2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Benim bebişim bugun uyuyamıyor :KK43: ağlamıyorda bi yerimi ağrıyor hiç bilemiyorumm ki emzirdim mama da yedi..emerken uyuyor gazını çıkarırken kucağımda uyuyor sonra birden uyanıyor..ne oldu benim minik prensesime :KK43:
Aynı dert bizde de var cnm..dünden beri uykuya dalamıyor oğlum emerken gözleri kapatıyor ama hemen uyanıyor.doymuyordur diye mama verdim yine aynısı..nazara geliyorlar sanırım.

Aynı dert bizde de var cnm..dünden beri uykuya dalamıyor oğlum emerken gözleri kapatıyor ama hemen uyanıyor.doymuyordur diye mama verdim yine aynısı..nazara geliyorlar sanırım.
Benimkide oyle dunyaya alismaya valisiyorlar heralds. Bide asi olduk o huzursuzluk yapti sanirim

Arkadaslar pamukcuk olan yokmu hic.bi turlu gecmiyoo yavrumun pamukcugu.bir sise ilaci birirdik geciyomus gibi yapiyo ama tekrar oluyor.karbanotlu suyuda denedim doktor onermisti yapmaya calistim ama cok yeterli olamadim cocuk parmagimi isiriyor ve emmeye calisitor her seferinde...
Napcam bilmiyorum varmi farkli bi yontomle pamukcuktan kurtulan.mantar banada gecti sanirimgoguslerim yaniyo uclari hafif hafif ve kizariklik var...cok canimi sikiyooo yaaa
Ben ilik siya karbonat yapip kulak cubuguyla dilini siliyorum.

Kizlar benim bebegim sürekli kusuyor ya :KK43: her emmeden sonra bazen emdikten yarım saat sonra bazen emdikten sonra 2-3 kez kusuyor. Bazen göğsümde uyuyor yatağına koyuyorum 10 dk sonra uyanip kusuyor. Peynir kustugu için annemler kayinvalidem kusmasi iyidir sütün yariyo demektir diyorlar ama bu kadar çok olmasi normal değil galiba :KK43: 1. Ay kontrolunde 1.350 kilo almıştı. Huf ben napacam ya çok üzülüyorum :KK61::KK61:

merhaba arkadaslar bebekleriniz hayrli olsun,Allah saglikla buyutmeyi nasip etsin
dogum hikayelerinizi yazdiginiz bir topik varsa okumak isterim bende haziran annesi olucam Allahin izniyle,bizlere fikir verir dogumlariniz diye dusundum.sevgiler...

ya zaten tamamen geçmiyo yedikçe gene oluyo tamamen geçmesini bekleme yani azalır işte. bide benimkine pamukcuk sandımda doktor mama dedi pamukcuk değl bu dedi. seninde öyledir belki
gercı mamadan sonra artmiş gıbı oluyor.göğüsunde herhangıbır yanma sızıı varmı pekı

Kizlar benim bebegim sürekli kusuyor ya :KK43: her emmeden sonra bazen emdikten yarım saat sonra bazen emdikten sonra 2-3 kez kusuyor. Bazen göğsümde uyuyor yatağına koyuyorum 10 dk sonra uyanip kusuyor. Peynir kustugu için annemler kayinvalidem kusmasi iyidir sütün yariyo demektir diyorlar ama bu kadar çok olmasi normal değil galiba :KK43: 1. Ay kontrolunde 1.350 kilo almıştı. Huf ben napacam ya çok üzülüyorum :KK61::KK61:
doktora gıttıgımız gun bebeğim kustu doktorun yanında.kesık kesıktı.reflu olmuş dedı.belden yukarısını yastıga koy o şekılde yatacakmiş..

Arkadaslar pamukcuk olan yokmu hic.bi turlu gecmiyoo yavrumun pamukcugu.bir sise ilaci birirdik geciyomus gibi yapiyo ama tekrar oluyor.karbanotlu suyuda denedim doktor onermisti yapmaya calistim ama cok yeterli olamadim cocuk parmagimi isiriyor ve emmeye calisitor her seferinde...
Napcam bilmiyorum varmi farkli bi yontomle pamukcuktan kurtulan.mantar banada gecti sanirimgoguslerim yaniyo uclari hafif hafif ve kizariklik var...cok canimi sikiyooo yaaa
Bütün kıyafetleri en az 60 derecede Yıkamadan kullanma canım birde el temizliği cok önemli deZenfektan al kullan her bebeği almadan ellerine birde krem tabi ağzı icin yaptım gecti

ya zaten tamamen geçmiyo yedikçe gene oluyo tamamen geçmesini bekleme yani azalır işte. bide benimkine pamukcuk sandımda doktor mama dedi pamukcuk değl bu dedi. seninde öyledir belki
Aksine geciyor canım benimkide oldu ebe başlangıcında farketti ilac söyledi bir Yazdığım gibi her elime alışımda emzirmeden deZenfektan kullandım kıyafetlerini deZenfektan özellikli çamaşır yumuşatıcı aldım onunla yıkadım düEldi hemen

Valla bilmiyorum ama moralim bozuluyor..kendimi yetersiz gibi hissediyorum..sütümü sağıp bakacaktım oda ağlayınca dayanamadım gene meme verdim..bi dahakine inşallah..uyusada sık sık uyanıyor.oda süt birikmiyor..moralim çoookk bozukk..inşallah sütümüze bişey olmaz.. :KK43: :KK43: :KK43:

X