2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Mrb kizlar bizde 10 mart dogumluyuz yarin 30 gunluk olcaz ilk asimiz ve goz muayenimiz var İlk asisini yaptiranlar zormu nasil gecti

gaz sancisi oldugunu soyleyince biogaina onerdi dr. Bu aksam kullandik 5 damla ve pespese kustu kızım. Cok korktum. Neden olabilir. Içinde bir yan etkisi yoktur yazıyor ama. Sizde de oldu mu
Ayni damlayi bizde kullaniyoruz hep dolapta duracak dedi doktor acincada cikarmadim ama hergun vermiyorum verincede cay kasiginin ucuyla

Ayni damlayi bizde kullaniyoruz hep dolapta duracak dedi doktor acincada cikarmadim ama hergun vermiyorum verincede cay kasiginin ucuyla
Acinca oda sicakliginda saklayin yaziyor. Neden oyle dedi ki dr? Bir de neden her gun vermiyorsun? Gun asiri mi veriyorsun?

Slm kızlar .. Bugün kızımda sabahtan öğlene kadar Anlamsız feryat figan şeklinde ağlaması ile Dr da bulduk kendimizi .. Sıkıntımız gaz.. Giderken Anladık ama ne yapsak o gazı çıkaramadık kızımda Dr da muayene sırasında hiç bir sıkıntı görmedi olabilecek tek şey 9 günde 485 gr almış :) annesi az besle dedi :) .. Dedim Kızım uyanıkken ağzı hep memede olsun istiyor o zaman yalancı emzik ver dedi :) bu da ilginç oldu verme Sakın diyorlardı hep :) biraz kusunca rahatladı ve uykuya daldı .. Devamlı emince bende şaşırıyorum ne zaman emdi ne zaman uykuya daldı .. Gün böyle gecemiz nasıl olacak bakalım ..
O gaz damlasını bize de önerdi aldık ama daha kullanmadık ..

Ben kızıma gaz sonunu şükür şimdiye kadar olmadıgı için ilaç vs almadım ama sanırım alıcam artık bugun cok huzursuzdu görünürde gazı güzel çıkıyor ama hiç dalamadı güzel yavrum ıkınıyor sıkılıyor yattığı yerden başka ne sebebi olabilir ki gazdır diye düşünüyorum

Gecmis olsun. Gaz herkesin ortak problemi. bir de ben uykusuzluga dayanamiyorum. Hala bunyem alismadi. Sana dr acinca dolaba koy dedi mi peki?

Gecmis olsun. Gaz herkesin ortak problemi. bir de ben uykusuzluga dayanamiyorum. Hala bunyem alismadi. Sana dr acinca dolaba koy dedi mi peki?
Kullanma talimatı ileilgili bişi demedi broşür şeklinde kağıt verdi onunla aldık .. Açılmadan dolapta açıldıktan sonra oda sıcaklığı diyor .. Saklama koşulu nasıl ki ?

Bugun kızım çok huysuz emiyor ama doymuyor mu anlamadm ki sürekli emmek istiyor uyumuyor hemen uyanıyor Sütümü sağıp mı versem acaba öneriniz var mı kızlar

Kullanma talimatı ileilgili bişi demedi broşür şeklinde kağıt verdi onunla aldık .. Açılmadan dolapta açıldıktan sonra oda sıcaklığı diyor .. Saklama koşulu nasıl ki ?
Aynen öyle. Buradan bir arkadasa dr acinca ds dolapta sakla demiş de ons sasirdim. O nedenle sordum

Bugun kızım çok huysuz emiyor ama doymuyor mu anlamadm ki sürekli emmek istiyor uyumuyor hemen uyanıyor Sütümü sağıp mı versem acaba öneriniz var mı kızlar
Aynisi bana da oluyor. az kalsın mama verecektik. Ertesi gun dra gittik. Kilo alimi iyi dedi. Sakin mama verme dedi. Senjn de öyledir. sagip verme onu bilemiyorum.

Masallah canim
Bizde yarin tam 1 aylik oluyoruz :)
Benim dogumum spinal&epidural kombin olacakti , spinal ignesi vurduklarinda geri gelmis 2 kere denediler ama ilac geri geldi , epidurali yapmislardi o tuttu dedi aneztezi dr , sonra uyusmami beklediler bi sure , amel basladiklaindar bi sizi hisediyorum dedim biraz daha beklediler bidaha hisettim uyusmamisim tam yani , genel aneztezi verdiler hemen ve ayinik olamadim
Benom kemigimde egrilik var madem bu igneye engeldi o kemik kontrol edilmeliydi dr diyo senin kemigin egriymis ,
Ole bi hastaneden beklemezdim bbunu sonrasi guzeldi hersey
Sen memnun kaldinmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…