- 10 Kasım 2012
- 522
- 145
Benım kız beş dak emıyor bırakıyor ac gıbı degıl, sagıyorum bıberon almıyor, ama bır saat sonra tekrar ıstıyor, ve gunduz hıc uyumuyor aclıkta
maşallah maşallahhne guzel yaaaa.benımde bıberonun yarısı ha oldu ha olacak dıye beklıyorumm(( ne yıyorsunda bu kadar sutun oluyor arkadaşim
Bizde sizin gibiyiz 3 hafta çok rahattık..şimdi çocuk sancıyla uyanıyor resmen zorluyo kendini.işini halledincede geri uyuyor. Ama ben öyle yatsın istemiyom değiştiriyom bu sefer de uyanıyo..geceyse baya bi uğraşıyoz tekrar uyumak içinMerhaba mart anneleri bende mart annesiyim bebeği bir aylık oldu anne sütü ve bir kere mama veriyorum sizlere sorum olacak ilk üç hafta cok iyiydi sonra gaz sorunu başladı iki gündürde kalasını cok zor yapıyor bunu yaşayanlar oldu mu gaz için ne ilaçları kullanıyorsunuz ALlah hepimizin bebeklerine sağlık uzun hayırlı ömürler versin
Canım bunu yazdım sonrasında çok şükür yaptı bol miktarda. Bu kez dünden farklı olarak zeytinyağını kağıda sürdük ve kağıt yardımıyla içeri akmasını sağladık. Sonra da bacaklarını karnına doğru hafif hafif iterek masaj yaptık. Baskı olsun diye. O an yapmadı ama bezi bağladıktan kısa bi süre sonra yapmaya başladı. Yavrum rahatladı ve uyudu şimdi. İnşallah sizin de işinize yarar.Gecmıs olsun canım dünden beri bizde aynı sıkıntıdayız bebeklerımız aynı seninle Zeytinyağı evde yapılabilecek en iyi çözüm sanırım olmadı doktora gidicez
Pardon ya başkasıyla karıştırdımBenim tek kızım var iki çocuğum yok :)) Ama benim annemler sırayla bakıyorlar
Kızlar havalar güzelleşti artık oğlumu dışarı çıkarmak istiyorum ama yüzünü komple kapatacakmıyım nasıl yapıcam rüzgar almadan oğluma hava aldırsam sizler hiç dışarı çıkardınız mı nasıl yaptınız bu yağmurluklar var ondan mı alsam ?
Birde ben oğlumu yan yatırıyorum kafası yumurta şeklini aldı şimdilik güzelde daha da sivrileşir diye korkuyırum ama uyurken sırt üstüde yatıramıyorum yatırsamda yine kafasını yan yapıyorum korkuyorum diğer türlü. Siz nasıl yatırıyorsunuz sizde de varmı böyle bi durum
Birde ebebek mağazasında 2 numara prima 80 adet 34 liraydı Uyum markette 24 lira ... Bilginiz olsun.
Bizde 20 günlük olduk bugun aynı durumdayız herkes 40tan sonra düzelir diyor umarım öylede olurherkese selamlar.. biz bugun 19 gunluk olduk. geceleri genellikle uyumadan geciriyoruz. gece gunduz dengemiz yok sanirim. nasil otutturcaz bilmiyorum.. uykusuzluga alismak zor oluyor..
Bizde 20 günlük olduk bugun aynı durumdayız herkes 40tan sonra düzelir diyor umarım öylede olur
Bizdede çapaklanma var..burnuda tıkanıyor..Günaydın anneler. Bizimkinin burnu surekli tikali. Her gun serum fizyolojik yapıyoruz. Üzülüyorum niye oluyor. Gozu capaklandi. gozyasi kesesi tıkaliymis
Günaydın anneler. Bizimkinin burnu surekli tikali. Her gun serum fizyolojik yapıyoruz. Üzülüyorum niye oluyor. Gozu capaklandi. gozyasi kesesi tıkaliymis
Bir sorun oldugunu zannetmiyorum benim kızım da güzel uyuyor bir defa Kalkıyor gece 35 günlügüzgünaydin arkadaslar herkesler iyidir umarim.. bizimde cumartesi 40imiz cikti cok sükür kizim hergün biraz daha degisiyor sanki.. onlarin büyümesini görmek ne güzel..
sizin bebekleriniz gece iyi uyuyormu? benim kiz bu gece 7 saat deliksiz uyudu.. hem sevindim hem tedirgin oldum normalmi acaba diye.. tam uyandirmaya karar vermistim kendi uyandi.. sizce normalmi simdiden bukadar uyumasi? normalde gece en az 2 kez uyanirdi..
Benim oğlum şimdiye kadar en fazla 4 saat uyudu. Bana bu durum ilginç geldi çünkü acıkması gerekiyordu. Mama mı vermiştin uyanmadı? Bir kere olursa Endişe yapma ama birkaç sefer olursa dikkate Alman gerekir diye düşünüyorum.günaydin arkadaslar herkesler iyidir umarim.. bizimde cumartesi 40imiz cikti cok sükür kizim hergün biraz daha degisiyor sanki.. onlarin büyümesini görmek ne güzel..
sizin bebekleriniz gece iyi uyuyormu? benim kiz bu gece 7 saat deliksiz uyudu.. hem sevindim hem tedirgin oldum normalmi acaba diye.. tam uyandirmaya karar vermistim kendi uyandi.. sizce normalmi simdiden bukadar uyumasi? normalde gece en az 2 kez uyanirdi..
Kızım bugün 29 günlük ve biraz önce doktordan geldik kilo alımı en alt sınırda gidiyor dediKızlar 26 günlükkrn bebekler kaç kg dı sizlerin??
Ben gece 11:30da emzirmeye başlıyorum 12de emmesi bitiyor 12:30 1:00 gibi yatıyor gece 1 defa kalkıyor ama bazen gece kalkış süresi 5 saati bulabiliyor ben de uyandırmıyorum ama bir yandan da senin gibi tedirginim yanlış mı yapıyorum diye. Gece uyandığında mama veriyorum sabah 7:30 8 gibi kalkıyor bizim düzen bu ama arada istisnai durumlar olabiliyor tabi gece kalkışlarımızdagünaydin arkadaslar herkesler iyidir umarim.. bizimde cumartesi 40imiz cikti cok sükür kizim hergün biraz daha degisiyor sanki.. onlarin büyümesini görmek ne güzel..
Aspiratör zararli değil ki neden kullanma demiş. Bildigin sumuk cikiyor çekince. Yazik kuzularimizaGunaydin canim, burun tikanikligi bize de var, cuma gunu aile hekimine giturdum surelik burnu tikali ve balgani var diye ama oksuruk yada hiriltisi yok doktor bir problem yok serum damlatmaya devam et mumkun oldukca aspiratoru kullanma dedi ama kizim burnu tikaninca deliye donuyo mecbur serum damlatip cekiyorum. Yazik kuzum aksam agzini acmis nefes almaya calisiyo