2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Gunaydin yogun ve yorgun anneler, bebisler iyidir insallah
Ben iki gundur temizlik yapiyorum, cocukla cok zor oluyo cok uzuyo, ama dun kizimda yardima basladi mama sandalyesinden mendil alip yerleri silmeye basladi devami nasil olur bilmiyorum...

merhaba kizlar dogum gunu yapanlar neler yaptilar bakayim? Masraflari azaltmak icin onerileri olan var mi? ben hem candy bar yapmak istiyorum organize sirketleri vok para istiyor kendim neler yapabilirim sizce? Biz restoranda yapicaz! Ayrica kaynanam eltimin kiziyla birlikte adgunu yapalim dedi ikna olustumda suan yazgectim aralarinda 15 gun var! daha ilk dogum gunu niye baskasiyla karissin ki? neyse mesajlarinizi bekliyorum...

Kizlar wasapa katilmak isteyen numarasini gonderen var mi gozden kacirdigim. Eklediklerimi ismiyle tanidigim icin niklerden takip edemedim yeni anneleri

.

Kizlar wasapa katilmak isteyen numarasini gonderen var mi gozden kacirdigim. Eklediklerimi ismiyle tanidigim icin niklerden takip edemedim yeni anneleri

.

.

.

Bnm anlamda sirke surmustu göğsüne acı dedi bidaha ağzına almadı acı acı diye dolandı ağlama yok meme gorunce acı diyodu bi dene istersen

ıyı kı doğmuşlar canım. bizim daha 23 günümüz var doğum gününe ama ne emekleme ne yürüme var canım. ama mart bebeklerinden yürüyen çok bizimkiler tembel çıktı biraz canları sag olsun
Evet yürğyenler olmuş masallah hepsine darısı bizimkilere ama emekleyerek küçük çaplı bi kasırga yaratıo benimki evde yürüse naparız bilemiyorum

DOĞUM GÜNÜ KUTLU OLSUNN ALLAHIM SAĞLIKLI MUTLU UZUN ÖMÜRLER VERSİN ANNESİ :) BİZ YAKLAŞIK 1 AYDIR YÜRÜYORUZ 23 MART DOĞUMLUYUZ :) AMA HALA DİŞİMİZ YOK :)
Amin inş hepimizin bebekleri ni korusun rabbim geç çıkan diş çok saglıklı olur derdi annem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…