Benım emzırme surem cok kısa ama bence 40 dak ka da cok uzun, o kadar uzun surede cocuk gazlanırTek memede 40 dk duruyor ben de almıyorum. Ama 20 dkda meme değişin diyen de var. Ama zaten son sut 15 dkdan sonra gelmiyor mu. Onu anlayamıyorum. Mama mi veriyordun? Belki ondan durmuyor dur
Mrb arkadaşlar, Bizim de kırkimiz bu hafta sonu çıkıyor. Bebeğim sağlıklı çok şükür , kilosu da normal fakat sikildigim nokta mama verdigimiz için biberonla sık sık pamukçuk oluyo ağzı ,temizliğe de dikkat ettiğim halde.aslinda sadece anne sütü vermeyi arzu ederdim. Günde bazen 3 er defaya kadar 90 -100 cc civarı mama veriyorum.bebegim gündüzleri sürekli memede kalmak istiyor, huzursuzlaniyor.meme uçlarım yarilıyor, iyileşmek bilmedi bir türlü. Sürekli emdiği için oluyor.annemler sütum yeterli olmadığından uzun süre memede kaldığını söylüyorlar .gerçekten de Mamayi verince uzun uyuyor .Meme emince yalnız ,15 dk da uyanıyor. Dr ise mama vermemin gerekli olmadığını sutumun yeterli olduğunu söyledi. Kafam çok karışık , var mı benimle aynı durumda olan ,
Cocugun sureklı meme ıstemesı sutunun yetmedıgı anlamına gelmez kı canım, uyumuyor dıye bende mama vermeye kalktım ama cocuk bıberon almadı, bence kılosu ıyı ıse mama vwerme
Mama vermedıgınde kılosu ıyı ıse verme canım, benımkıde uyumuyor ama bıberon almıyorMrb arkadaşlar, Bizim de kırkimiz bu hafta sonu çıkıyor. Bebeğim sağlıklı çok şükür , kilosu da normal fakat sikildigim nokta mama verdigimiz için biberonla sık sık pamukçuk oluyo ağzı ,temizliğe de dikkat ettiğim halde.aslinda sadece anne sütü vermeyi arzu ederdim. Günde bazen 3 er defaya kadar 90 -100 cc civarı mama veriyorum.bebegim gündüzleri sürekli memede kalmak istiyor, huzursuzlaniyor.meme uçlarım yarilıyor, iyileşmek bilmedi bir türlü. Sürekli emdiği için oluyor.annemler sütum yeterli olmadığından uzun süre memede kaldığını söylüyorlar .gerçekten de Mamayi verince uzun uyuyor .Meme emince yalnız ,15 dk da uyanıyor. Dr ise mama vermemin gerekli olmadığını sutumun yeterli olduğunu söyledi. Kafam çok karışık , var mı benimle aynı durumda olan , gönül isterdiki yalnız anne sütü vereyim ama bebeğim mama yiyince uyuyor ve rahatliyor maalesef,, memeyi bırakırsa diye de tedirginim açıkçası. .
Canım uzulme gaz sancısı cocuga zarar vermez, hem cocukların huzursuzlugu tısılaması sadece gazdan degıl cok hızlı ve degişken buyumesınden merak etmeyın,Uykusuz geceler ne zaman bitecekbenim oglanin sancisi cok hic uyutmuyo nerdeyse ne yapacam ben mamacocuguum ben beslenmesi cok iyi ama sanci gaz bebegimi bitiriyo kizlar ne yapabilirim?
Kac dakikada nir gazini çıkartmaya çalışıyorsun?Benım emzırme surem cok kısa ama bence 40 dak ka da cok uzun, o kadar uzun surede cocuk gazlanır
Dr zinco diye bi damla yazmıştı faydası olmadı eşim sap simplex die bi damla almış ona başladığınızdan beri sürekli gaz çıkartıyorMerhaba mart anneleri bende mart annesiyim bebeği bir aylık oldu anne sütü ve bir kere mama veriyorum sizlere sorum olacak ilk üç hafta cok iyiydi sonra gaz sorunu başladı iki gündürde kalasını cok zor yapıyor bunu yaşayanlar oldu mu gaz için ne ilaçları kullanıyorsunuz ALlah hepimizin bebeklerine sağlık uzun hayırlı ömürler versin
Bir sorun oldugunu zannetmiyorum benim kızım da güzel uyuyor bir defa Kalkıyor gece 35 günlügüz
hayir emzirmistim yatmadan önce güzelde icti ama yinede 7 saat uyuyacak kadar tok tutmamistir yani.. banyo yaptirmistik acaba ondanmi rahatladi okadar diye dusunduk..Benim oğlum şimdiye kadar en fazla 4 saat uyudu. Bana bu durum ilginç geldi çünkü acıkması gerekiyordu. Mama mı vermiştin uyanmadı? Bir kere olursa Endişe yapma ama birkaç sefer olursa dikkate Alman gerekir diye düşünüyorum.
bizde cok sasirdik ama bence bidaha olmaz öyle.. kv sordum arada olabilir elleme uyusun dedi.. birdaha doktora gittigimde sorarim..Sasirdim valla. 7 saat cok uzun. müsade etme o kadar uyumasina. Henuz erken
Canım olabilir bazen sıkıntı etme. demekki banyodan dolayı çok rahatlamış ve uykuya daha çok ihtiyacı varmış. Benim oğlumda açolduğu halde banyodan sonra gözünü açamıyor en az 1 saathayir emzirmistim yatmadan önce güzelde icti ama yinede 7 saat uyuyacak kadar tok tutmamistir yani.. banyo yaptirmistik acaba ondanmi rahatladi okadar diye dusunduk..
bizde cok sasirdik ama bence bidaha olmaz öyle.. kv sordum arada olabilir elleme uyusun dedi.. birdaha doktora gittigimde sorarim..
Sebamed pişik kremin sürdüm doktor bişey vermedi... Konak yok ama kızımda olmuştu bebe yağını banyodan bir saat önce sürüp tarakla tersine tarıyordum geçmişti böylrAy inşallah canım . Baktıkça canım sıkılıyor.. Bişi yaptın mı? BAŞINDA Konak var mı onun için ne yaptınız ?
Bizde sarılık olduk ama dr kiloyla ilgili bişeysoylemedi az alır vs gibiSarılık geçirenlerin kilo artışı nasıl? Bizimki sarılık geçirdiği için o dönemlerde çok halsiz iştahsızdı acaba o yüzden mi kilo artışı az? 3370 doğdu sarılık için doktora gittiğimizde 1 haftalıktı ve 3200 e düşmüştü kıyafetli. 2 haftalıkken tartıldı 3400 kıyafetli. 2 haftalıkken sarılık için ilaç tedavisine başladık ve sarılığı sıfırlandı 1haftada. Şimdi 4 haftalıkken 4000 çıktı sizce nasıl? Yani sarılığın etkisi var mı kilosunun az artmasında?
Bizde öyleyiz cnm 20. Gun 3500 kilo sağlıklı olsunlardaBenlm bebeğim baya minik ya . 30. Gün 3665 kg dayız
Canım benim bebeğimde öyle sürekli memede olmak istiyor anne sütü daha erken sindirildiği için daha erken uyanıyor. Doktor gerek yok diyorsa mama verme bence. Anneler hep bir kulp buluyor. Benim kv de gazı var cok su içiyorsun, hoşaf içiyorsun ondan diyor. Onların kafalarına gidersek yanarız. İstediği zaman emzir bence senMrb arkadaşlar, Bizim de kırkimiz bu hafta sonu çıkıyor. Bebeğim sağlıklı çok şükür , kilosu da normal fakat sikildigim nokta mama verdigimiz için biberonla sık sık pamukçuk oluyo ağzı ,temizliğe de dikkat ettiğim halde.aslinda sadece anne sütü vermeyi arzu ederdim. Günde bazen 3 er defaya kadar 90 -100 cc civarı mama veriyorum.bebegim gündüzleri sürekli memede kalmak istiyor, huzursuzlaniyor.meme uçlarım yarilıyor, iyileşmek bilmedi bir türlü. Sürekli emdiği için oluyor.annemler sütum yeterli olmadığından uzun süre memede kaldığını söylüyorlar .gerçekten de Mamayi verince uzun uyuyor .Meme emince yalnız ,15 dk da uyanıyor. Dr ise mama vermemin gerekli olmadığını sutumun yeterli olduğunu söyledi. Kafam çok karışık , var mı benimle aynı durumda olan , gönül isterdiki yalnız anne sütü vereyim ama bebeğim mama yiyince uyuyor ve rahatliyor maalesef,, memeyi bırakırsa diye de tedirginim açıkçası. .
Mama vermek memeden uzaklaştırma olasılığını arttırır ya da çok az emmesini Sağlar zaten ... Benimki de devamlı memede kalmak istiyor süt biraz azalınca meme yumuşayınca feryat figan ediyor sonra dikkatini Dağıtmaya çalışıyorum pış pış yaparak evin içinde gezdirerek ritmik hareketler yaparak tabi bunların zamana 3-5 dk ya Geçmiyor .. Sadece emziriyorum ben dr kontrolünde de iyi denildi çok kilolu büyük bir bebek değil ama sağlıklı Gelişimi olan bir bebek dedi Dr .. Canım memede Kalsın belki uykusuz gecelerin çok olacak ama ben ilk 3 -4 gün hiç uyuyamadım meme kavgasından.. Şuanda emiyor sadeceMrb arkadaşlar, Bizim de kırkimiz bu hafta sonu çıkıyor. Bebeğim sağlıklı çok şükür , kilosu da normal fakat sikildigim nokta mama verdigimiz için biberonla sık sık pamukçuk oluyo ağzı ,temizliğe de dikkat ettiğim halde.aslinda sadece anne sütü vermeyi arzu ederdim. Günde bazen 3 er defaya kadar 90 -100 cc civarı mama veriyorum.bebegim gündüzleri sürekli memede kalmak istiyor, huzursuzlaniyor.meme uçlarım yarilıyor, iyileşmek bilmedi bir türlü. Sürekli emdiği için oluyor.annemler sütum yeterli olmadığından uzun süre memede kaldığını söylüyorlar .gerçekten de Mamayi verince uzun uyuyor .Meme emince yalnız ,15 dk da uyanıyor. Dr ise mama vermemin gerekli olmadığını sutumun yeterli olduğunu söyledi. Kafam çok karışık , var mı benimle aynı durumda olan , gönül isterdiki yalnız anne sütü vereyim ama bebeğim mama yiyince uyuyor ve rahatliyor maalesef,, memeyi bırakırsa diye de tedirginim açıkçası. .
Seninki iyi ya benimki 29.günde 3665 ..senin ki 30 . Günde 4000 kg a olurBizde öyleyiz cnm 20. Gun 3500 kilo sağlıklı olsunlarda
EVET cnm emziriyor umMasaallah guzel kilo almis sadece emziriyor musun?
Haftada 250 kadar alıyor cnm inş bulur tabideSeninki iyi ya benimki 29.günde 3665 ..senin ki 30 . Günde 4000 kg a olur
Genta gut vermişti bize drEczaneye gittim ilac alayım diye vermediler yarında geçmezse götürücem mecbur , yarın fotoğraf çekimimiz vardı kötü oldu gözünün böyle olması Kızımın . Inş geçer yarına
Tabiki kullan o ne demek eskiden aspiratör yoktu pompa vardı cekiyordukSerumu damlat kendiliginde atsin eskiden aspiratir mu vardi dedi. Ama olmuyo serumu damlatip cekiyorum yoksa nefes alamadigi icin cok agliyo, esimde ne demek eskiden hicbisey yoktu kullanacazki cocuk rahatlasin diyo, bencede mantikli ben cok zorlamadan cekmeye calisiyorum hiraz bile bosaltsam rahatliyo