2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Kızlar havalar güzelleşti artık oğlumu dışarı çıkarmak istiyorum ama yüzünü komple kapatacakmıyım nasıl yapıcam rüzgar almadan oğluma hava aldırsam sizler hiç dışarı çıkardınız mı nasıl yaptınız bu yağmurluklar var ondan mı alsam ?

Birde ben oğlumu yan yatırıyorum kafası yumurta şeklini aldı şimdilik güzelde daha da sivrileşir diye korkuyırum ama uyurken sırt üstüde yatıramıyorum yatırsamda yine kafasını yan yapıyorum korkuyorum diğer türlü. Siz nasıl yatırıyorsunuz sizde de varmı böyle bi durum
Dra gitme dışında hic cikarmadik. Gerci benim kiz daha cok küçük 23 gunluk. 40i cikmadan cikarmam.
Ben de öyle yatiriyorum. Annem kiziyor arada sirt ustu yatır diyor ama korkuyorum

Kızlar rezene ve anason aldm bugun.cayini yapip icmek istiyorum.demlerken ne kadar katiyorsunuz?ne zmn icmek lazim acaba,bide 1 su bardagi yetermi hergun?

sigortalımısın devlet memurumu cnm bizede yatıyormu acaba süt parası.bide çocuk senin üstünemi
Ssk lıyım ben hayır eşimin üstüne ama ben sigortalıyım diye ben alıyorum süt parasını , olmayan anneler yerinede babalar alıyor.

Bugün aktardan bende kimyon ve rezene aldım... Umarım iyi gelir

Birde ebebek mağazasında 2 numara prima 80 adet 34 liraydı Uyum markette 24 lira ... Bilginiz olsun.

Ben de tam tersi biliyorum. Tek memeyi bosaltmadan digerine gecmeyin demialerdi eğitimde. 10-15dkda ilk sut geliyormus. Asıl yagli son sut ise sonradan geliyormus
Valla bende öyle biliyordum..kısa emişlerini doktora sordum..oda sütün akışı iyiyse 5 dk da doyar dedi..eğer memede uzun süre kalıyosa süt yavaş akıyodur dedi..

Merhaba kizlar uzun zamandır girmiyorum benim ARAF adinda bi oglum oldu simdi 1ay + 7 gunluk olduk cok mutluyuz hersey yolunda sadece gazlar oglumu mahfediyo ben mama veriyorum cunku kendim epilepsi (sara hastaligi) krizi gecirdim ve suan ilac kullaniyorum o yuzden doktor emzirmeyi birakmami soyledi onun haricinde durumumuz iyi cok sukur umarim sizlerde iyisiniz ...

Merhaba kizlar uzun zamandır girmiyorum benim ARAF adinda bi oglum oldu simdi 1ay + 7 gunluk olduk cok mutluyuz hersey yolunda sadece gazlar oglumu mahfediyo ben mama veriyorum cunku kendim epilepsi (sara hastaligi) krizi gecirdim ve suan ilac kullaniyorum o yuzden doktor emzirmeyi birakmami soyledi onun haricinde durumumuz iyi cok sukur umarim sizlerde iyisiniz ...
cok geçmiş olsun.

Benim bebeğim geçen hafta 3,500 kg dı 1 numara kullanıyoruz acaba küçük mü 2 ye ne zaman geçsek ki ? Bazen dar mı geliyor diyorum ya da bezlerken sıkı mı yapıyorum diyorum ..

X