2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

neler yaptınız bize fikir olsun bizimde pazar günü daha hiçbir şey yok ortada
Hazırlıklarım annem yaptı sogolsun ev baklavası su boregı dolmâ kurabıye patates sslatası suslemelerı kardesım yaptı 1 yaş balon 1 yaş farklı suslemeler yaptı güzel oldu bızdık atlattık darısı sıze

Biz hala yürümüyoruz var mı bizim gibi olan.
Koltuk kenarların da sıralıyoruz sadece tutup kalkıyor elinden tutunca adım atıyorönceden direk otururdu.
Çılgınlar gibi emekliyor
Kilomuz 11 boyumuz 86

Biz hala yürümüyoruz var mı bizim gibi olan.
Koltuk kenarların da sıralıyoruz sadece tutup kalkıyor elinden tutunca adım atıyorönceden direk otururdu.
Çılgınlar gibi emekliyor
Kilomuz 11 boyumuz 86

Masallah kilosu cok iyi, yurumesi icin acele etme daha vakti var. Benimki elini tutunca cok hizli yuruyo kendisi 5-6 adim gidip dusuyo hrseyin vakti var

Slm cnm minnak hala minnakBu aralar surekli kirmak dokmekle mesgul kendileei iyice ayaklandi hicbiryerde durmuyo Yaren nasil yuruyor mu?
6/7 adım gidiyor sadece herşeyi yere atıyor fırlatıyor ..
Bugün dr kontrolü vardı 70 boy kilo 8,940 geldi 9 diyorum artık ona ben çok şaşırttı beni bu ay hiç yemek yedirememiştim yarın doğum günümüz aşımızda var orda da ölçtürecem mezura ile cetvel farkı oluyor ..
Siz gittiniz mi kontrole?

MasaAllah size iyi depar atmis Yarencik bu ay.Biz gidemesik ya grip oldu asida var gecmesini bekliyorum ama 8.6kg filan anca gelir artik tamamen yuruyor evin icinde ve hic durmuyor bu saatten sonra almaz zaten...Gidince yazarim birde bu ay menenjit asisi var ozel sen aliyosun s.ocagi vuruyor hepatit A var her s.ocauina gelmiyormua yoksa onuda alip vurduracaksin mahfolacak cocuklar...

Slm kızlar oğlum yoğurt yumurta peynir hariç yiyor artık corba ve meyveleri,kahvaltı yapmıyor devam sütü yarım muz ve 2 dilim armut yiyor sabahları,öğlen kıymalı corba 1 kase akşam 8 gibi yine corba ve birazda meyve okadar başkada bir şey yemiyor bu arada dün doktor 26 Mart'ta ameliyat için tarih verdi.hala yürümüyor sadece sıralıyor azı dişi çıktı Bir tane boy 78 kilo 11 bizden bu kadar

Canim benim oglum da peynir ve haslanmis yumurta sevmiyor ben aksamdan tuzunu aliyorum peynir cicibebe yumurta kayisi bir kasik pekmez ve findigi rondodan cekip veriyorum kahvaltida boyle dene bir de en qzindan gunluk yumurta uhtiyaci karsilanir oglum omlet menemen vs kizarmis yiyo ama hqslanmis vrmek istedigimde boyle yapiyorum bir de corba hergun degisik vermeye cqlis yabanci tatlari yemek isteyebilir

Kizlar bebegim Corba ve sivi seylerle arasi yok. Kasik tutmuyor. Kati beslenmek istiyor. Kabiz oluyor. Benim gibi olan vat mi ne yapacsgim Ben. Uc gundur istahi da gitti. Alt disler cikali iki ay oldu ustler mi geliyor ondan mi Bu davranislari. Cok uzulup cok agliyorm.

Cnm disten benimku de zaman zaman yemiyor cok zorlama kabiliktan da yemiyo olabilir ac karnina zeytinyag ver kaysi suyu ile rondodan cekip verebilirsin avokado da yumusatiyo bol su vermeye calis ara sira da karnins asaj yap ben bunlari yapiyorum bizinki corba vs cok seyo ama yine de hep.kabiz bunlsrla cozuyoruz iste

bayanlar pastanızı nasıl yaptıracaksınız

Ben kendim yapacam :) yapabilirsem 1 seklinde olacak. Kurabiyeleri yaptim ctesi dogum gunumuz pastayi cuma yapacam

Masallah canim yine iyi yiyor hic uzulme, benim kizda bir yiyo bi yemiyo dis donemi cok etkileniyolar. Insallah ameliyatida guzel gecer hemencecik toparlar kendini. Boyu kilosuda gayet iyi benimki 9 kilo var yok arasi :))

Canim distendir istahsizligi. Benim kizda sulu sevmiyo corbayi bile koyu yapiyorum o sekilde yiyo, sende pes etme farkli konbinasyonlar yap bir sekilde birini yiycektir

Cokbsa

Suyu Epey iciriyorm da digerlerine agiz acmiyor. Siringayla vereyIm artk zorlada olsa. Biberon tutmadI cay bardagiyla icirdim hep. Farkli seylee icsin diye alistirma bardagi aldm ama dis kasiyor sadece.Cekmeyi beceremiyor. Napsam bilemeedm. pipetli suluk mu alsam. Ne yapssm sizce

. Cnm sizdw bizden siniz peki dogum kilonuz nasildi yeme istahi nasil kilo alacaklar bundan so ra hep hareket halindeler

. Cnm sizdw bizden siniz peki dogum kilonuz nasildi yeme istahi nasil kilo alacaklar bundan so ra hep hareket halindeler

39.haftada 2,780 gr dogdu istahi hic yok degil ama donem donem yememeleri oluyo. Emmeyede devam ediyo duruma gore guzel kahvalti yapmadiginda kasik mamasida veriyorum. Saglikli olsunlar yeter zaten artik kipir kipirlar fazla kilo alimi beklemiyorum

Mutlu yıllar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…