Tek odayı acınca nasıl ceryan oluyor kı, oluyorsada ben bı zararını gormedım havasız kalmaktansaYani evde cereyan yaptırıyorsun o zaman
Bugün 19 günlüğüz.dün en son sağdığımda ilk defa 90 cc çıktı.tabi 3 saat beklemenin ardından.sanırım zamanla çoğalıyor.gecen hafta vermiştim mama ama şuan vermiyorum süt yetmese durmaz heraldeAz canim.gerci bebegin iki haftaliksa yetebilirde.bir aylik felansa 120_150 ml olmasi gerekiyormus.benim sutumde o sekilde cikiyor.mama veriyormusun
Pardon. Het seferinde 1 odayi aciyorsunTek odayı acınca nasıl ceryan oluyor kı, oluyorsada ben bı zararını gormedım havasız kalmaktansa
Elektirikli.elektirikli bile zorlaniyoo bazen cekmede.digeri cok zordur sanirim..ama sutun bolsa manuel iseyariyabilir.O bizde de var .. Dolu meme seviyor yumuşayınca Başlıyor sinirlenmeye sıkıyorum çok olmasa da süt geliyor çekmeye üşeniyor sanırım .. Bazen de diyorum sütüm mü yetmiyor ama bir iki gün sağdığım sütü de içmesdi yetiyor diye düşünüyorum .. Ben süt sağıp buzdolabı poşetlerine daha koymadım .. Uyuması ile sütün memeye gelmesi ancak denk geliyor .. Sağıp sonra hemen uyanırsa sütü memede bulmazsa çıldırır diye sağma yapamıyorum Gündüz de gece gibi süt dolmuyor göğüslerime..
Bir de süt sağma pompası ne kullanıyorsunuz. ????elektrikli manuel marka. ???
Sen sürekli zorladin mi peki
Ebelerin göre fazla duygusal davranıyor musum ama bana hiç mantıklı gelmiyor bebek resmen nefret edecek benden
Denemedigim bi sey kaldi.bitkisel bi damla varmis onu alicam.kesonlikle arttiriyormus.Zaman zaman artiyo bazen cokaz. Rezene cayi artiriyo bide tereyagli hamur isi yiyince artiyo. Emse cok tahatlicam emzirir uyurum. Bebis uyuyuncada sit sagmakla ugrasiyom cok yorucu yaa
Memnunmusun ? Tek mi ? Sesi nasıl ?Benm elektrlkli lansinoh
Markası nedir? Bi de çok ses çıkarıyor mu ,?Elektirikli.elektirikli bile zorlaniyoo bazen cekmede.digeri cok zordur sanirim..ama sutun bolsa manuel iseyariyabilir.
Az canim.gerci bebegin iki haftaliksa yetebilirde.bir aylik felansa 120_150 ml olmasi gerekiyormus.benim sutumde o sekilde cikiyor.mama veriyormusun[/QUObu 120 ml tek göğüs mü olacak benim iki göğüs 130 140 oluyor
10 dk sağmak yeterli..sütün akışı iyiyse 5 dk yeter..15 dk dan fazla emiyorsa zaten çok iyi gelmiyormuş sütGunaydın goguslerınıze kacar dak sagıyorsunuz, kacar dak emzırıyorsunuz benım yavru beş dak emıyor bırakıyor sagıyorum arkasından sut var
Bende de var o modelden birtane. O yoğun süt akıiı başlayınca ağlıyor ama ne ağlamak . Sıkıyorum süt geliyor ama yok emmiyo . Dolaptan daha önceki sütlerden çıkardım aç kaldı diye onları vereyim dedim onlarıda içmedi o zaman içim rahatlası demekki aç değil dedim. Şimdi öyle yapınca kaldırıyorum memeden sakinliyo kemdisi yalanmaya başlayınca tekrar veriyorum yoksa vermiyorum. O zaman devam ediyor emmeye zorlayınca daha ters tepiyoKizlar bebeginiz memeden sut gelmwyince sinirleniyor mu.benimki bir sure emiyor 5_6d kafar sonra memeyle savas basliyor.zaten sutum az.acaba sut bitince mi o sekulde yapiyo diyorum.
O bizde de var .. Dolu meme seviyor yumuşayınca Başlıyor sinirlenmeye sıkıyorum çok olmasa da süt geliyor çekmeye üşeniyor sanırım .. Bazen de diyorum sütüm mü yetmiyor ama bir iki gün sağdığım sütü de içmesdi yetiyor diye düşünüyorum .. Ben süt sağıp buzdolabı poşetlerine daha koymadım .. Uyuması ile sütün memeye gelmesi ancak denk geliyor .. Sağıp sonra hemen uyanırsa sütü memede bulmazsa çıldırır diye sağma yapamıyorum Gündüz de gece gibi süt dolmuyor göğüslerime..
Bir de süt sağma pompası ne kullanıyorsunuz. ????elektrikli manuel marka. ???
Tek tek havalandırıyorumEvinizi ve bebegin yattigi odayi nasil havalandiriyorsunuz? Bildigim kadariyla evde hava akımı olmamasi gerek
havalarda tam ısınmadıkı çıkalım gezelım...arabamı alıyorum bu hafta hergun çıkmayı düşünyorum 1 saat...ben yuzunu kapatmıyorum cok ruzgar yoksa..Kızlar havalar güzelleşti artık oğlumu dışarı çıkarmak istiyorum ama yüzünü komple kapatacakmıyım nasıl yapıcam rüzgar almadan oğluma hava aldırsam sizler hiç dışarı çıkardınız mı nasıl yaptınız bu yağmurluklar var ondan mı alsam ?
Birde ben oğlumu yan yatırıyorum kafası yumurta şeklini aldı şimdilik güzelde daha da sivrileşir diye korkuyırum ama uyurken sırt üstüde yatıramıyorum yatırsamda yine kafasını yan yapıyorum korkuyorum diğer türlü. Siz nasıl yatırıyorsunuz sizde de varmı böyle bi durum
Valla sen iki çocukla iyi yetişiyorsun buraya :)Hamileyken her gün buraya takılıp saatlerce konuşuyorduk şimdi kimsecikler yok :)))Bebişler çok mu yoruyor kızlaaar
Icerigi nedir?Kızlar nette bakınırken uyku workshopu gördüm istanbul için bn gideyim diorum istanbul ortaköydeymiş gelmek isteyen olursa haberleşelim ücretsizmiş workshop rezervasyon yaptırmak lazım
Ben de tam tersi biliyorum. Tek memeyi bosaltmadan digerine gecmeyin demialerdi eğitimde. 10-15dkda ilk sut geliyormus. Asıl yagli son sut ise sonradan geliyormus10 dk sağmak yeterli..sütün akışı iyiyse 5 dk yeter..15 dk dan fazla emiyorsa zaten çok iyi gelmiyormuş süt