- 15 Temmuz 2014
- 1.032
- 776
Teşekkür ederim canım yürümesi için bi yardım yapıoyomusunuz yoksa kendi halinde çabalıyor muDoğum gününüz kutlu olsun Mutlu yaşlar.bizim de doğum günümüz 3 mart ve bizde hala yürümüyoruz... Hayırlısı beklemedeyiz... :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim canım yürümesi için bi yardım yapıoyomusunuz yoksa kendi halinde çabalıyor muDoğum gününüz kutlu olsun Mutlu yaşlar.bizim de doğum günümüz 3 mart ve bizde hala yürümüyoruz... Hayırlısı beklemedeyiz... :)
Ben aldım canım yumuşak hafif ve tabanlıklı olmasına dikkat etKizlar bebegine ayakkabi alan varmi
Bekliyorum :)
yarin gidip bakicaz insaAllah giyebilecegi bisey bulurumBen aldım canım yumuşak hafif ve tabanlıklı olmasına dikkat et
Bekliyorum :)
Elinden tutup ayakta durmasını ve adım atmasını destekliyorum ama çok değil. Kendi koltuk kenarlarından tutup yürüyorTeşekkür ederim canım yürümesi için bi yardım yapıoyomusunuz yoksa kendi halinde çabalıyor mu
Ben vardımKizlar wasapa katilmak isteyen numarasini gonderen var mi gozden kacirdigim. Eklediklerimi ismiyle tanidigim icin niklerden takip edemedim yeni anneleri
.
Dün de bizim doğum günümüzdü
Oğlum artık 1 yaşında
Nasıl geçti bu koca 1 sene hiç anlamadım
Uykusuzluk yorgunluk
Ve tatlı telaşlar..
Allah'ım tüm bebeklere sağlıklı Mutlu huzurlu ömürler versin...
Yürümüyorum çılgınlar gibi emekliyoruz,
Baya dışımız var 1 aydır da azıları çıkarmak için uğraşıyoruz.. Aşı için aradılar ..
Bizden bu kadar
Amın canım hepimizin kine sağlıklı Mutlu huzurlu ömürler verdin yokluğunu göstermesin...Iyiki dogmus ogluss
Iyidiyle kotusuyle bir yil bitti sukur Rabbim uzun omur nasip etsin hepsine
10,buçuk vayy maşallahoğlumda 10 buçuk aylıkken yürümeye başladı,taytay duramıyodu yaşını geçince anca yürür derken bi gün ilk adım arabasını kalktı kendi sürdü bir iki gün sonra yürümeye başladı gün gün ilerletiyo yürümeyi,
Eşin çok destekçi sana maşallah. Tabi bazen çatışmalarda oluyor anlatıyorsun ama o kadar olur. Zaten zor bir süreç memeden kesmek biz de yaşayacağız. En azından sütü alıyor@hsya09 canım 1 hafta oldu sütü bırakalı ama ben hala sağıp veriyorum günde 3-4 kez.ilk 3 gün zordu çok ağladı ac gezdi yinede yemedi.sonra çorbayla yemeye başladı.hala açıp istiyor bazen :) iyiki tiksindirmemişim memeden unutturarak kestik.1 kez sabır Taşı sürdüm baktık tiksinmiyor.babası öyle olmaz unutturacaz dedi. Ve sürekli gezdirdik eve girmedi fazla.ve ben 1 haftadır başka odada yatıyorum o babasıyla yatıyor.tamamen unutunca gececem yanına.
Cnm masaAllah size daha nice yaslara ins.Bisey sormak istiyorum bes ogun ne yediriyorsun ortalama ne kadar yiyor?Slm kizlar artik pek yazqn olmuyo sanirim biz dun 1 yas icin kontrole gittik boyu 78 kili 11 250 kani iyi ama demir dusuk cikti zaten demir damlasini da pek icirememustim yarin dogum gunumuz diktor surup verdi demir icin dayda duruyoruz ama henuz yurumuyoruz ilk adimlari gorduk yine de distten fazla sut icemez olduk amq maadallah ek gidayla tamamliyoruz 5 ogun yiyor artik bizden boyle herkese slmlar
Sabah kahvalti 200 ml meyve kivi kayisi muz cicibebe pekmez ceviz puresi haslanmis yumurta peynir ihlamur ogle 150 ml corba ikindi yogurt cicibebe bazen avokado aksam bizim yemeklerden corba pilav yogurt vs gece balli irmikli kasik mama 200 mlgun icinde 200 ml anne sutu yada devam sutu genel olarak boyle cnmCnm masaAllah size daha nice yaslara ins.Bisey sormak istiyorum bes ogun ne yediriyorsun ortalama ne kadar yiyor?
Tesk ederim cnmSabah kahvalti 200 ml meyve kivi kayisi muz cicibebe pekmez ceviz puresi haslanmis yumurta peynir ihlamur ogle 150 ml corba ikindi yogurt cicibebe bazen avokado aksam bizim yemeklerden corba pilav yogurt vs gece balli irmikli kasik mama 200 mlgun icinde 200 ml anne sutu yada devam sutu genel olarak boyle cnm