2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Bilmiyorum Can'ım belki de zor bi çocuk olunca kucağımdan inip keşfe başladığı için rahat kısmettim kendimi

Kaç kilo Can'ım

yok canım vermiyor çünkü benim kızım yemiyor çok hareketli doktor hep şunu ver şöyle yap böyle yap diyor herşeyi deniyorum ama iştahsiz bebek
Belki sonra açılır iştahı sen yine tadıdır damak zevkine hitap edecek bi şeyler bulursun belki

Bence kiloya takılmayın sağlıklı olsun kan değerleri iyi olsun hareketleri zamanın da olsun rahat olun kendi haline bırakın emiyormuş da ver eline ekmek elma köfte kemirsin tadını alsın

Benim bi arkadaşın kızı çok iştahsızdı bi gün keşfetmiş krep psnkek börek postadan hoşlanıyor sabahları kredi yapıp önüne koyuyordu her çocuk bir olmuyor

canımm cok tşk ayrıntılı yazmışsın destege cok ihtiyacım var .ama iyce araştırıp öyle bıraktırım yöntem olarak neyi denemem lazım die.sarımsaklı balı sürüyoruz agzına alınca tepkisi noluyordu kızının.bide internette araştırdım sabır taiı sür diyolar aktarlarda varmış.cok işe yarıyormuş hiç duydunuz mu

Canim cevremdeki nerdeyse butun anneler sabir tasini kullanarak emneyi biraktirdilar, kullananlar oneriyo rahat oluyormus. Tadi mayhosumsu migde bulandirici gibi bir seymis, cocuk bir iki onun tadini alinca daha yaklasmiyomus memeye.
En son kuzenim kullanmisti oglu 'anne ac meme' diyodu annesi acincada hic yaklasmadan 'meme pis' diyip kendi kapatiyodu

18 aylıkken bıraktırmıştım.hani limon yiyen çocuklar bi yüzünü ekşitir ya öyle bir mimikle ''acı'' demişti.ama ne ağlama ne üzülme hiç bişey yaşamadım.2 gün boyunca bile değildi toplam 3-4 sefer denedi onun dışında sordu hala acımı diye evet acı diyince denemek bile istemedi.ablamda kızına bıraktırmıştı bu şekilde o da tepkisi aynıydı sadece acı dedi ama ağlamadan (onun biraz morali bozulmuştu ama, videosunu izlemiştimde)memeden kesti.sadece seninkinin başka besin kaynağı olmadığı ve yaşı daha küçük olduğu için dediklerini anlayamayacağından zorlanırsın diye düşünüyorum yoksa tadı bebeğin psikolojisini bozacak cinsten değil bence

Canım nasıl kullanılıyor

Bende dusunuyorum canim ama 3.ciyide cokkkkkkkk istiyorummm bnde korunmayi biraktim bu sy bisey yoktu mart ayini umutla bekliyoruuzzz insallah tutar

Sert siyah bi tas gorunumunde, bildigim kadariyla direk gogus ucuna tas suruluyor yada bicakla toz haline getirilip suruluyo. Ama istersen tam seklini ogrenip yazarim sana
Canım az önce aktadan aldım taş halide var toz halide ben toz halini aldım haftasonu annem gelecek cumadan 3 gün kalacak o zaman kullanacam.sorup yazarsan sevinirim

Arkadaşlar sarı sabır taşı bu aktardan aldım tadına baktım buruk ve biraz acı inş faydası olur.meme ucuna sürecekmişim biraz ıslatıp 3-4 kereden sonra bebek memeden tiksinecekmiş .inş kolay geçer yavrum ağlamaz

Eklentiler

• image.jpg
    79 KB · Görüntüleme: 50
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…