- 20 Mayıs 2015
- 23
- 11
- 31
Bilmiyorum canım ya evet güzel yiyordu şimdi naparsam geri gidiyor tabak dolu şekilde .. Sadece yoğurt yiyor içine bazan bişiler katıyorum ekmek bisküvi o Zaman yemİyır ayırıyor .. Nazar olsa okuyorumda her gece .. Diş yada meme delisi ondan sanırım aklıma başka bişi gelmiyor .. Ama ben kafaya takıyorum zaten kilosu sınırlarda ..şimdi hepten gerileyecek.. Offf amannnn nerden çıktı bu iştahsızlık
öncelikle kesmek için kararlı olmalısın.yaşadığın çaresizliği en iyi sen bilirsin o yüzden daha küçük biraz daha emzirseydim keşke gibi duygulara kapılma,artık bebeğin için olması gereken bu de ve bismillah başla.Canım tamamen kess diyor . Ama nasıl kesecem bilmiyorum fikriniz varsa paylaşın lütfen
Neyden korkuyordun canımKesinlikle katiliyorum uykusuzluk gaz dis hepsini aratti oglum bana elbette hafif gecirende vardir ama ben korkuyorum sahsen...
Elinde biberon tv karşısında takılan bebeklere hastayım öyle uyuyorlar bir de süt iç çizgi film izle uyu ohh misss
Elinde biberon tv karşısında takılan bebeklere hastayım öyle uyuyorlar bir de süt iç çizgi film izle uyu ohh misss
aynen ya valla bayılıyorum öyle bebeklere dün gördüm çok tatlıydi cop cop ne güzel ya ben emzik emen bebeleri de çok severim ama almadı kızım çok uğraşmıştim mama da verdim biberonla almıyor geçen günde süt ve cicibebe karıştırıp verdim onu da almadı yaaa:-(Gnydn anneler,
Süt konusu açılmış benim için de büyük dert maalesef büyük oğluma hiç süt içiremedim bu da öyle olsun istemiyorum. Ufaklığım yoğurtta yemiyo oda bi dert ne yapsam kı
Muhallebi aklım da doktorum 8/9 aylıkken keçi sütü ile muhallebi yapıp vermemi söylemişti güvenendim.
Artık denesek mi
Sabah mahmurluğu:)
Anaaa bu ne bu kaç kere bastınaynen ya valla bayılıyorum öyle bebeklere dün gördüm çok tatlıydi cop cop ne güzel ya ben emzik emen bebeleri de çok severim ama almadı kızım çok uğraşmıştim mama da verdim biberonla almıyor geçen günde süt ve cicibebe karıştırıp verdim onu da almadı yaaa:-(
Slm cnm konu kilo olunca dayanamadimDr kilonuz icin ek birsey verdimi yada dusuk oldugunu dusunuyor mu?Ben gecen ay kontrolde sordum hic gerek yok dedi ama emin degilim simdi artik iyice hareketlendiler hic kilo alamayacaklar takviye gerekmekmi dedim vermedi...htc1984 canım alıntı yapamıyorum yeni olunca benim kız hiç yemiyor baştan beri siz iyisin bizden rahat ol yani benim kızım 28 mart doğumlu doğum kilosu 3550 geçen ay 8200 du 2 ay hiç kilo almadı kansızlık çıktı sıpa da sizin doğum kilonuz bizden düşüktü o yüzden iyi gidiyor bence doğum kilosu da çok önemli
Ben oglumda iki yas sendromunu cok zor atlattim birde calisiyordum beni cok zorladi.Uyumamak icin direnmeler surekli aglamalar her istedigi olsun istemeler olmayinca ne varsa atip duran buna ucaga binmek uzaya gitmek dahilsiz cok guzel atlatmissiniz umarim kizimda bizde oyle oluruz...Neyden korkuyordun canım
Benim büyük oğlum 2 yaşına gelince birden gece uyanmaları bştmişti bezden çıkmıştı oyun oynamaya hoplama zıplamayacak başlamıştı yakamdan düşmüştü hep kucakcıydı
Kız sen şimdiye kadar nerdeydin :) moral depoluyorsun resmen sağol ya :)htc1984 canım alıntı yapamıyorum yeni olunca benim kız hiç yemiyor baştan beri siz iyisin bizden rahat ol yani benim kızım 28 mart doğumlu doğum kilosu 3550 geçen ay 8200 du 2 ay hiç kilo almadı kansızlık çıktı sıpa da sizin doğum kilonuz bizden düşüktü o yüzden iyi gidiyor bence doğum kilosu da çok önemli
yok canım vermiyor çünkü benim kızım yemiyor çok hareketli doktor hep şunu ver şöyle yap böyle yap diyor herşeyi deniyorum ama iştahsiz bebekSlm cnm konu kilo olunca dayanamadimDr kilonuz icin ek birsey verdimi yada dusuk oldugunu dusunuyor mu?Ben gecen ay kontrolde sordum hic gerek yok dedi ama emin degilim simdi artik iyice hareketlendiler hic kilo alamayacaklar takviye gerekmekmi dedim vermedi...
Ek bişi vermedi şuanda iyi bişi vermeye gerek yok dedi .. Dr a gittiğimizde yemesi iyiydi ondan bu kız bişi yemiyor da demedim nerden bilecem nazar ettim kıza herhalde :) diğer ay da böyle olursa az kilo alırsa özel mamaya başlayabiliriz dedi sadece hatta ben bu ay mı başlasak dedim yok o kadarda düşük değil dedi .. Dr lar persentile bakıyor ya o yüzden normal kabul ediyorlar %10/20 lerdeyiz ona göre normal bana göre düşük elbet ..Slm cnm konu kilo olunca dayanamadimDr kilonuz icin ek birsey verdimi yada dusuk oldugunu dusunuyor mu?Ben gecen ay kontrolde sordum hic gerek yok dedi ama emin degilim simdi artik iyice hareketlendiler hic kilo alamayacaklar takviye gerekmekmi dedim vermedi...
Emziriyor muydun ? Kanal mı tıkandı ki sıcak banyo yap bi masaj yaparak sıcak Havlu koy iyi gelir belki sağmaya çalış ara ara da . emziriyorsan ..Kızlar sol göğsüm ağrımaya başladı neden olabilir