2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Sasirdim valla. 7 saat cok uzun. müsade etme o kadar uyumasina. Henuz erken

Su emzirme olayi kafa karistiriyor. 20 dk sonra mene degisince son sutten nasil ne kadar faydalanacak cocuk. Anlamadim gittI.

SELAM KIZLAR

benim oğlan sol göğsümü emince çok hava yutuyo... ne yaptıysam olmadı... varmı böyle olan ve çözüm üreten

Kızlar bebeğimde pütür pütür sivilce Tarzı bişiler çıktı ... Sonrasında sarı renginde kuruyor .. (

Evi nasıl havalandiriyorsun? Malum bebek var. Hava akimi olmamasi gerekiyor. sürekli havasız gibi. Kalabalık sayılır bu ara. Herkes bir yerden cam açmaya kalkıyor. Deli oluyorum. Cam takip etmekten yoruldum.
bölüm bölüm havalandırıyorum ben canım... evet havasız kalıyor ve ben çok rahatsız oluyorum bu durumdan

Canim bende yesil paketin 108 lisini 33 tl ye kipadan aldim
oda iyiymiş
Kızlar yarı kırkınızda ne yaptınız 20 günlük olduk biz bugün
sadece duş aldırdım bende

Kızlar bebeğimde pütür pütür sivilce Tarzı bişiler çıktı ... Sonrasında sarı renginde kuruyor .. (
aynısı bende oldu iki dr a sordum anne sütü alan bebeklerde olurmuş.. sütle birlikte geçen hormonlardan dolayı.. korkma 1 haftaya geçer

Günaydın anneler. Bizimkinin burnu surekli tikali. Her gun serum fizyolojik yapıyoruz. Üzülüyorum niye oluyor. Gozu capaklandi. gozyasi kesesi tıkaliymis

Gunaydin canim, burun tikanikligi bize de var, cuma gunu aile hekimine giturdum surelik burnu tikali ve balgani var diye ama oksuruk yada hiriltisi yok doktor bir problem yok serum damlatmaya devam et mumkun oldukca aspiratoru kullanma dedi ama kizim burnu tikaninca deliye donuyo

Aspiratör zararli değil ki neden kullanma demiş. Bildigin sumuk cikiyor çekince. Yazik kuzularimiza

Serumu damlat kendiliginde atsin eskiden aspiratir mu vardi dedi. Ama olmuyo serumu damlatip cekiyorum yoksa nefes alamadigi icin cok agliyo, esimde ne demek eskiden hicbisey yoktu kullanacazki cocuk rahatlasin diyo, bencede mantikli ben cok zorlamadan cekmeye calisiyorum hiraz bile bosaltsam rahatliyo

Tek memede 40 dakkamı 20 dakkamı, ıkı memede 10. dak dursa razıyım
Tek memede 40 dk duruyor ben de almıyorum. Ama 20 dkda meme değişin diyen de var. Ama zaten son sut 15 dkdan sonra gelmiyor mu. Onu anlayamıyorum. Mama mi veriyordun? Belki ondan durmuyor dur

Aspiratör şart bence. Nasil atsin çocuk. Bikdigin sumuk ve tatak cekiyie. Esin dogru söylemiş

Kızlar bugün bebeğimle aile fotoğrafı çektirmeye gideceğiz cok heyecanlıyım sizlerde yaptırmayı düşündünüz mü ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…