2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Ben de ilk okuduğumda tek göğüsten sanıp şok geçirmiştim ben soracaktım başka arkadaşımız sormuş. Benim de 15dk bir göğüs 15dk bir göğüs sağoyorum toplam 100ml anca çıkıyor normal mi değil mi bilmiyorum artık
Bebeğin kaç haftalık olduğuna göre değişiyor cnm..6 hafta ve sonrasında 120 ve üstü diye okumuştum nette

Soru bana değil ama cvp yazmak istedim ben de fazla araştırmadan aciliyet olunca madela aldım küçük Elektrikli ve pilli tekli sarı bi ürün aşırı ses çıkartıyor diğer odadakiler bile rahatsiz oluyor gece komşular hala niye şikayet gelmedi şaşırıyorum
tavsiye etmem
fgrlmedi
Selam kizlar..ben ameda lactaline aldim, ciftli. elektrikli, cok sessiz cok guzel, tavsiye ederim. Tekli de alabilirsiniz tabii ama elektrikli/pilli olmasi onemli bence

Bezimizi çok sık değiştiriyoruz..sürekli idrarını yapıyor dolu dolu kakasıda hemen hemen her bezde oluyor sayılır..ama 90 cc bir kez çıktı.genelde 50 ile 70 arası çıkıyor..inş yetiyordur..ne kadar çok sıvı tüketirsem o kadar fazla oluyor.sabahları pek olmuyor mesela sıvı tüketmediğimden ama gün içinde sıvının etkisini görüyorum
Benımkıde sabahları aşırı fazla oluyor uyuyup dınlenınce

Dr a gotursen uyi olur.kizariklikda vrsa konjuktivit dir.damlasi olmadan zor gecer
Eczaneye gittim ilac alayım diye vermediler yarında geçmezse götürücem mecbur , yarın fotoğraf çekimimiz vardı kötü oldu gözünün böyle olması Kızımın . Inş geçer yarına

Merhaba mart anneleri bende mart annesiyim bebeği bir aylık oldu anne sütü ve bir kere mama veriyorum sizlere sorum olacak ilk üç hafta cok iyiydi sonra gaz sorunu başladı iki gündürde kalasını cok zor yapıyor bunu yaşayanlar oldu mu gaz için ne ilaçları kullanıyorsunuz ALlah hepimizin bebeklerine sağlık uzun hayırlı ömürler versin

Merhaba mart anneleri bende mart annesiyim bebeği bir aylık oldu anne sütü ve bir kere mama veriyorum sizlere sorum olacak ilk üç hafta cok iyiydi sonra gaz sorunu başladı iki gündürde kalasını cok zor yapıyor bunu yaşayanlar oldu mu gaz için ne ilaçları kullanıyorsunuz ALlah hepimizin bebeklerine sağlık uzun hayırlı ömürler versin
Aynen bizde sizin gibiyiz 33 gün oldu yeni yeni gaz problemi yasıyoruz hatta bugun baya yaşadık Zeytinyağı ile övdüm karnını kaka da yapmadı daha bugun poposuna kulak çubuğu ile Zeytinyağı sürdüm fayda ediyor . Ama rüzgar yedi dün kızım dısarda biraz gözü çapak oldu onunla ugrasoypruz simdi

Bebeğin kaç haftalık olduğuna göre değişiyor cnm..6 hafta ve sonrasında 120 ve üstü diye okumuştum nette
Kızım bugün 4 haftalık oldu o zaman normal heralde. Bir de çocukların emmesi makinadan daha iyi oluyormuş 10-20ml de onun farkını koysak süt miktarı iyi gibi

ilk başta hastanede emzircez diye her gelen zorladı parmaklarını kızımın ağzına falan soktular ağlamaktan halsiz düşüp uyuyordu zaten kuvezde kaldı 5 gün oradada sürekli ağladı emzirmeye gelince ilk gün ne olduğunu anlayamamıştım ikinci gün napıyorsunuz siz ya dedim emzirmiyorum emmesin benim kızım dedim emzirmek için zorlamadım ama memede tuttum hastaneden çıkıp eve gelnce bir hafta sonra falan kendisi ağzına alıp yalamaya falan başladı emiyormuş gibi yaptı sonra sonra kendiliğinden emdi bence zorlamak çok gereksiz bir sorun yoksa ağız yapısında her çocuk emer

:) benim kizimda hiç ağzını sürmüyordu memeye, keyfi yerindeyse bir kaç gündür öyle yalıyo falan ama emmiyo :))

Kızlar bugün 34 günlüğüz, ilk 2 hafta hemen her bezinde kaka olurdu sonra azaldı günde 2-3 bezde kaka olmaya başladı. Ama son 3 gündür hiç bir bezinde kaka yok, bulaşığı dahi yok. Dr umuzu aradık 1-2 gün daha bekleyelim gerekirse fitil dedi. Dün çay kaşığının ucuyla zeytinyağı verdik, poposuna da kulak çubuğuyla sürdük. Karnına, ayak ve kasıklarına adaçayı (acı elma) yağıyla masaj yaptık. Ama hala yok bişi. Ne yapmak lazım ki?

Kızlar bugün 34 günlüğüz, ilk 2 hafta hemen her bezinde kaka olurdu sonra azaldı günde 2-3 bezde kaka olmaya başladı. Ama son 3 gündür hiç bir bezinde kaka yok, bulaşığı dahi yok. Dr umuzu aradık 1-2 gün daha bekleyelim gerekirse fitil dedi. Dün çay kaşığının ucuyla zeytinyağı verdik, poposuna da kulak çubuğuyla sürdük. Karnına, ayak ve kasıklarına adaçayı (acı elma) yağıyla masaj yaptık. Ama hala yok bişi. Ne yapmak lazım ki?
Gecmıs olsun canım dünden beri bizde aynı sıkıntıdayız bebeklerımız aynı seninle Zeytinyağı evde yapılabilecek en iyi çözüm sanırım olmadı doktora gidicez

Benim oğlum 55 günlük aynı durum biz de de var. Ben böyle olduğunda bir Çay kaşığı zeytinyağı veriyorum bir iki gün sonra kakasını yapıyor. Bi arkadaşım da herGün bir Çay kaşığı su da ver bağırsakları yumuşasın Demişti ama ben vermedim. Mama takviyesi yapıyorsan verebilirsin.

X