2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Merhaba mart anneleri bayadir girmiyorum.. umarim herkess iyidir...
Biz iyiyuz cok sukur.. oglum 11 aylik oldu ve artik yuruyor cokk sukurr ))
Kilosu 9.500 kg boy 76.. saglikli olsunda bunlar onemli degill..
Kizlar aranizda hamile olan var mi suan.. ?
Bende 2.ciyi dusunuyorum.. sizce idare edebilir miyim ikisini birdenn ?
Neyse kizlar opuyorum hepiniziiii.. gorsrz ..

Gozun aydin canim hayirli olsun.. benim oglumun 7 tane disi var cok sukur bisver disleri be kadar gec cikarsa o kadar iyi
SAĞOL TATLIM DARISI SİZLERE :) OYLE DİYOLAR AMA BU KADAR GEÇİKMESİDE KORKUTUYOR BİLEMEDİM

SAĞOL TATLIM DARISI SİZLERE :) OYLE DİYOLAR AMA BU KADAR GEÇİKMESİDE KORKUTUYOR BİLEMEDİM

Merhaba, benim kızımda da diş yok şiş var :))) Erken emekledi ama halen yürümeye niyeti yok. hem de şu sıralar iştahsız eskiden sevdiği sebzeleri yemiyor. Bir şekilde ağzına koysam da hemen dışarı itiyor diliyle.Kahvaltısına ceviz rendesi koyuyorum onun iri tanelerini bile ağzından atıyor. iri dediğim işte anlayın az iri.. Çok fena halde ekmek , muz ve mandalinacı ...Su pek içmiyor. Biraz inek sütü vereyim dedim istemedi..Bu ara moralim bozuluyor yeme konusunda geriye kaldık.. Kilosu da az 8 k9 bile değil.. 7,8 galiba hassas tartımız yok her zaman aynı çıkmıyor kilosu, normal tartıda..

Ayni sekilde bende 2.yi dusunuyorum.Aslinda artik dusunmekten ziyade karar verdim.Zor olacagini biliyorum ama gozumu kararttim :))

Benim tombalakta alip basini gidiyor.Cok dengesiz yuruyor ama.Pesinde dolanip duruyorum.Tutmasam hep dusuyor cunku.Gozumu ayiramiyorum hic.En zor zamanlari sanirim.

çok fazla değil mi anne sütü alıyor mu

Kızlar face de buldum uğur böceğin Atölyesi diye doğum günü Malz yapıyor süsleri yani sizce güvenilir mi hiç yapan yaptıran var mi

çok fazla değil mi anne sütü alıyor mu
Fazla mı sizce bazen az yıyor bazen hiç anne sütü 1 aydır yok. Reflümüz vardı emmemizi engelliyordu . Hep bu düzen de yiyemiyoruz dış hastalık keyif çok etkiliyor. Uykumuz sıfır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…