2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Ben lansinohun elektrikli pompasını aldım ama çok nadir kullanıyorum aldığımdan beri 3 kere sağdım memnunum ama. Gün içinde hep emziriyorum sadece gece mama veriyorum bir öğününde. Sabaha kadar da süt iyice birikmiş oluyor gün içinde bol bol emiyor. Hem de gece rahat ediyoruz mama verdiğimiz için uzun süre uyuyor

Ya Ben duygusallasmak degilde pismanlik gibi hissettim bide esimin her hareketi batar oldu.ilk evlilik yildinumunde 1haftaluk lahusaydum dusun yani.

Kizlar yuzustu yatabiliyimusunuz. Bu gobekler ne zaman toparlicak sallanip duruyo
Bebis hala emmiyo ve Ben.cok yoruldum sagmaktan.

Benım kız beş dak emıyor bırakıyor ac gıbı degıl, sagıyorum bıberon almıyor, ama bır saat sonra tekrar ıstıyor, ve gunduz hıc uyumuyor aclıktan muhtemelen

Benım kız beş dak emıyor bırakıyor ac gıbı degıl, sagıyorum bıberon almıyor, ama bır saat sonra tekrar ıstıyor, ve gunduz hıc uyumuyor aclıktan muhtemelen
Çenesi yorulur uyuya kaliyordur kulak arkasını çenesi ni ayaklarını emerken uyar

Ya biz 8 defa değiştiriyoruz bazende altını açtığımızda yapıyor..3 tanesine büyük çişini yapıyor..ama ben doyduğundan gene emin olamıyorum..
Nasıl emin değilsin doymuyo dersen beynin algılar ve sütun yetmez 8 defa diyorsun cis yapıyorsa 5 kez dolu dolu yeter dedi dr bize ve ayda 1800 aldık

Ilik havlu ilikdus iyi geliyor.bende olmustu aynisi.sagitodum sut gelmiyodu.sonra farkettimki gogsumyn ucunda beyazlik olmus.destim beyazligi sonra sagdim aninda gecti.bayagida sut cikti.cok kotu bi durum gecmis olsun.masaj yap ilik havlu koy.
sagol cnm peki sagdigim sutu ne yapicagim

90 cc gayet iyi verme günde 4 5 kez dolu ısrarlı bez alıyorsa yeterlidir
Bezimizi çok sık değiştiriyoruz..sürekli idrarını yapıyor dolu dolu kakasıda hemen hemen her bezde oluyor sayılır..ama 90 cc bir kez çıktı.genelde 50 ile 70 arası çıkıyor..inş yetiyordur..ne kadar çok sıvı tüketirsem o kadar fazla oluyor.sabahları pek olmuyor mesela sıvı tüketmediğimden ama gün içinde sıvının etkisini görüyorum

Bende günde 3-4 kez mama veriyorum 60 cc olarak onun dışında emiyor başta hem sağip hem emziyordum ama çok zor oluyordu

HERKESE GÜNAYDIN

UYKUSUZ ANNELER KLÜBÜ
Evi nasıl havalandiriyorsun? Malum bebek var. Hava akimi olmamasi gerekiyor. sürekli havasız gibi. Kalabalık sayılır bu ara. Herkes bir yerden cam açmaya kalkıyor. Deli oluyorum. Cam takip etmekten yoruldum.

Merhaba arkadaslar benim Kızın gözünde çapak oldu baya cok hiç açamadı kızım bugün Gözünü sütümle siliyorum sanki göz cevresi kızardı şişti gibi ne yapabilirim başka ? Gaz sorunumuz cok var nasıl gececek bilmiyorum

Yok cnm nerde tek göğüs.iki göğüsten 90
Ben de ilk okuduğumda tek göğüsten sanıp şok geçirmiştim ben soracaktım başka arkadaşımız sormuş. Benim de 15dk bir göğüs 15dk bir göğüs sağoyorum toplam 100ml anca çıkıyor normal mi değil mi bilmiyorum artık

Dr a gotursen uyi olur.kizariklikda vrsa konjuktivit dir.damlasi olmadan zor gecer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…