Bide benim bebişim banyodan sonra böyle oluyor ya..gecelere yansırdı bu ama bu sefer gündüz de aynısı olduValla bilmiyorum ama moralim bozuluyor..kendimi yetersiz gibi hissediyorum..sütümü sağıp bakacaktım oda ağlayınca dayanamadım gene meme verdim..bi dahakine inşallah..uyusada sık sık uyanıyor.oda süt birikmiyor..moralim çoookk bozukk..inşallah sütümüze bişey olmaz..
Kusmayınca süt yaramıyormuymuşdoktora gıttıgımız gun bebeğim kustu doktorun yanında.kesık kesıktı.reflu olmuş dedı.belden yukarısını yastıga koy o şekılde yatacakmiş..
Allah şifa versin canım bebişine. Papatya çauınıda deneyebilirsin rezene papatya karıştırarak.arkadaslar gecmisi okuyamadigim icin bu konu hakkinda yorum vardir illaki ama.ben yinede soracagimmm
bebegimde asiri gaz var.cikartamiyor cok agliyor cok mutsuz gazliyken.bazen o kadar sidderli gaz cikariyorki buyuk insan gibi.gazini cikartirken kakasinida yapiyor ama.saatlerce agladiktan sonra.
aci elma yagini susam yagiyla karistirip bi iki damla karnina ve ayak tabanlarina suruyorum.kendim kimyonlu rezene cayi iciyorum.her yemege bolca kimyon koyuyorum.iki ayri gaz ilaci ve bagirsak.ilaci kullaniyorum.hic bir faydasi olmadiiii.fon makinesiyle rahatliyor isitiyorum onu.ama fon makineisdr zararli diye dusunuyorumm.kiraz cekirdegimizde var.
farkli bi yontem deneyen ve basarili olan varmi.Lutfen yardim edermisiniz
Benim oglumun gozlerinde sari sari capaklanma oldu.acamiyordu gozlerini.hergun mustelanin sampuani ile yikadik gecti yavas yavas.simdi tamamen bitti.Aekadaşlar bişey sorucam ya. Sizin bebeklerinizin gözünde de küçük beyaz çapaklardan oluşuyor mu..neyden oluyor acaba..
Benimde ilk bebegim.acemiyim yani.hep emzirip ardindan hemen yatiriyordum.kusuyordu.kv dediki emzirdikten sonra gazini cikar sonra yatirmak istiyorsan yatir hem kusar hemde reflu olabilir dedi.banada mantkli geldi oyle yapiyorm hep.arada bi kusuyor peynir gibi.fazlayi atiyor diye dusunuyorum ondadaKizlar benim bebegim sürekli kusuyor yaher emmeden sonra bazen emdikten yarım saat sonra bazen emdikten sonra 2-3 kez kusuyor. Bazen göğsümde uyuyor yatağına koyuyorum 10 dk sonra uyanip kusuyor. Peynir kustugu için annemler kayinvalidem kusmasi iyidir sütün yariyo demektir diyorlar ama bu kadar çok olmasi normal değil galiba 1. Ay kontrolunde 1.350 kilo almıştı. Huf ben napacam ya çok üzülüyorum
arkadaslar gecmisi okuyamadigim icin bu konu hakkinda yorum vardir illaki ama.ben yinede soracagimmm
bebegimde asiri gaz var.cikartamiyor cok agliyor cok mutsuz gazliyken.bazen o kadar sidderli gaz cikariyorki buyuk insan gibi.gazini cikartirken kakasinida yapiyor ama.saatlerce agladiktan sonra.
aci elma yagini susam yagiyla karistirip bi iki damla karnina ve ayak tabanlarina suruyorum.kendim kimyonlu rezene cayi iciyorum.her yemege bolca kimyon koyuyorum.iki ayri gaz ilaci ve bagirsak.ilaci kullaniyorum.hic bir faydasi olmadiiii.fon makinesiyle rahatliyor isitiyorum onu.ama fon makineisdr zararli diye dusunuyorumm.kiraz cekirdegimizde var.
farkli bi yontem deneyen ve basarili olan varmi.Lutfen yardim edermisiniz
Valla cnm ben arada sağıp bakıyorum.50 ile 70 arası çıkıyor normalmi bilemedim..Valla bilmiyorum ama moralim bozuluyor..kendimi yetersiz gibi hissediyorum..sütümü sağıp bakacaktım oda ağlayınca dayanamadım gene meme verdim..bi dahakine inşallah..uyusada sık sık uyanıyor.oda süt birikmiyor..moralim çoookk bozukk..inşallah sütümüze bişey olmaz..
Bende ilk haftalar sağmıştım tek göğüsten 50 cc çıktı onuda emzirdikten 1 saat sonra sağmıştım. Ama hala aynı mı azaldımı arttı mı bilmiyorum..Valla cnm ben arada sağıp bakıyorum.50 ile 70 arası çıkıyor normalmi bilemedim..
Evet parol yazmisti dikişler icin dr hastaneden cikarken.Kızlar dişim ağrımaya başladı emzirirken ağrı kesici alınır mı
O gozun oldugu taraftaki burun kokune parmaginin ucuyla hafifce dairesel hareket yapiyorsun ya da yine hafifce pompalama yani bastirip çekme ama hafif. Burun kokünde gozyasi kesesi var. Netten netede bulunduguna da bakabilirsin. Gunde 4 kere 3-5 dk yapmaya çalışıyorumNAsıl masaj bu paylaşırmısın..ben doktora sorduğumda gözünü kapatmıyosa normal dedi ama nr bilim nerdeyse her uykudan sonra oluşuyor..sıcak suyla siliyorum gözlerini bi türlü önleyemedim..fün akşama banyo yaptı sabah biraz daha artmış gibi gelDi. Ben biraz evhamlımıyım herşeydrn şüpheleniyorum..
ben gogsumde ates hissediyorum bazen once sizliyor sonra atesleniyor ve kizariklikta oluyor bende sutum alerji yapmistir diye dusundum kendiliginden geldigi icin ne yapsamki bilemedimHayırlı akşamlar, benim bebiş de dediginiz gibiydi, bir çok gaz ilacı yağ vs denedim ancak pek ise yaramıyordu, sağdan soldan makatta darlık ya da çatlak durumlarında kaka yaparken çok ağlama olabileceğini öğrendim, cocuk cerahisine götürdük, makatta benim pisik sandığım birşey olmuştu meğerse makat catlagiymis. Dr iki krem ve antiseptikli oturma banyosu yazdı, üşür diye oturma banyosu nu yapmadık ama kremleri on gündür kullanıyorum, fayda sağladı, yine ıkınıyor ağlıyor ama diğeri gibi değil. Bence side bir gösterin. Çok geçmiş olsun.
Birde başka bir arkadaş yazmış, bebegindeki pamukcuktan göğsüne geçtiğini, bende sebebini anlamdım ama mastit oldum, iki gün sancıdan mahvoldum, ve antibiyotik kullaNiyorum, sanci geçti ama sütüm eskisi gibi değil, aman gogsunuzde sanci ateş kızarıklık hissederseniz sakın ha sakın ihmal etmeyin, duşta tarakla göğüs ucuna doğru masaj ve sağma ile göğsün tıkanmasına izin vermeyin, baya sıkıntılı bir durum,inş. Benim de sütüm eski haline döner, iyi geceler.
Az canim.gerci bebegin iki haftaliksa yetebilirde.bir aylik felansa 120_150 ml olmasi gerekiyormus.benim sutumde o sekilde cikiyor.mama veriyormusunValla cnm ben arada sağıp bakıyorum.50 ile 70 arası çıkıyor normalmi bilemedim..
Ilik havlu ilikdus iyi geliyor.bende olmustu aynisi.sagitodum sut gelmiyodu.sonra farkettimki gogsumyn ucunda beyazlik olmus.destim beyazligi sonra sagdim aninda gecti.bayagida sut cikti.cok kotu bi durum gecmis olsun.masaj yap ilik havlu koy.ben gogsumde ates hissediyorum bazen once sizliyor sonra atesleniyor ve kizariklikta oluyor bende sutum alerji yapmistir diye dusundum kendiliginden geldigi icin ne yapsamki bilemedim
Elma hosafi gaz yapar mi acaba?
Ben emzirmiyorum sagip veriuomgercı mamadan sonra artmiş gıbı oluyor.göğüsunde herhangıbır yanma sızıı varmı pekı