- 16 Temmuz 2014
- 1.487
- 1.324
Benim ikinci be bebek de kız olacak.. illa da erkek istiyorlar ben erkek olana kadar doguramam ki uf puff
Iyı geceler ıkızlerım bugün doğum günü kutladık çok güzel gectı tabı çok yorulduk Buzımkıler yürüyor çok şükür ıkısıde erken yürüdü darısı mart bebeklerının basına
Saglikla yasasinlar ins...Iyı geceler ıkızlerım bugün doğum günü kutladık çok güzel gectı tabı çok yorulduk Buzımkıler yürüyor çok şükür ıkısıde erken yürüdü darısı mart bebeklerının basına
O zaman yurumesi de yakindir benim kizimda yuruyor artik cok sukur yurudugunu gorunce dedim nerden nereye cok kucuktu minnacikti(biz prematureyiz) Rabbim izim verdi oldu her anlari ayri guzel Allah isteyen herkesi anne yapsinAmin canim bizimde adim dayisi artti ama tam yurume henuz yok dogum gunumuz ctesi gunu olacak. Senin yakisiklilar hizli ilerliyo masallah. Dogum gununu atlattin artik dinlenirsin bende dusunuyom nasil olacak bakalim
Amin canim bizimde adim dayisi artti ama tam yurume henuz yok dogum gunumuz ctesi gunu olacak. Senin yakisiklilar hizli ilerliyo masallah. Dogum gununu atlattin artik dinlenirsin bende dusunuyom nasil olacak bakalim[/QUOT sagol canım masallh erken dogdular amâ gelışimlerı hep guzeldı yakında senınkıde yürür alıştırmaları yap daha hızlı ogrenıyo hem çok mutlu oluyo doğum gününüze az kalmış nıce mutlu yıllara
Amın hepımızın bebeklerı saglıklı sıhatlı yasasınSaglikla yasasinlar ins...
Bızdık bugün asımızı olduk kılo 10 boy 77 dıgerı kilo 10.100 gram boy 79 nasıl kızlar zayıf dıgıller demı son 3 ayda 1 kılo almışlar sanırım yuruyolar çok hareketlıler ondan az almıslar
Günaydınnnn
neler yaptınız bize fikir olsun bizimde pazar günü daha hiçbir şey yok ortadaIyı geceler ıkızlerım bugün doğum günü kutladık çok güzel gectı tabı çok yorulduk Buzımkıler yürüyor çok şükür ıkısıde erken yürüdü darısı mart bebeklerının basına
Canim bos ver milletin lafini, allah saglikli hayirli evlat versin iki kiz harika bence ,ben oglumla cok mutluyum ama hep kizim olmasini istemistimBenim ikinci be bebek de kız olacak.. illa da erkek istiyorlar ben erkek olana kadar doguramam ki uf puff
Canim ben daha almadim ama arkadaslar tabani mumkun oldugunca esnek, deri ve ayagina uygun numara olmasina dikkat ederek aldilarkimse ayakkabi almadi mi ya.
Cnm degerleri super masaAllah size biz 8,5kgyuz...Bızdık bugün asımızı olduk kılo 10 boy 77 dıgerı kilo 10.100 gram boy 79 nasıl kızlar zayıf dıgıller demı son 3 ayda 1 kılo almışlar sanırım yuruyolar çok hareketlıler ondan az almıslar
Merhaba bende sizi merak ediyordum neler yaptiniznasil saglil durumunuz kulagini?Günaydınnnn
Bana hediye gelmisti cnm ya kullaniyorum ama marka degil...kimse ayakkabi almadi mi ya.
Sağol canım ılk bebekler olunca sankı hep zayıfmıs gıbı gelıyo 8 yıl sonrâ geldıler üstünü çok düşüyoruzMasallah canim gayet iyiler, benim kiz daha yeni 9 kilo oldu
Masallah canim gayet iyiler, benim kiz daha yeni 9 kilo oldu
Masallah canim gayet iyiler, benim kiz daha yeni 9 kilo oldu