- 4 Temmuz 2012
- 3.599
- 9.617
Aynı dert bizde de var cnm..dünden beri uykuya dalamıyor oğlum emerken gözleri kapatıyor ama hemen uyanıyor.doymuyordur diye mama verdim yine aynısı..nazara geliyorlar sanırım.Benim bebişim bugun uyuyamıyorağlamıyorda bi yerimi ağrıyor hiç bilemiyorumm ki emzirdim mama da yedi..emerken uyuyor gazını çıkarırken kucağımda uyuyor sonra birden uyanıyor..ne oldu benim minik prensesime
Benimkide oyle dunyaya alismaya valisiyorlar heralds. Bide asi olduk o huzursuzluk yapti sanirimAynı dert bizde de var cnm..dünden beri uykuya dalamıyor oğlum emerken gözleri kapatıyor ama hemen uyanıyor.doymuyordur diye mama verdim yine aynısı..nazara geliyorlar sanırım.
Ben ilik siya karbonat yapip kulak cubuguyla dilini siliyorum.Arkadaslar pamukcuk olan yokmu hic.bi turlu gecmiyoo yavrumun pamukcugu.bir sise ilaci birirdik geciyomus gibi yapiyo ama tekrar oluyor.karbanotlu suyuda denedim doktor onermisti yapmaya calistim ama cok yeterli olamadim cocuk parmagimi isiriyor ve emmeye calisitor her seferinde...
Napcam bilmiyorum varmi farkli bi yontomle pamukcuktan kurtulan.mantar banada gecti sanirimgoguslerim yaniyo uclari hafif hafif ve kizariklik var...cok canimi sikiyooo yaaa
iş yarıyormu canım..cok canımı sıkıyor bu durum.bı turlu geçmedıBen ilik siya karbonat yapip kulak cubuguyla dilini siliyorum.
doktor dedıkı kılosunu 120 ile carp 8 bol.cıkan sonuç kadar verecekmışız..anne sutunu kariştırmadanKizlar mama takviyesini kac cc lik yapiyosunuz sit ve mama kaclik veriyosunuz
ya zaten tamamen geçmiyo yedikçe gene oluyo tamamen geçmesini bekleme yani azalır işte. bide benimkine pamukcuk sandımda doktor mama dedi pamukcuk değl bu dedi. seninde öyledir belkiiş yarıyormu canım..cok canımı sıkıyor bu durum.bı turlu geçmedı
hangi mamayı verdi sizedoktor dedıkı kılosunu 120 ile carp 8 bol.cıkan sonuç kadar verecekmışız..anne sutunu kariştırmadan
ıyorum.şeker oranıı az..anne sutune en yakın olan oymişhangi mamayı verdi size
gercı mamadan sonra artmiş gıbı oluyor.göğüsunde herhangıbır yanma sızıı varmı pekıya zaten tamamen geçmiyo yedikçe gene oluyo tamamen geçmesini bekleme yani azalır işte. bide benimkine pamukcuk sandımda doktor mama dedi pamukcuk değl bu dedi. seninde öyledir belki
doktora gıttıgımız gun bebeğim kustu doktorun yanında.kesık kesıktı.reflu olmuş dedı.belden yukarısını yastıga koy o şekılde yatacakmiş..Kizlar benim bebegim sürekli kusuyor yaher emmeden sonra bazen emdikten yarım saat sonra bazen emdikten sonra 2-3 kez kusuyor. Bazen göğsümde uyuyor yatağına koyuyorum 10 dk sonra uyanip kusuyor. Peynir kustugu için annemler kayinvalidem kusmasi iyidir sütün yariyo demektir diyorlar ama bu kadar çok olmasi normal değil galiba 1. Ay kontrolunde 1.350 kilo almıştı. Huf ben napacam ya çok üzülüyorum
smaben sma kullan
ıyorum.şeker oranıı az..anne sutune en yakın olan oymiş
Bütün kıyafetleri en az 60 derecede Yıkamadan kullanma canım birde el temizliği cok önemli deZenfektan al kullan her bebeği almadan ellerine birde krem tabi ağzı icin yaptım gectiArkadaslar pamukcuk olan yokmu hic.bi turlu gecmiyoo yavrumun pamukcugu.bir sise ilaci birirdik geciyomus gibi yapiyo ama tekrar oluyor.karbanotlu suyuda denedim doktor onermisti yapmaya calistim ama cok yeterli olamadim cocuk parmagimi isiriyor ve emmeye calisitor her seferinde...
Napcam bilmiyorum varmi farkli bi yontomle pamukcuktan kurtulan.mantar banada gecti sanirimgoguslerim yaniyo uclari hafif hafif ve kizariklik var...cok canimi sikiyooo yaaa
Bazen 90 bazen 120 lik veriyorum benKizlar mama takviyesini kac cc lik yapiyosunuz sit ve mama kaclik veriyosunuz
Ne gerek var bu kadar kafa karıştırmaya kutunun arkasında yazıyor zatendoktor dedıkı kılosunu 120 ile carp 8 bol.cıkan sonuç kadar verecekmışız..anne sutunu kariştırmadan
Aksine geciyor canım benimkide oldu ebe başlangıcında farketti ilac söyledi bir Yazdığım gibi her elime alışımda emzirmeden deZenfektan kullandım kıyafetlerini deZenfektan özellikli çamaşır yumuşatıcı aldım onunla yıkadım düEldi hemenya zaten tamamen geçmiyo yedikçe gene oluyo tamamen geçmesini bekleme yani azalır işte. bide benimkine pamukcuk sandımda doktor mama dedi pamukcuk değl bu dedi. seninde öyledir belki
Valla bilmiyorum ama moralim bozuluyor..kendimi yetersiz gibi hissediyorum..sütümü sağıp bakacaktım oda ağlayınca dayanamadım gene meme verdim..bi dahakine inşallah..uyusada sık sık uyanıyor.oda süt birikmiyor..moralim çoookk bozukk..inşallah sütümüze bişey olmaz..Aynı dert bizde de var cnm..dünden beri uykuya dalamıyor oğlum emerken gözleri kapatıyor ama hemen uyanıyor.doymuyordur diye mama verdim yine aynısı..nazara geliyorlar sanırım.
Maşallah :) ne güzel kilo alıyorlar ya..sanırım benim bebişim o kadar alamıcak..doktora gıttıgımız gun bebeğim kustu doktorun yanında.kesık kesıktı.reflu olmuş dedı.belden yukarısını yastıga koy o şekılde yatacakmiş..