni duydum