- 16 Temmuz 2008
- 2.172
- 1.352
198 tl dogum parasi yattırapor parası alan varmı aranızda?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
198 tl dogum parasi yattırapor parası alan varmı aranızda?
Saglik ocaginda mi hastanede mi yaptirdin?20 subat dogumlu 24 martta olduk canım 30 gunu gecınce olabılıyor demekkı
Bilmiyorum. Bugun 3 damla verdim. Bu arada calkalamayi unuttumYoo olmadı herhangi bir kusma falan niye oldu ki acaba
Benimde yanma vardi doktora soyledim bi hap verdi sabah aksam ictim gecti sende doktora bi soyleİdrarimi yapinca yanma oluyor.bu durumda olaniniz var mi?sezeryanla bi alakasi var mi ki,nasil gecicek acaba?
Ayni damlayi bizde kullaniyoruz hep dolapta duracak dedi doktor acincada cikarmadim ama hergun vermiyorum verincede cay kasiginin ucuylagaz sancisi oldugunu soyleyince biogaina onerdi dr. Bu aksam kullandik 5 damla ve pespese kustu kızım. Cok korktum. Neden olabilir. Içinde bir yan etkisi yoktur yazıyor ama. Sizde de oldu mu
Acinca oda sicakliginda saklayin yaziyor. Neden oyle dedi ki dr? Bir de neden her gun vermiyorsun? Gun asiri mi veriyorsun?Ayni damlayi bizde kullaniyoruz hep dolapta duracak dedi doktor acincada cikarmadim ama hergun vermiyorum verincede cay kasiginin ucuyla
Bizde cuma 30 günlük oluyoruz ilk muayenemiz olacak ama aşı yokmuş sonra başlıyor diye duydum K takvıyesı verilecek son kez o kadarMrb kizlar bizde 10 mart dogumluyuz yarin 30 gunluk olcaz ilk asimiz ve goz muayenimiz var İlk asisini yaptiranlar zormu nasil gecti
Gecmis olsun. Gaz herkesin ortak problemi. bir de ben uykusuzluga dayanamiyorum. Hala bunyem alismadi. Sana dr acinca dolaba koy dedi mi peki?Slm kızlar .. Bugün kızımda sabahtan öğlene kadar Anlamsız feryat figan şeklinde ağlaması ile Dr da bulduk kendimizi .. Sıkıntımız gaz.. Giderken Anladık ama ne yapsak o gazı çıkaramadık kızımda Dr da muayene sırasında hiç bir sıkıntı görmedi olabilecek tek şey 9 günde 485 gr almış :) annesi az besle dedi :) .. Dedim Kızım uyanıkken ağzı hep memede olsun istiyor o zaman yalancı emzik ver dedi :) bu da ilginç oldu verme Sakın diyorlardı hep :) biraz kusunca rahatladı ve uykuya daldı .. Devamlı emince bende şaşırıyorum ne zaman emdi ne zaman uykuya daldı .. Gün böyle gecemiz nasıl olacak bakalım ..
O gaz damlasını bize de önerdi aldık ama daha kullanmadık ..
canım saglık ocagında yaptırdım.cunku ordakı asılar daha taze oluyor.Sa
Saglik ocaginda mi hastanede mi yaptirdin?
Kullanma talimatı ileilgili bişi demedi broşür şeklinde kağıt verdi onunla aldık .. Açılmadan dolapta açıldıktan sonra oda sıcaklığı diyor .. Saklama koşulu nasıl ki ?Gecmis olsun. Gaz herkesin ortak problemi. bir de ben uykusuzluga dayanamiyorum. Hala bunyem alismadi. Sana dr acinca dolaba koy dedi mi peki?
Hiç memeden ayrılmıyorsa ondan uykusuz kalırsın haliyle gaz da huzursuz ediyor ..Gecmis olsun. Gaz herkesin ortak problemi. bir de ben uykusuzluga dayanamiyorum. Hala bunyem alismadi. Sana dr acinca dolaba koy dedi mi peki?
Aynen öyle. Buradan bir arkadasa dr acinca ds dolapta sakla demiş de ons sasirdim. O nedenle sordumKullanma talimatı ileilgili bişi demedi broşür şeklinde kağıt verdi onunla aldık .. Açılmadan dolapta açıldıktan sonra oda sıcaklığı diyor .. Saklama koşulu nasıl ki ?
Memede uyuyor sadece ayrıca. Uykusuzuuum. Ys da onunla uyuCam. Kendime ya ds eve 0 vakitHiç memeden ayrılmıyorsa ondan uykusuz kalırsın haliyle gaz da huzursuz ediyor ..
Aynisi bana da oluyor. az kalsın mama verecektik. Ertesi gun dra gittik. Kilo alimi iyi dedi. Sakin mama verme dedi. Senjn de öyledir. sagip verme onu bilemiyorum.Bugun kızım çok huysuz emiyor ama doymuyor mu anlamadm ki sürekli emmek istiyor uyumuyor hemen uyanıyor Sütümü sağıp mı versem acaba öneriniz var mı kızlar
Masallah canim35 günlük oldu oğlum. İyiyim bende sadece bu aralar biraz oğlumda kaka sıkıntısı var.
Siz kaç günlük oldunuz. Kızın nasıl?
Bende bu yakada dr arıyorum bakalım medipoli deniyeceğim bi.
Doğumda memnun kaldın mı Yeditepeden?