2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Benim ikinci be bebek de kız olacak.. illa da erkek istiyorlar ben erkek olana kadar doguramam ki uf puff

Canim Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin, saglikli olsunlar. Laf edenlere onu soyle cinsiyeti sen mi seciyosun nasil geri kafalilik bu... ayrica benim ikinci bebegim olsa yine kiz isterim

Amin canim bizimde adim dayisi artti ama tam yurume henuz yok dogum gunumuz ctesi gunu olacak. Senin yakisiklilar hizli ilerliyo masallah. Dogum gununu atlattin artik dinlenirsin bende dusunuyom nasil olacak bakalim

Amin canim bizimde adim dayisi artti ama tam yurume henuz yok dogum gunumuz ctesi gunu olacak. Senin yakisiklilar hizli ilerliyo masallah. Dogum gununu atlattin artik dinlenirsin bende dusunuyom nasil olacak bakalim
O zaman yurumesi de yakindir benim kizimda yuruyor artik cok sukur yurudugunu gorunce dedim nerden nereye cok kucuktu minnacikti(biz prematureyiz) Rabbim izim verdi oldu her anlari ayri guzel Allah isteyen herkesi anne yapsin
Amin.

Bızdık bugün asımızı olduk kılo 10 boy 77 dıgerı kilo 10.100 gram boy 79 nasıl kızlar zayıf dıgıller demı son 3 ayda 1 kılo almışlar sanırım yuruyolar çok hareketlıler ondan az almıslar

Kizlar merhaban nisan annesiyim. Kizim. var. Ilk adim ayakkabisi alirjen nelere dikkat ettiniz ne a marka aldiniz. Marka sart mi..

Masallah canim gayet iyiler, benim kiz daha yeni 9 kilo oldu

neler yaptınız bize fikir olsun bizimde pazar günü daha hiçbir şey yok ortada

Benim ikinci be bebek de kız olacak.. illa da erkek istiyorlar ben erkek olana kadar doguramam ki uf puff
Canim bos ver milletin lafini, allah saglikli hayirli evlat versin iki kiz harika bence ,ben oglumla cok mutluyum ama hep kizim olmasini istemistim

Cnm degerleri super masaAllah size biz 8,5kgyuz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…