Sasirdim valla. 7 saat cok uzun. müsade etme o kadar uyumasina. Henuz erkengünaydin arkadaslar herkesler iyidir umarim.. bizimde cumartesi 40imiz cikti cok sükür kizim hergün biraz daha degisiyor sanki.. onlarin büyümesini görmek ne güzel..
sizin bebekleriniz gece iyi uyuyormu? benim kiz bu gece 7 saat deliksiz uyudu.. hem sevindim hem tedirgin oldum normalmi acaba diye.. tam uyandirmaya karar vermistim kendi uyandi.. sizce normalmi simdiden bukadar uyumasi? normalde gece en az 2 kez uyanirdi..
Su emzirme olayi kafa karistiriyor. 20 dk sonra mene degisince son sutten nasil ne kadar faydalanacak cocuk. Anlamadim gittI.Kızım bugün 29 günlük ve biraz önce doktordan geldik kilo alımı en alt sınırda gidiyor dedi3370 doğdu 2.5 hafta sarılıkla uğraştık o zaman kıyafetli 3200 e düştü bugün 4000 gr dı dr her emme sonrası 30ml mama takviyesi yP dedi ama kaşıkla ver biberona alışmasın dedi. Ben normalde gündüz hep emziriyorum gece sadece 1 öğününe 90ml mama veriyordum. Bir de sanırım ben emzirmeyi yanlış yapıyordum. Tek meme 30-40dk emziriyordum meğersem 20dk bir meme 20dk bir memeymiş. Ben 40dk emzirdiğimde bile meme ucunu sıktığımda süt geliyor diye her seferinde tek meme veriyordum. Bir de son yağlı sütü içebilsin diye. Ama yanlış yapıyormuşum galiba.
Ben bişi yapmadım sadece duş aldırdım ..Kızlar yarı kırkınızda ne yaptınız 20 günlük olduk biz bugün
Hicbir sey. Ama 30 gunluk olmadsn bir yasin okutmuştukKızlar yarı kırkınızda ne yaptınız 20 günlük olduk biz bugün
Malesef. Ben de sag memede uygun pozisyon alamıyorumSELAM KIZLAR
benim oğlan sol göğsümü emince çok hava yutuyo... ne yaptıysam olmadı... varmı böyle olan ve çözüm üreten
bölüm bölüm havalandırıyorum ben canım... evet havasız kalıyor ve ben çok rahatsız oluyorum bu durumdanEvi nasıl havalandiriyorsun? Malum bebek var. Hava akimi olmamasi gerekiyor. sürekli havasız gibi. Kalabalık sayılır bu ara. Herkes bir yerden cam açmaya kalkıyor. Deli oluyorum. Cam takip etmekten yoruldum.
oda iyiymişCanim bende yesil paketin 108 lisini 33 tl ye kipadan aldim
sadece duş aldırdım bendeKızlar yarı kırkınızda ne yaptınız 20 günlük olduk biz bugün
aynısı bende oldu iki dr a sordum anne sütü alan bebeklerde olurmuş.. sütle birlikte geçen hormonlardan dolayı.. korkma 1 haftaya geçerKızlar bebeğimde pütür pütür sivilce Tarzı bişiler çıktı ... Sonrasında sarı renginde kuruyor ..(
yaa sebdemi öyle... olmuyo ne yapsamMalesef. Ben de sag memede uygun pozisyon alamıyorum
Tek memede 40 dakkamı 20 dakkamı, ıkı memede 10. dak dursa razıyımSu emzirme olayi kafa karistiriyor. 20 dk sonra mene degisince son sutten nasil ne kadar faydalanacak cocuk. Anlamadim gittI.
Ben süre tuttum bizim ki 12 13 dk emip derin uykuya geçiyor çenesini filan uyarıyom bi iki çekiyor onu da yutmuyor..ama 2 saate bir uyanıp emiyor..Tek memede 40 dakkamı 20 dakkamı, ıkı memede 10. dak dursa razıyım
Günaydın anneler. Bizimkinin burnu surekli tikali. Her gun serum fizyolojik yapıyoruz. Üzülüyorum niye oluyor. Gozu capaklandi. gozyasi kesesi tıkaliymis
Aspiratör zararli değil ki neden kullanma demiş. Bildigin sumuk cikiyor çekince. Yazik kuzularimiza
Bir bilsemyaa sebdemi öyle... olmuyo ne yapsam
Tek memede 40 dk duruyor ben de almıyorum. Ama 20 dkda meme değişin diyen de var. Ama zaten son sut 15 dkdan sonra gelmiyor mu. Onu anlayamıyorum. Mama mi veriyordun? Belki ondan durmuyor durTek memede 40 dakkamı 20 dakkamı, ıkı memede 10. dak dursa razıyım
Aspiratör şart bence. Nasil atsin çocuk. Bikdigin sumuk ve tatak cekiyie. Esin dogru söylemişSerumu damlat kendiliginde atsin eskiden aspiratir mu vardi dedi. Ama olmuyo serumu damlatip cekiyorum yoksa nefes alamadigi icin cok agliyo, esimde ne demek eskiden hicbisey yoktu kullanacazki cocuk rahatlasin diyo, bencede mantikli ben cok zorlamadan cekmeye calisiyorum hiraz bile bosaltsam rahatliyo