Bence de. Ben de o gün Ebelerin gazina gelip zorladim bağırarak üç kere emdikten ama canimdan can gittiilk başta hastanede emzircez diye her gelen zorladı parmaklarını kızımın ağzına falan soktular ağlamaktan halsiz düşüp uyuyordu zaten kuvezde kaldı 5 gün oradada sürekli ağladı emzirmeye gelince ilk gün ne olduğunu anlayamamıştım ikinci gün napıyorsunuz siz ya dedim emzirmiyorum emmesin benim kızım dedim emzirmek için zorlamadım ama memede tuttum hastaneden çıkıp eve gelnce bir hafta sonra falan kendisi ağzına alıp yalamaya falan başladı emiyormuş gibi yaptı sonra sonra kendiliğinden emdi bence zorlamak çok gereksiz bir sorun yoksa ağız yapısında her çocuk emer
Soru bana değil ama cvp yazmak istedim ben de fazla araştırmadan aciliyet olunca madela aldım küçük Elektrikli ve pilli tekli sarı bi ürün aşırı ses çıkartıyor diğer odadakiler bile rahatsiz oluyor gece komşular hala niye şikayet gelmedi şaşırıyorumMarkası nedir? Bi de çok ses çıkarıyor mu ,?
Tamam canım anladım.ilk okudugumda yanlis anladimBen deki tarif şöyle. 100er gram anason kimyon ve rezene karisini. Bir kupa sicak suya 1 tatli kasigi demliyorum. Sabah aksam içiyorum
Alakası yok benimki kusmuyor ayda 1800 aldı o bebegin mide kapattığı ile alakaliKusmayınca süt yaramıyormuymuşbenim bebişim bazen süt şeklinde çıkarıyor emdikten sonra unutup biraz hareket ettiriyoruz ondan olduğunu düşündüm ama yaramadığından mı..doktor süt olarak çıkarıyosa beklenen bişey dedi. Yaw ne karışık işler yaaaa
Yok canim. O ucunu aktar karistiriyor zaten. sen karisimdan 1 tatli kasigi demliyorsun.Hepsinden 1er tatli kasigi mi?
90 cc gayet iyi verme günde 4 5 kez dolu ısrarlı bez alıyorsa yeterlidirBugün 19 günlüğüz.dün en son sağdığımda ilk defa 90 cc çıktı.tabi 3 saat beklemenin ardından.sanırım zamanla çoğalıyor.gecen hafta vermiştim mama ama şuan vermiyorum süt yetmese durmaz heralde
Uyku düzeni ile alakalıymıs canımIcerigi nedir?
Ben bimde satılan yüzde 90 rezene yüzde 10 anason kullanıyorum sallama günde 2 kez yeterliKızlar rezene ve anason aldm bugun.cayini yapip icmek istiyorum.demlerken ne kadar katiyorsunuz?ne zmn icmek lazim acaba,bide 1 su bardagi yetermi hergun?
Ben iki Kullanıyorum dum 3700 ken 4 ten başlıyor rahat oluyor benceBenim bebeğim geçen hafta 3,500 kg dı 1 numara kullanıyoruz acaba küçük mü 2 ye ne zaman geçsek ki ? Bazen dar mı geliyor diyorum ya da bezlerken sıkı mı yapıyorum diyorum ..
Sağol canım tavsiyen için onu elemiş oldumSoru bana değil ama cvp yazmak istedim ben de fazla araştırmadan aciliyet olunca madela aldım küçük Elektrikli ve pilli tekli sarı bi ürün aşırı ses çıkartıyor diğer odadakiler bile rahatsiz oluyor gece komşular hala niye şikayet gelmedi şaşırıyorum
tavsiye etmem
fgrlmedi
Canını sıkma bence herkes farklı bişey diyor. doktorlar bile..O zaman benimki baya yavas akıyor
Bizde 3.800 olduk bez sıkmaya başaladı bacaklarına lastik izleri çıkıyor..son 1 numara bezi kullandıkBen iki Kullanıyorum dum 3700 ken 4 ten başlıyor rahat oluyor bence
Bazen kesiliyor bazen kanama oluyor, bu gün 19. Gündeyim 2 gündür falan gene kesildi, sildiğimde geliyor sadece, ara ara kesilip tekrar Başlıyor benimSezeryan olan arkadaşlar, kanamanız halen devam ediyor mu? Ne zamana kadar sürdü sizin acep?
Nette 50 li 34 tl diyorPrima premium mu?
Benim de hastaneden çıktıktan sonra öyleydi, sürekli ağlamak geliyordu içimdenDepresyindan cikan varmi. Ben iyice bunaluma sardim aglamadigim gun yok
Tek göğüsten mi 90 cc çıktı90 cc gayet iyi verme günde 4 5 kez dolu ısrarlı bez alıyorsa yeterlidir
Ya biz 8 defa değiştiriyoruz bazende altını açtığımızda yapıyor..3 tanesine büyük çişini yapıyor..ama ben doyduğundan gene emin olamıyorum..Tek göğüsten mi 90 cc çıktı
Vermidon parol minoset alınabiliyor, ben sezeryaneden sonra çok baş ağrısı çektim, doktor vermidon parol kullanabileceğimi söylediKızlar dişim ağrımaya başladı emzirirken ağrı kesici alınır mı
n aldım canım kiraz çekirdeği fonksiyonunu kullanmıyorum ama yatağını ve yan yatış yastığını kullanıyorum beşiğin içine koydum o yatakta yatıyor üst kısmı eğimli olduğu için reflü olmuyorSelam kızlar,
Bu yastıktan kullanan/duyum alan var mı?
http://www.n11.com/sevi-bebe-cok-fonksiyonlu-yan-yatis-yastigikiraz-cekirdekli-P13323179