Bu cevizi arastirdi yine burda bi arkadas konu acmis kesinlikle vermeyin bebekklerinize die zehirleyebilir mis bile az fazla verildiginde uyisturucu etkisi varmis sizde bi arastirin bence sanirim ceviz deniken seyde muskatKesinlikle katılıyorum ben aman bu kullanılmasın aman bu içirilmesin diyen birisi değilim büyüklerin dediği şeyleri yapıyorum sonuçta onkar da bizlere kullanmışlar çok şükür bu yaşa gelmişiz sağlıklı bir şekilde gereksiz inat etmenin bir anlamı yok :) dr lar su vermeyin diyor biz veriyoz valla
Sgk bu 170 li olan hat mi ne tur bilgiler soruyolar yatip yaadigini anlamak icin canim direk isim ve soy isimleZiraat bankasına . Kimliğinle alabilyorsun.
Bende şimdi aradım sgk yı banada 112 süt parası yatmış.
Ben cevizi vermiyorum eğir diye bir şey veriyorum onu da araştırın derimBu cevizi arastirdi yine burda bi arkadas konu acmis kesinlikle vermeyin bebekklerinize die zehirleyebilir mis bile az fazla verildiginde uyisturucu etkisi varmis sizde bi arastirin bence sanirim ceviz deniken seyde muskat
Ben de sezaryanla dogum yaptim benim de ayni sıkıntim var acam su taktiktiklari idrar torbasiyla mi ilgili tahris etmistir belki ben oyle dusundumİdrarimi yapinca yanma oluyor.bu durumda olaniniz var mi?sezeryanla bi alakasi var mi ki,nasil gecicek acaba?
Egiri hic duymadim gaz icin miBen cevizi vermiyorum eğir diye bir şey veriyorum onu da araştırın derim
bebege ne kadar veriyorsunuz nasil veriyorsunuz
Canim bizim de pisik oldu altina kullan at alt acmalardan serdik poposunun arasina eski usul pamuklu bezlerden koyduk hatta esimin atletini kesip kullandik ustunu de bir guzel orttuk bezlemedik sadece gece bezledik altina yaptikca pamuklu bezi ve alt acmayi degistirdik tabi krem de kullandik hemen gecti. Ben tek basima yapamazdim belki annem yanimda o ugrasti daha cokBiz pişik olduk ya acil yardım..kremler işe yaramıyor. Günde 3 defa yıkıyoruz popomuzu. Havalandırıyoruz da iyice kuruluyoruz sık sık değiştirmemize rağmen yandı yane yapıcam
Ben humananin kimyonlu rezenesini kendim kullaniyorum oglum huysuzlandiginda ona da 2-3 cay kasigi veriyorum henuz gaz ilaci kullanmadik hic kimyonlu rezene yetiyor tavsiye ederimBılıyorum canım ben daha cocuga ıcırmedım ama sıkışırsam cocugada bı kaç kaşık vermeyı planlıyorum, aslında rezene uyku yapmıyor rahatlatıyor sakınletıyor
Canim uzulme her bebek farkli ben de en bastan beri yeni dogan islak mendillerinden kullaniyordum pisik falan yoktu sonra alt temizleme pamuklarini islatip kullandim onu kullanirken pisik oldu ben simdi yine yeni dogan islak mendil kullaniyorumben ıslak mendil de kullandım başlangıçta.. büyük hata yaptm sanırım çoookk üzgünümmmm
Ben kaynamis su doktum 1 gunluk kullanacak kadar pamuga kapali bir kutuda duruyor ev sicak zaten cok soguk olmuyor pamuklar da ama kapali kutu koyulabilir kaloriferin ustune her seferinde islatmak zor benceBen pet şişeye koyup, kalorifer petegine koyuyorum sıcacık oluyor su
ben ıslak mendil de kullandım başlangıçta.. büyük hata yaptm sanırım çoookk üzgünümmmm
Benimde nezaman geçiyor acaba tecrübeli olan yok mu?Benim göbeğimde kapkara, karnımdaki doğum çizgisi de kahverengi hala..
Bende aynı senin gibiyim bazen sagmaya bile fırsat olmuyor günde anca 4 5 kere sagabiliyorum bugün gaz için hastanedrydik ordaki ebeler denedi o kadar sert ve acımasız geldiki bana dayanamadım tersledim sonra farkettim ki bebeğim gayet emebiliyor ve emzirmek müthiş duygu ve ben bebeğim bağırıyor diye ona aciyarak aslında ona kötülük yapıyorum. Daha bi şevkle deniycem bıkmadan usanmadanBen yoruldum artık, ne kadar sağabilirim bilmiyorum. Gerçekten çok zor, biberon yıka, su kaynat...uyanır uyanmaz Çığlık çığlığa, çok sabırsız. Sağdığım sütü yada mamasını hazırlayana kadar nerdeyse mosmor oluyor ağlamaktan. Erdirmeyi demiyorum ama sürekli ağlıyor o zaman dayanamıyorum.
Çooookkk teşekkürlerrrr.. 1 gündr bile o kadar topladı ki.. inşallah kısa zamanda hepsi giderrr..çok sağol çok teşekkür ederimmmmmmmCanım ben herseye kullanıyorum zeytınyagını pişiğede suruyorum oglum sunnet oldu pansumana bıle zeytınyagı suruyorum kızım bır aylık dogdugu gun surmeye başladım, vucudu pul pul derı dokuyor bı zeytınyagı suruyorum mıs gıbı oluyor, zeytınyagında agrı kesıcı ve antıbıyotık var
Evde kalorıfer petegınız varsa pamuklu suyunuzu ve zeytınyagınızı koyun ustune sıcak dursun
Zeytinyağı mucizesini dene. ben bi gündür deniyorum. Sabunlu suylada yıkıyoruz 3 defa filan..havalandırıyoruz eğer kızım altına yapmadan dayanabilirse..1 günde bile baya topladı. Kızarıkları soldu nerdeyse..Biz de surekli pamukla siliyoruz ve fazlaysa mutlaka yikiyoruz. Ardindan mutlaka pisik kremi. Yine de pisik oldu kizim
Evet aktarda satılıyor toz halini tercih edin. Yarım çay kaşığı toz eğiri tülbentin içine koyuyoruz bir çorba kaşığı kaynatılmış soğutulmuş suya batırıp çıkarıyoruz tülbenti sıkıyoruz. Kahverengi bulanık bir su görünümü alıyor. 2 çay kaşığı veriyoruz çocuğa. Yalnız çok acı çocuk acılığından dolayı kendini kasıyor dikkatli verin boğulmasın. Çay kaşığı ile mama verenler gibi dikkatli olmak lazım.bebege ne kadar veriyorsunuz nasil veriyorsunuz
Gaz problemi benim bebekte de var gece hic uyumuyorum desem yeridir
Bugun biogaia aldim birde onu denicem
Egir aktarda mi satiliyo
Ben de uni baby nin yenidoğan ıslak pamuk mendilini kullanıyorum ve çok memnunumben uni baby nin ıslak mendilini kullanıyorum en baştan beri çok şükür bir problem yaşamadım