2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Tek memede 40 dk duruyor ben de almıyorum. Ama 20 dkda meme değişin diyen de var. Ama zaten son sut 15 dkdan sonra gelmiyor mu. Onu anlayamıyorum. Mama mi veriyordun? Belki ondan durmuyor dur
Benım emzırme surem cok kısa ama bence 40 dak ka da cok uzun, o kadar uzun surede cocuk gazlanır

Mama vermedıgınde kılosu ıyı ıse verme canım, benımkıde uyumuyor ama bıberon almıyor

Uykusuz geceler ne zaman bitecek benim oglanin sancisi cok hic uyutmuyo nerdeyse ne yapacam ben mamacocuguum ben beslenmesi cok iyi ama sanci gaz bebegimi bitiriyo kizlar ne yapabilirim?
Canım uzulme gaz sancısı cocuga zarar vermez, hem cocukların huzursuzlugu tısılaması sadece gazdan degıl cok hızlı ve degişken buyumesınden merak etmeyın,

Bu arada bebegı emmeyıp meme gosterınce aglayanlar, sac kurutma mak acın cocuk sakınken verın memeyı, bı deneyın derım

Dr zinco diye bi damla yazmıştı faydası olmadı eşim sap simplex die bi damla almış ona başladığınızdan beri sürekli gaz çıkartıyor

Bir sorun oldugunu zannetmiyorum benim kızım da güzel uyuyor bir defa Kalkıyor gece 35 günlügüz

hayir emzirmistim yatmadan önce güzelde icti ama yinede 7 saat uyuyacak kadar tok tutmamistir yani.. banyo yaptirmistik acaba ondanmi rahatladi okadar diye dusunduk..
Sasirdim valla. 7 saat cok uzun. müsade etme o kadar uyumasina. Henuz erken
bizde cok sasirdik ama bence bidaha olmaz öyle.. kv sordum arada olabilir elleme uyusun dedi.. birdaha doktora gittigimde sorarim..

Canım olabilir bazen sıkıntı etme. demekki banyodan dolayı çok rahatlamış ve uykuya daha çok ihtiyacı varmış. Benim oğlumda açolduğu halde banyodan sonra gözünü açamıyor en az 1 saat

Ay inşallah canım . Baktıkça canım sıkılıyor.. Bişi yaptın mı? BAŞINDA Konak var mı onun için ne yaptınız ?
Sebamed pişik kremin sürdüm doktor bişey vermedi... Konak yok ama kızımda olmuştu bebe yağını banyodan bir saat önce sürüp tarakla tersine tarıyordum geçmişti böylr

Bizde sarılık olduk ama dr kiloyla ilgili bişeysoylemedi az alır vs gibi

Canım benim bebeğimde öyle sürekli memede olmak istiyor anne sütü daha erken sindirildiği için daha erken uyanıyor. Doktor gerek yok diyorsa mama verme bence. Anneler hep bir kulp buluyor. Benim kv de gazı var cok su içiyorsun, hoşaf içiyorsun ondan diyor. Onların kafalarına gidersek yanarız. İstediği zaman emzir bence sen

Mama vermek memeden uzaklaştırma olasılığını arttırır ya da çok az emmesini Sağlar zaten ... Benimki de devamlı memede kalmak istiyor süt biraz azalınca meme yumuşayınca feryat figan ediyor sonra dikkatini Dağıtmaya çalışıyorum pış pış yaparak evin içinde gezdirerek ritmik hareketler yaparak tabi bunların zamana 3-5 dk ya Geçmiyor .. Sadece emziriyorum ben dr kontrolünde de iyi denildi çok kilolu büyük bir bebek değil ama sağlıklı Gelişimi olan bir bebek dedi Dr .. Canım memede Kalsın belki uykusuz gecelerin çok olacak ama ben ilk 3 -4 gün hiç uyuyamadım meme kavgasından.. Şuanda emiyor sadece

Tabiki kullan o ne demek eskiden aspiratör yoktu pompa vardı cekiyorduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…