2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Selam haftasonu herkes gezip tozuyo yogun :)

Masallah kilosu boyu cok iyiymis, iyiki dogmus hayirli ve saglikli omru olur insallah...

Whatsapta da varim ama burayada bakiyorum, buranin yeri farkli.
Siz neler yapiyosunuz bebisler nasil
bebiş iyi 1 yaşından sonra hareketlerinde falan baya değişmeler oldu. artık her hareketimizi kapıyor hemen yapmaya çalışıyor ama yürüme konusunda kötüyüz bir türlü yürüyemedik. sağlıklı olsun da takmıyorum artık yürüyünce bana zor olacak biliyorum. senin kız neler yapıyor?

Oy masallah, olsun gelisimleri iyi olsun er gec yuruyecekler. Benim kizim henuz yasini doldurmadi daha 11 gunumuz var ama yaramazlikta ustune yok. Cekmece karistirma, kablolar, prizler daha neler neler... cok sukur sagligi iyi. Havalarda isinmaya basladi artik hep parka cikiyoruz

Hala buraya bakanlara selamlar olsun.Cok uzuluyorum burayi boyle gorunce oyle alismis inanmisim ki cocuklar buyurken herkea burda olcak sanmisimSadee bir yil surdu....

Selam canim, aslinda cogumuz bakiyoz halada ama kimse yazmiyo. Watsap baya yogun gidiyo, burda olan arkadaslar sizde arada ses verin nasilsiniz, burayida birakmayin

Kizlar selamlar. Burasi neden boyle bomboş kalmış. Ben uzun zamandir bakamiyordum. Neler birikmistir okurum dedim ama hayal kirikligina ugradim. Buraya da yazin ya. Desteğiniz iyi oluyordu

Hala buraya bakanlara selamlar olsun.Cok uzuluyorum burayi boyle gorunce oyle alismis inanmisim ki cocuklar buyurken herkea burda olcak sanmisimSadee bir yil surdu....
Slm:) bakmaya çalışıyorum ben de her seferinde yeni giriş istiyor ya üşeniyorum okuyorum aslında..
Minnak Nasıl ?

Benim ikinci be bebek de kız olacak.. illa da erkek istiyorlar ben erkek olana kadar doguramam ki uf puff
Hayırlısı sağlıklısı olsun Canım ya sen takmamaya çalış bu Zaman'da erkek kız olayı kalmadı artık ya elbette gönül ister ikisinden de olsun ama rabbim böyle vermişse vardır Hikmeti...

Slm:) bakmaya çalışıyorum ben de her seferinde yeni giriş istiyor ya üşeniyorum okuyorum aslında..
Minnak Nasıl ?
Slm cnm minnak hala minnakBu aralar surekli kirmak dokmekle mesgul kendileei iyice ayaklandi hicbiryerde durmuyo Yaren nasil yuruyor mu?

Kizlar slm.bir yas asisini olan var mi?Ucretli su cicegi asisi da varmis sanirim biz grip olduk gidemedik yasimiz doldu aslinda ama ates yapiyor cok diyorlar korktuk

Benim ikinci be bebek de kız olacak.. illa da erkek istiyorlar ben erkek olana kadar doguramam ki uf puff
Cnm oncelikle hayirla gelsin cift kiz guzeldir cok guzel....Anlamadigim sey istiyorlar daki "lar".Sayet esinin ailsi filansa inceden bebek cinsiyetinde hicbir etkin olmadigini ima et kessinler sesleri...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…