- 4 Temmuz 2012
- 3.599
- 9.617
Evet bendee düşünüyorum mevlütümüzü okurtuğum gün gidicez bizde hazır süslenmişken boşa gitmesin bari:)Kızlar bugün bebeğimle aile fotoğrafı çektirmeye gideceğiz cok heyecanlıyım sizlerde yaptırmayı düşündünüz mü ?
Hamikeyken cekildik biz. 40in cikti mi? Uslu durur mu acaba? Ben de isterim de. Biraz daha büyüsünKızlar bugün bebeğimle aile fotoğrafı çektirmeye gideceğiz cok heyecanlıyım sizlerde yaptırmayı düşündünüz mü ?
Ay inşallah canım . Baktıkça canım sıkılıyor.. Bişi yaptın mı? BAŞINDA Konak var mı onun için ne yaptınız ?aynısı bende oldu iki dr a sordum anne sütü alan bebeklerde olurmuş.. sütle birlikte geçen hormonlardan dolayı.. korkma 1 haftaya geçer
biZde 27 gunluguz 3820 Doğdu çıplak 3700 e düştü şimdi kıyafetle 5200 gr geldık pazartesı günü ama sureklı memede mama bi kaç kez Verdim ilk zamanlar sureklı memedeydı sağdım Verdim emdi sürekli maşallah iyiyiz Allah'a şükür gece 100 ml ver mamayı ve kendını sureklı sağ ben bi memeyı veriyorum bir emzirmede diğer emzirmede eğer bi öncekınde 10 dakıkadan az emdıyse yıne aynı memeyı verıyorum 10 dakıka sonra obur memeye aynısını uyguluyorum bol bol tahin helvası boza ve su iç süt için birebirKızım bugün 29 günlük ve biraz önce doktordan geldik kilo alımı en alt sınırda gidiyor dedi3370 doğdu 2.5 hafta sarılıkla uğraştık o zaman kıyafetli 3200 e düştü bugün 4000 gr dı dr her emme sonrası 30ml mama takviyesi yP dedi ama kaşıkla ver biberona alışmasın dedi. Ben normalde gündüz hep emziriyorum gece sadece 1 öğününe 90ml mama veriyordum. Bir de sanırım ben emzirmeyi yanlış yapıyordum. Tek meme 30-40dk emziriyordum meğersem 20dk bir meme 20dk bir memeymiş. Ben 40dk emzirdiğimde bile meme ucunu sıktığımda süt geliyor diye her seferinde tek meme veriyordum. Bir de son yağlı sütü içebilsin diye. Ama yanlış yapıyormuşum galiba.
35 günlük olduk biz zar zor durdu çektirdik iki saat seçtik bakalım alıcam ıkı gün sonra güzel gecti arada Kızımın ağlaması dışındaHamikeyken cekildik biz. 40in cikti mi? Uslu durur mu acaba? Ben de isterim de. Biraz daha büyüsün
Valla ben de anlamadım kızlarSu emzirme olayi kafa karistiriyor. 20 dk sonra mene degisince son sutten nasil ne kadar faydalanacak cocuk. Anlamadim gittI.
Ama herkes zaten 10dk da memeyi boşaltır diyor yani bizimkiler sonraki dakikaları bence keyif için ağzında tutuyor. Ay bilmiyom ki çok kafam karışıyor benim şu emzirme işinde. Kendimden çok emindim takii bugün doktorda kilomuzu öğrenene kadarTek memede 40 dakkamı 20 dakkamı, ıkı memede 10. dak dursa razıyım
Ne guzel maşallah :) hatira işte. Cok iyi yapmışsınız35 günlük olduk biz zar zor durdu çektirdik iki saat seçtik bakalım alıcam ıkı gün sonra güzel gecti arada Kızımın ağlaması dışında
Masaj yap çok iyi geliyor 2 günde geçmişti oğlumun allah a şükür birdaha da olmadıGünaydın anneler. Bizimkinin burnu surekli tikali. Her gun serum fizyolojik yapıyoruz. Üzülüyorum niye oluyor. Gozu capaklandi. gozyasi kesesi tıkaliymis
Kızlar bebeğimde pütür pütür sivilce Tarzı bişiler çıktı ... Sonrasında sarı renginde kuruyor ..(
Bende hergün bir kaç kez serum fizyoloji yapıyorum eğer çok hırıltılı ise çekiyorum. Ysşnız ben aspiratörle çeksem bile hırıl geçmiyor daha derinlerde de mi var acaba diyorum ana gelen biley yok. Anlamadım geçmeyeşiniAspiratör şart bence. Nasil atsin çocuk. Bikdigin sumuk ve tatak cekiyie. Esin dogru söylemiş
Bizde düşünüyoruz ama biraz daha büyüsün 3 4 aylık olup kafasını galan rahat tutabilsin.Kızlar bugün bebeğimle aile fotoğrafı çektirmeye gideceğiz cok heyecanlıyım sizlerde yaptırmayı düşündünüz mü ?
Hergün her beslenmeden önce dene mutlaka. Kuzenimin bebişi 2 aylıkken emmeye başladı..inşallah senin kide emer bi an önceKızlar benm kız çok terliyor sızdede oluyormu. Hala emmıyoruz ve ben çok sıkıldım emsn artık yaaa kendımı anne gıbı hıssetmıyorum
Bizde sarılık atlattık..15 gün sarılığı düşmeye başladı..o günden sonra tarttırmadık henüz..3450 doğdu 15. Gün 3800 geldi..doktor iyi gidiyor demişti ama şimdiki kilosunu bilmiyorum..biz kilo kaybı yaşamadık başta ama şu an 24 günlüğüz.Sarılık geçirenlerin kilo artışı nasıl? Bizimki sarılık geçirdiği için o dönemlerde çok halsiz iştahsızdı acaba o yüzden mi kilo artışı az? 3370 doğdu sarılık için doktora gittiğimizde 1 haftalıktı ve 3200 e düşmüştü kıyafetli. 2 haftalıkken tartıldı 3400 kıyafetli. 2 haftalıkken sarılık için ilaç tedavisine başladık ve sarılığı sıfırlandı 1haftada. Şimdi 4 haftalıkken 4000 çıktı sizce nasıl? Yani sarılığın etkisi var mı kilosunun az artmasında?
Pazartesi belli olacak. Geçen ay iyiydi ama ozaman daha çok mama yiyorduKilo almasi nasil canim
Yok canım ben hıç mama da vermedım, zaten bıberon da almıyor,Tek memede 40 dk duruyor ben de almıyorum. Ama 20 dkda meme değişin diyen de var. Ama zaten son sut 15 dkdan sonra gelmiyor mu. Onu anlayamıyorum. Mama mi veriyordun? Belki ondan durmuyor dur