- 29 Eylül 2015
- 56
- 43
- 37
Ben arasira bakıyorum whatsoop da herkesHerkes sayfayı terk etmiş
Slm kizlar artik pek yazqn olmuyo sanirimbiz dun 1 yas icin kontrole gittik boyu 78 kili 11 250 kani iyi ama demir dusuk cikti zaten demir damlasini da pek icirememustim yarin dogum gunumuz diktor surup verdi demir icin dayda duruyoruz ama henuz yurumuyoruz ilk adimlari gorduk yine de distten fazla sut icemez olduk amq maadallah ek gidayla tamamliyoruz 5 ogun yiyor artik bizden boyle herkese slmlar
Buralar ıssız ada oldu artık. Sen de whatsapptasındır belki. Onlar çok yoğun :)Gunaydin, guzel bir hafta olsun insallah
Buralar ıssız ada oldu artık. Sen de whatsapptasındır belki. Onlar çok yoğun :)
bebiş iyi 1 yaşından sonra hareketlerinde falan baya değişmeler oldu. artık her hareketimizi kapıyor hemen yapmaya çalışıyor ama yürüme konusunda kötüyüz bir türlü yürüyemedik. sağlıklı olsun da takmıyorum artık yürüyünce bana zor olacak biliyorum. senin kız neler yapıyor?Whatsapta da varim ama burayada bakiyorum, buranin yeri farkli.
Siz neler yapiyosunuz bebisler nasil
bebiş iyi 1 yaşından sonra hareketlerinde falan baya değişmeler oldu. artık her hareketimizi kapıyor hemen yapmaya çalışıyor ama yürüme konusunda kötüyüz bir türlü yürüyemedik. sağlıklı olsun da takmıyorum artık yürüyünce bana zor olacak biliyorum. senin kız neler yapıyor?
Hala buraya bakanlara selamlar olsun.Cok uzuluyorum burayi boyle gorunce oyle alismis inanmisim ki cocuklar buyurken herkea burda olcak sanmisimSadee bir yil surdu....
Slm:) bakmaya çalışıyorum ben de her seferinde yeni giriş istiyor ya üşeniyorum okuyorum aslında..Hala buraya bakanlara selamlar olsun.Cok uzuluyorum burayi boyle gorunce oyle alismis inanmisim ki cocuklar buyurken herkea burda olcak sanmisimSadee bir yil surdu....
Hayırlısı sağlıklısı olsun Canım ya sen takmamaya çalış bu Zaman'da erkek kız olayı kalmadı artık ya elbette gönül ister ikisinden de olsun ama rabbim böyle vermişse vardır Hikmeti...Benim ikinci be bebek de kız olacak.. illa da erkek istiyorlar ben erkek olana kadar doguramam ki uf puff
Slm cnm minnak hala minnakBu aralar surekli kirmak dokmekle mesgul kendileei iyice ayaklandi hicbiryerde durmuyo Yaren nasil yuruyor mu?Slm:) bakmaya çalışıyorum ben de her seferinde yeni giriş istiyor ya üşeniyorum okuyorum aslında..
Minnak Nasıl ?
Cnm oncelikle hayirla gelsin cift kiz guzeldir cok guzel....Anlamadigim sey istiyorlar daki "lar".Sayet esinin ailsi filansa inceden bebek cinsiyetinde hicbir etkin olmadigini ima et kessinler sesleri...Benim ikinci be bebek de kız olacak.. illa da erkek istiyorlar ben erkek olana kadar doguramam ki uf puff
biz 24 ünde olucaz menenjit yaptıracak mısınızKizlar slm.bir yas asisini olan var mi?Ucretli su cicegi asisi da varmis sanirim biz grip olduk gidemedik yasimiz doldu aslinda ama ates yapiyor cok diyorlar korktuk
Cnm yaptirmayi dusunuyorum oglumada yaptirmistim ama karma aai ile birlikte su cicegini de yaptirirsan menenjit asisini bir ay sonra yapiyorlarmis henuz dr gidemedik net bilgimiz yok...biz 24 ünde olucaz menenjit yaptıracak mısınız