- 16 Temmuz 2014
- 1.487
- 1.324
Kızlar bu isim alıntılamasını Nasıl yapıyorduk :) unuttum ben :)
İSİMDEN ÖNCE @ YAPIYOSUN CNMKızlar bu isim alıntılamasını Nasıl yapıyorduk :) unuttum ben :)
Evet yürümüyor benimki ama aldım yine de. KullanıyoruzKizlar bebegine ayakkabi alan varmi
Resmini cekebilirmisiniz nasil bisey alacam bilmiyorum.esim almis tabani yuksek cocugun bilegi burkuluyor degistrecezEvet yürümüyor benimki ama aldım yine de. Kullanıyoruz
Kizlar wasapa katilmak isteyen numarasini gonderen var mi gozden kacirdigim. Eklediklerimi ismiyle tanidigim icin niklerden takip edemedim yeni anneleri
.
Kizlar wasapa katilmak isteyen numarasini gonderen var mi gozden kacirdigim. Eklediklerimi ismiyle tanidigim icin niklerden takip edemedim yeni anneleri
.
.
.
Watsapa eklenmemiş canm yeni numaram yöneticiye soylermsnEk gidaya gecis icin sutten kesmen sartmiymis kacirdim anlamadin cnm kusura bakma
Watsapa eklimsn cnm eğer ekliysen arkadaşlara haber veririmsn bnim yeni numarayı eklesnlerMerhaba arkadaslar nasilsiniz, bebisler nasil
Bnm anlamda sirke surmustu göğsüne acı dedi bidaha ağzına almadı acı acı diye dolandı ağlama yok meme gorunce acı diyodu bi dene istersencanımm cok tşk ayrıntılı yazmışsın destege cok ihtiyacım var .ama iyce araştırıp öyle bıraktırım yöntem olarak neyi denemem lazım die.sarımsaklı balı sürüyoruz agzına alınca tepkisi noluyordu kızının.bide internette araştırdım sabır taiı sür diyolar aktarlarda varmış.cok işe yarıyormuş hiç duydunuz mu
hangi marka aldınız bende sormuştum o soruyu..Evet yürümüyor benimki ama aldım yine de. Kullanıyoruz
Evet yürğyenler olmuş masallah hepsine darısı bizimkilere ama emekleyerek küçük çaplı bi kasırga yaratıo benimki evde yürüse naparız bilemiyorumıyı kı doğmuşlar canım. bizim daha 23 günümüz var doğum gününe ama ne emekleme ne yürüme var canım. ama mart bebeklerinden yürüyen çok bizimkiler tembel çıktı biraz canları sag olsun
Amin inş hepimizin bebekleri ni korusun rabbim geç çıkan diş çok saglıklı olur derdi annemDOĞUM GÜNÜ KUTLU OLSUNN ALLAHIM SAĞLIKLI MUTLU UZUN ÖMÜRLER VERSİN ANNESİ :) BİZ YAKLAŞIK 1 AYDIR YÜRÜYORUZ 23 MART DOĞUMLUYUZ :) AMA HALA DİŞİMİZ YOK :)