2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Ben face'teki gruba uyeyim hatta uc tane var. Ama buranin tadi farkli oluyor. Yine de isteyen varsa ekleyelim sizi de. Bir mart anneleri grubu var uye alimlari acik mi sormak lazim, bir istanbul anneleri grubu var ama her yerden her yastan anne var yeni uyelere acik bir de sosyal anne grubu var o da her cesit anneye acik. Isteyen varsa buyursun dimi @Attilanin Annesi ?
Mart anneleri grubuydu sanirim ben istekte bulunmustum ama kabul edilmemistim. Kabul edilirse sevinirim.

Keremin annesi Keremin annesi vardı ne oldu huu nerelerdesin misafirlerin gitmedi mi
Cnm onlar gideli sekiz gun fln oluyo kardesim burda simdi ama benim buraya cok girmeme sebebim operator degistirdim esim yuzunden bi gb olani yaptirdik o da yetmez diye girmiyorum iki haftada cok girmedigim halde yarisi bitmis. Iki gb iken cok sk giriyordum o zaman dort bes gun kalq bitiyordu. Pc acmak da zor geliyo ondan pek ugramiyorum

Yuruyen arkasaslar gozunuz aydin :) bizimki bi aydir yuruyo bugun itibariyle. Dolayısıyla bir gidiyo ki kapi qcildi mi cikiyo kosacak galiba artik hizli yürüyo emekleme olayini acayip azaltti. Hic yorulmuyo galiba uyandigindan yatana kadar yürüyo :)

Boy konusu acilmis massallah 86 mi :) keremcik de 79 cm esim ha bire zayifladi diyo cocuk boya veriyo diyorum ne demek istedigimi anlamiyo galiba :)

Ayni sekilde bende 2.yi dusunuyorum.Aslinda artik dusunmekten ziyade karar verdim.Zor olacagini biliyorum ama gozumu kararttim :))

Bende çok isterim ama maalesef bakan biri yok ve şuanda bir bakıcı tutacak maddiyatım yok :KK43: ev kredimiz var ve çalışmak zorundayım :KK43: yani bla bla bla bir çok şey var ancak tüm bunlar olmasa kesinlikle 2-3 yaparım :)

Kızlar oğlum bu ara surekli bağırıyor ve kucak istiyor neden ki.acaba kulak ağrısından mı ?yavrum Perşembe Dr ye gidecek tekrar

iyi akşamlar kızlar ailemin yanında istanbuldayım bir süredir. o kadar güzel ki bebeğini birine bırakıp çıkabilmek sabahları uyanınca oğlumu anneme teslim edip 2 saat daha uyuyorum çok alıştım rahatlığa hafta sonu ankara ya döneceğiz biraz zorlanacağım. ailesiyle yakın oturanlar öyle şanslı kı kıymetini bilin lütfen

kızlar benim oglumun 6 aylıkken boyu 69 cm di sonra 71 oldu ve aylarca boy uzaması durmustu. fındık yemeye basladık düzenli ona da veriyorum kendım de yiyorum. 40 günde 5 cm uzadı boyu 76 cm oldu kilosu az ama boyu cok guzel uzuyor. kilosu da 9 civarı. biz hala emeklemiyoruz day duruyoruz 1 adım atmaya calışıyor ve düşüyor daha 11 ayımızı doldurmadık biz mart sonu dolduracağız. yürüyen emekleyen bebeklere maşallah çok hevesleniyorum ama cok hareketli olmasına rağmen yürüme emekleme yok.

netten sevimli dostları açıyoruz bazen eğitici şarkılar söylüyorlar oğlum ona bayılıyor onlarla beraber şarkı söyleyip dans ediyor. bazen aklına geliyor kendi kendine şarkı söylemeye çalışıp dans ediyor. bir bakın isterseniz SEVİMLİ DOSTLAR

X