- 16 Temmuz 2014
- 1.487
- 1.324
Tabiki kullan o ne demek eskiden aspiratör yoktu pompa vardı cekiyorduk
Ne guzel yaa 7saat utumasi.biz 45gunluguz ama 4saatten fazla uyuyamadik daha.ustelik gece mama verdigim haldegünaydin arkadaslar herkesler iyidir umarim.. bizimde cumartesi 40imiz cikti cok sükür kizim hergün biraz daha degisiyor sanki.. onlarin büyümesini görmek ne güzel..
sizin bebekleriniz gece iyi uyuyormu? benim kiz bu gece 7 saat deliksiz uyudu.. hem sevindim hem tedirgin oldum normalmi acaba diye.. tam uyandirmaya karar vermistim kendi uyandi.. sizce normalmi simdiden bukadar uyumasi? normalde gece en az 2 kez uyanirdi..
Sinir olunmayacak gibi degil.cocugun n anne babasindan haric diger kusilerin emribakilerinden nefret ediyorum.herkez kendi isine baksa.Gıcık oldum görümcemler yarı kırkı cıkarıcaklarmış bana emrivaki yapıolar. Ne garipler yahu bugun geliceklerdi doktora gidiyoruz dedik yarında benim kontrolüm var yarın gelicez diye tutturdular. Ne anlayışsız insanlar ya
Olurmu hiç öyle şey üçüncü şahıslar her zaman en iyisini ve doğrusunu bilirler..burunlarını sokmadan rahat edemezler..bende de var öyleleri ama umursamıyorum yinede kendi bildiğimi yapıyorumSinir olunmayacak gibi degil.cocugun n anne babasindan haric diger kusilerin emribakilerinden nefret ediyorum.herkez kendi isine baksa.
Aynen öyle yok göbek bağını ver gömelim sizene ya bizim kızımız eşimin hatrına sessiz kalıyorumSinir olunmayacak gibi degil.cocugun n anne babasindan haric diger kusilerin emribakilerinden nefret ediyorum.herkez kendi isine baksa.
Olurmu hiç öyle şey üçüncü şahıslar her zaman en iyisini ve doğrusunu bilirler..burunlarını sokmadan rahat edemezler..bende de var öyleleri ama umursamıyorum yinede kendi bildiğimi yapıyorum[/QUOTE
Bir umursama iki umursama nereye kafar canim.kv geldigi zamn surekli yok biz ogle yapardik yok o soyle yok bu boyle....gina gelimisti.
En iyisini yapiyorsun.akil vermede ustlerine yok.bendOlurmu hiç öyle şey üçüncü şahıslar her zaman en iyisini ve doğrusunu bilirler..burunlarını sokmadan rahat edemezler..bende de var öyleleri ama umursamıyorum yinede kendi bildiğimi yapıyorum
Bir
En iyisini yapiyorsun.akil vermede ustlerine yok.cok bilmis cok bilmis konusurlar ya.bebegin ilk banyosunu yaptiracagiz kv yanimda.bende ilk defa yapicam sonucta.tabi ilk oldugu icin biraz zorlandim.demesinmi is bittikten sonra ben sen olmasan daha iyi yapardim diye.daha oturup kalkamiyor bebegi tutunca panikliyoo
Herseyi daha iyi bildikleri kesin
Nereye gomeceklermis:)))Aynen öyle yok göbek bağını ver gömelim sizene ya bizim kızımız eşimin hatrına sessiz kalıyorum
hastane bahçesineNereye gomeceklermis:)))
Hasta olsun diye mi:))tip fakultesine gomseleryaa..bu arada bizim gobekbagi kayboldu olum copcumu olcak acaba:))) bende hukuk fakultesine gomecektim.neye niyet neye kismethastane bahçesinebizim adımıza karar vermişler demek ki sağolsunlar.
Ben de ODTÜ ya da Bogazici'ne inşallah :)Hasta olsun diye mi:))tip fakultesine gomseleryaa..bu arada bizim gobekbagi kayboldu olum copcumu olcak acaba:))) bende hukuk fakultesine gomecektim.neye niyet neye kismet
Bizde kaleme bağladık okula başlayana kadar saklıcakmışız :)Hasta olsun diye mi:))tip fakultesine gomseleryaa..bu arada bizim gobekbagi kayboldu olum copcumu olcak acaba:))) bende hukuk fakultesine gomecektim.neye niyet neye kismet
giç bir fikrim yok netten baktınmı ?Kizlar bebegin kolik olup olmadigi nasil anlasilir?
Ben cevizi ve badem hergün yiyiyorumKizlar ceviz gaz yapar mi? yicem de emin olamıyorum. Çünkü findik fistik kuruyemis gaz yapar diyor. Ceviz de yapar mi
Sütün varsa sağıp versene canım..mama inanılmaz etkiliyor bebekleriMerhaba güzel anneler,
Negüzel fırsat bulup yazmışsınız biz 44 günlük olduk o kadar uykusuz ve durmuyoki buraya hiç bakamadım şimdi kucağımda uyurken bakabildim. Bizim enbüyük sorunumuz gaz ve meme emmiyor almıyor ucu olandığı için silikon uç kullanıyorum onlada almıyor, herkez çok zorladı malum çok bilenler alsın die sanırım pskojik ikimizde etkilendik daha göğsümegelmeden ağlıyor ve emmiyor hiç mama yiyoruz ilk günden beri denemediğimiz mama kalmadı ya kabız yapıyor ya isal yada aşırız gaz , sizlerde de sürekli mama veren varmı ? Çok üzülüyorum bu duruma