2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Bide benim bebişim banyodan sonra böyle oluyor ya..gecelere yansırdı bu ama bu sefer gündüz de aynısı oldu

doktora gıttıgımız gun bebeğim kustu doktorun yanında.kesık kesıktı.reflu olmuş dedı.belden yukarısını yastıga koy o şekılde yatacakmiş..
Kusmayınca süt yaramıyormuymuş benim bebişim bazen süt şeklinde çıkarıyor emdikten sonra unutup biraz hareket ettiriyoruz ondan olduğunu düşündüm ama yaramadığından mı..doktor süt olarak çıkarıyosa beklenen bişey dedi. Yaw ne karışık işler yaaaa

arkadaslar gecmisi okuyamadigim icin bu konu hakkinda yorum vardir illaki ama.ben yinede soracagimmm

bebegimde asiri gaz var.cikartamiyor cok agliyor cok mutsuz gazliyken.bazen o kadar sidderli gaz cikariyorki buyuk insan gibi.gazini cikartirken kakasinida yapiyor ama.saatlerce agladiktan sonra.
aci elma yagini susam yagiyla karistirip bi iki damla karnina ve ayak tabanlarina suruyorum.kendim kimyonlu rezene cayi iciyorum.her yemege bolca kimyon koyuyorum.iki ayri gaz ilaci ve bagirsak.ilaci kullaniyorum.hic bir faydasi olmadiiii.fon makinesiyle rahatliyor isitiyorum onu.ama fon makineisdr zararli diye dusunuyorumm.kiraz cekirdegimizde var.
farkli bi yontem deneyen ve basarili olan varmi.Lutfen yardim edermisiniz

Allah şifa versin canım bebişine. Papatya çauınıda deneyebilirsin rezene papatya karıştırarak.

Aekadaşlar bişey sorucam ya. Sizin bebeklerinizin gözünde de küçük beyaz çapaklardan oluşuyor mu..neyden oluyor acaba..
Benim oglumun gozlerinde sari sari capaklanma oldu.acamiyordu gozlerini.hergun mustelanin sampuani ile yikadik gecti yavas yavas.simdi tamamen bitti.

Benimde ilk bebegim.acemiyim yani.hep emzirip ardindan hemen yatiriyordum.kusuyordu.kv dediki emzirdikten sonra gazini cikar sonra yatirmak istiyorsan yatir hem kusar hemde reflu olabilir dedi.banada mantkli geldi oyle yapiyorm hep.arada bi kusuyor peynir gibi.fazlayi atiyor diye dusunuyorum ondada

Hayırlı akşamlar, benim bebiş de dediginiz gibiydi, bir çok gaz ilacı yağ vs denedim ancak pek ise yaramıyordu, sağdan soldan makatta darlık ya da çatlak durumlarında kaka yaparken çok ağlama olabileceğini öğrendim, cocuk cerahisine götürdük, makatta benim pisik sandığım birşey olmuştu meğerse makat catlagiymis. Dr iki krem ve antiseptikli oturma banyosu yazdı, üşür diye oturma banyosu nu yapmadık ama kremleri on gündür kullanıyorum, fayda sağladı, yine ıkınıyor ağlıyor ama diğeri gibi değil. Bence side bir gösterin. Çok geçmiş olsun.

Birde başka bir arkadaş yazmış, bebegindeki pamukcuktan göğsüne geçtiğini, bende sebebini anlamdım ama mastit oldum, iki gün sancıdan mahvoldum, ve antibiyotik kullaNiyorum, sanci geçti ama sütüm eskisi gibi değil, aman gogsunuzde sanci ateş kızarıklık hissederseniz sakın ha sakın ihmal etmeyin, duşta tarakla göğüs ucuna doğru masaj ve sağma ile göğsün tıkanmasına izin vermeyin, baya sıkıntılı bir durum,inş. Benim de sütüm eski haline döner, iyi geceler.

Valla cnm ben arada sağıp bakıyorum.50 ile 70 arası çıkıyor normalmi bilemedim..

O gozun oldugu taraftaki burun kokune parmaginin ucuyla hafifce dairesel hareket yapiyorsun ya da yine hafifce pompalama yani bastirip çekme ama hafif. Burun kokünde gozyasi kesesi var. Netten netede bulunduguna da bakabilirsin. Gunde 4 kere 3-5 dk yapmaya çalışıyorum

Gunaydın goguslerınıze kacar dak sagıyorsunuz, kacar dak emzırıyorsunuz benım yavru beş dak emıyor bırakıyor sagıyorum arkasından sut var

ben gogsumde ates hissediyorum bazen once sizliyor sonra atesleniyor ve kizariklikta oluyor bende sutum alerji yapmistir diye dusundum kendiliginden geldigi icin ne yapsamki bilemedim

ben gogsumde ates hissediyorum bazen once sizliyor sonra atesleniyor ve kizariklikta oluyor bende sutum alerji yapmistir diye dusundum kendiliginden geldigi icin ne yapsamki bilemedim
Ilik havlu ilikdus iyi geliyor.bende olmustu aynisi.sagitodum sut gelmiyodu.sonra farkettimki gogsumyn ucunda beyazlik olmus.destim beyazligi sonra sagdim aninda gecti.bayagida sut cikti.cok kotu bi durum gecmis olsun.masaj yap ilik havlu koy.

Kizlar bebeginiz memeden sut gelmwyince sinirleniyor mu.benimki bir sure emiyor 5_6d kafar sonra memeyle savas basliyor.zaten sutum az.acaba sut bitince mi o sekulde yapiyo diyorum.

Elma hosafi gaz yapar mi acaba?

Slm se_vi benim sut param hastane sisteme giria yapmadigindan yatmamis , bu hastane rapor kinusunda beni deli etti hem sorunlu hep simdi aradim umarim yine ellwrine yuzlerine bulastirmazlar :) sen yasamismiydin boyle bi sorun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…