2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

htc1984 canım alıntı yapamıyorum yeni olunca benim kız hiç yemiyor baştan beri siz iyisin bizden rahat ol yani benim kızım 28 mart doğumlu doğum kilosu 3550 geçen ay 8200 du 2 ay hiç kilo almadı kansızlık çıktı sıpa da sizin doğum kilonuz bizden düşüktü o yüzden iyi gidiyor bence doğum kilosu da çok önemli

Canım tamamen kess diyor . Ama nasıl kesecem bilmiyorum fikriniz varsa paylaşın lütfen
öncelikle kesmek için kararlı olmalısın.yaşadığın çaresizliği en iyi sen bilirsin o yüzden daha küçük biraz daha emzirseydim keşke gibi duygulara kapılma,artık bebeğin için olması gereken bu de ve bismillah başla.
ben kızımı memeden kesme hikayemi düşündükçe gözlerim dolar öyle bir mucize vermiştiki bana Rabbim,meme delisi yavrum son kez emzireceğim zaman emmek istemedi peşinden koştum resmen emmedi,ve son kez emzirmeden bıraktırdım.çok dua etmiştim bir gece öncesi bana yardım et Allahım çok acı çekmesin üzülmesin yavrum diye.
sen de gönülden dua et ve cuma günü sela ve ezan arası bir vakitte son kez emzir yavrunu.daha sonra meme uçlarına sarımsaklı bal karışımı sür.bebek her istediğinde ver memeyi, ama o bu tadı sevmeyecek ve ememeyecek.mecbur meme gibi bir şansı kalmayınca inşaallah mama yiyecek.bu meme isteme süreci de ortalama 3-4 gün sürer ama seninki sırf memeci olduğu için daha da sürebilir,her istediğinde çaktırmadan karışımı sürüp emmesine müsade edin.ilk zamanlar çok ağlayacak üzülecek (olmayadabilir,olma ihtimalini düşünerek)kendinizi sakın bırakmayın kararlı olun.emme isteğine karşı belki biberon emzik gibi bişeyler verebilirsiniz.ağlarsa susturmak için mama vermek yerine dışarı çıkarın dikkatini dağıtın,mamayı sakin bir zamanında keyfi yerindeyken verin.zor ama yine de uygulamaya çalışın Allah kolaylık versin

Gnydn anneler,
Süt konusu açılmış benim için de büyük dert maalesef büyük oğluma hiç süt içiremedim bu da öyle olsun istemiyorum. Ufaklığım yoğurtta yemiyo oda bi dert ne yapsam kı

Muhallebi aklım da doktorum 8/9 aylıkken keçi sütü ile muhallebi yapıp vermemi söylemişti güvenendim.

Artık denesek mi

Kesinlikle katiliyorum uykusuzluk gaz dis hepsini aratti oglum bana elbette hafif gecirende vardir ama ben korkuyorum sahsen...
Neyden korkuyordun canım
Benim büyük oğlum 2 yaşına gelince birden gece uyanmaları bştmişti bezden çıkmıştı oyun oynamaya hoplama zıplamayacak başlamıştı yakamdan düşmüştü hep kucakcıydı

Dadli arkadaşım ek gıda için anne sütünü kesme derim . Bi çocuk doktorunun makalesini okurken ek gıdaların tadımlık olması gerektiğini 2 yaşına kadar anne sütü alması gerektiğini okumuştum... Sen taktırmaya DEvam et derim.,

Elinde biberon tv karşısında takılan bebeklere hastayım öyle uyuyorlar bir de süt iç çizgi film izle uyu ohh misss
Elinde biberon tv karşısında takılan bebeklere hastayım öyle uyuyorlar bir de süt iç çizgi film izle uyu ohh misss
aynen ya valla bayılıyorum öyle bebeklere dün gördüm çok tatlıydi cop cop ne güzel ya ben emzik emen bebeleri de çok severim ama almadı kızım çok uğraşmıştim mama da verdim biberonla almıyor geçen günde süt ve cicibebe karıştırıp verdim onu da almadı yaaa:-(

Anaaa bu ne bu kaç kere bastın

Slm cnm konu kilo olunca dayanamadimDr kilonuz icin ek birsey verdimi yada dusuk oldugunu dusunuyor mu?Ben gecen ay kontrolde sordum hic gerek yok dedi ama emin degilim simdi artik iyice hareketlendiler hic kilo alamayacaklar takviye gerekmekmi dedim vermedi...

Ben oglumda iki yas sendromunu cok zor atlattim birde calisiyordum beni cok zorladi.Uyumamak icin direnmeler surekli aglamalar her istedigi olsun istemeler olmayinca ne varsa atip duran buna ucaga binmek uzaya gitmek dahilsiz cok guzel atlatmissiniz umarim kizimda bizde oyle oluruz...

Kız sen şimdiye kadar nerdeydin :) moral depoluyorsun resmen sağol ya :)

Evet 2.800 dü doğum kilosu.. Biraz kansızlık bizde de çıktı ben yine kan ilacını vermemeye başladım devİti zor veriyorum kan ilacı daha zor kaşığı reddediyır bardakla çok su İçen bi bebekde değil .. 10,9 çıkmıştı kan değeri.

Bu ay kilo filan almaz bu kız .. emmek ne kadar besleyebilir ki sadece karnının açlığını gideriyor.. İşte o Zaman'lar bu Zaman'larda daha az kilo alacağını bildiğim İçin yesin diye uğraştım ama alacağını aldı/ alıyor ..

yok canım vermiyor çünkü benim kızım yemiyor çok hareketli doktor hep şunu ver şöyle yap böyle yap diyor herşeyi deniyorum ama iştahsiz bebek

Ek bişi vermedi şuanda iyi bişi vermeye gerek yok dedi .. Dr a gittiğimizde yemesi iyiydi ondan bu kız bişi yemiyor da demedim nerden bilecem nazar ettim kıza herhalde :) diğer ay da böyle olursa az kilo alırsa özel mamaya başlayabiliriz dedi sadece hatta ben bu ay mı başlasak dedim yok o kadarda düşük değil dedi .. Dr lar persentile bakıyor ya o yüzden normal kabul ediyorlar %10/20 lerdeyiz ona göre normal bana göre düşük elbet ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…