2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Bence de. Ben de o gün Ebelerin gazina gelip zorladim bağırarak üç kere emdikten ama canimdan can gitti
sonra biberon ucunu koydum mememe gayet emdikten bugün de silikon üç aldım onunla emiyor kademeli olarak onu da cekicem sonra inşallah emzirme duygusunu doyasıya yaşamak istiyorum

Markası nedir? Bi de çok ses çıkarıyor mu ,?
Soru bana değil ama cvp yazmak istedim ben de fazla araştırmadan aciliyet olunca madela aldım küçük Elektrikli ve pilli tekli sarı bi ürün aşırı ses çıkartıyor diğer odadakiler bile rahatsiz oluyor gece komşular hala niye şikayet gelmedi şaşırıyorum
tavsiye etmem
fgrlmedi

Alakası yok benimki kusmuyor ayda 1800 aldı o bebegin mide kapattığı ile alakali

90 cc gayet iyi verme günde 4 5 kez dolu ısrarlı bez alıyorsa yeterlidir

Sağol canım tavsiyen için onu elemiş oldum

Depresyindan cikan varmi. Ben iyice bunaluma sardim aglamadigim gun yok
Benim de hastaneden çıktıktan sonra öyleydi, sürekli ağlamak geliyordu içimden
Oğluşuma bakıp bakıp ağlıyordum onu taşıdığım 9 ay geliyordu aklıma, aklıma geldikçe de gözyaşlarım süzülüyordu gözlerimden . Sezeryan Olacağım günün öncesi gece hiç uyuyamadım stresten, oğluşum da uyumadı o gece tekmeledi durdu, onlar aklıma geldi Ağladım. Çok duygusal oluyor insan, sanki 9 ay gözünün önünden bi film şeridi gibi geçiyor. Zor günlerdi hamilelik günleri ama özlüyor insan gene de....

merhaba hanimlar
benim bebisimde 4 mat dogumlu
bugun kirkimiz çikdi
tek yaptigimiz aglamak , kaka yapmak ve emmek baska aktivite fln hakgetire

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…