2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Kizlar bebeginiz memeden sut gelmwyince sinirleniyor mu.benimki bir sure emiyor 5_6d kafar sonra memeyle savas basliyor.zaten sutum az.acaba sut bitince mi o sekulde yapiyo diyorum.
Evet canım benımkıde beş dak emıyor sonra sut azalınca kızıyor başlıyor gala gala, sagıyorum sut var ne yapacasgımı bılemedım

Evet canım benımkıde beş dak emıyor sonra sut azalınca kızıyor başlıyor gala gala, sagıyorum sut var ne yapacasgımı bılemedım
O bizde de var .. Dolu meme seviyor yumuşayınca Başlıyor sinirlenmeye sıkıyorum çok olmasa da süt geliyor çekmeye üşeniyor sanırım .. Bazen de diyorum sütüm mü yetmiyor ama bir iki gün sağdığım sütü de içmesdi yetiyor diye düşünüyorum .. Ben süt sağıp buzdolabı poşetlerine daha koymadım .. Uyuması ile sütün memeye gelmesi ancak denk geliyor .. Sağıp sonra hemen uyanırsa sütü memede bulmazsa çıldırır diye sağma yapamıyorum Gündüz de gece gibi süt dolmuyor göğüslerime..

Bir de süt sağma pompası ne kullanıyorsunuz. ????elektrikli manuel marka. ???

O bizde de var .. Dolu meme seviyor yumuşayınca Başlıyor sinirlenmeye sıkıyorum çok olmasa da süt geliyor çekmeye üşeniyor sanırım .. Bazen de diyorum sütüm mü yetmiyor ama bir iki gün sağdığım sütü de içmesdi yetiyor diye düşünüyorum .. Ben süt sağıp buzdolabı poşetlerine daha koymadım .. Uyuması ile sütün memeye gelmesi ancak denk geliyor .. Sağıp sonra hemen uyanırsa sütü memede bulmazsa çıldırır diye sağma yapamıyorum Gündüz de gece gibi süt dolmuyor göğüslerime..

Bir de süt sağma pompası ne kullanıyorsunuz. ????elektrikli manuel marka. ???
Benm elektrlkli lansinoh

[QUOTE="htc1984, post: 40471401, member: 544613onizde de var .. Dolu meme seviyor yumuşayınca Başlıyor sinirlenmeye sıkıyorum çok olmasa da süt geliyor çekmeye üşeniyor sanırım .. Bazen de diyorum sütüm mü yetmiyor ama bir iki gün sağdığım sütü de içmesdi yetiyor diye düşünüyorum .. Ben süt sağıp buzdolabı poşetlerine daha koymadım .. Uyuması ile sütün memeye gelmesi ancak denk geliyor .. Sağıp sonra hemen uyanırsa sütü memede bulmazsa çıldırır diye sağma yapamıyorum Gündüz de gece gibi süt dolmuyor göğüslerime..

Bir de süt sağma pompası ne kullanıyorsunuz. ????elektrikli manuel marka. ???[/QUOTE]
Ay bunlar aynı model galıba aynen, bende sagdım sagdıgımıda ıcıremedım, bı saate bır emmek ıstıyor ıyıce emsın ıkı uc saat dursun ıstıyorum ama olmuyor beş dak emıp bırakıyor,
Ben gunde bır ıkı kere anca sagabılırım vaktım yok , daha bugun ilk şiftahı yaptım dolaba, sabahleyın sag canım emdıkten sonra bıle cok sut oluyor,
Elektrıklı lansınoh benım,

Evinizi ve bebegin yattigi odayi nasil havalandiriyorsunuz? Bildigim kadariyla evde hava akımı olmamasi gerek

Kızlar dişim ağrımaya başladı emzirirken ağrı kesici alınır mı
Doktor bana parol vermisti sezaryandan sonra gunde 2 kere kullanabilirsin demisti gun kisitlamasi yapmamisti. Sanirim her agri kesici kullanilmiyor cunku dikloren diye bir agri kesici de verdi bunu sadece 2 gun kullan birak dedi sute gecer diye

Slm se_vi benim sut param hastane sisteme giria yapmadigindan yatmamis , bu hastane rapor kinusunda beni deli etti hem sorunlu hep simdi aradim umarim yine ellwrine yuzlerine bulastirmazlar :) sen yasamismiydin boyle bi sorun
Yok canim. Mert bey raporumu hazırladi. Ayni gun hem rapor hem de dogum belgesini aldik

Slm se_vi benim sut param hastane sisteme giria yapmadigindan yatmamis , bu hastane rapor kinusunda beni deli etti hem sorunlu hep simdi aradim umarim yine ellwrine yuzlerine bulastirmazlar :) sen yasamismiydin boyle bi sorun
Ben memurum. Dogum belgesini dilekce ile çalıştığım kuruma verdim. Dogum parasi yatirilsin diye Yazdim dilekceye. 1 hafta icinde yatti

ben gogsumde ates hissediyorum bazen once sizliyor sonra atesleniyor ve kizariklikta oluyor bende sutum alerji yapmistir diye dusundum kendiliginden geldigi icin ne yapsamki bilemedim
Canim Bebek tam bosaltamiyorsa goguslerini ondan da oluyor benim de oluyordu doktor sicak su buhari ya da sicak dus onerdi sonra sag dedi ben sagmadim ama simdi sicak suda havlu islatip gogsume kompres yapiyorum hem bebek rahat emiyor biberon gibi akiyor sut hem benim agrim atesim gecti

X