Hepiciğini bi yatağa doldurup gıdıklayıp gıdıklayıp yiyelim bence :) hepsi birbirinden tatlı yavrularımızınbu akıllı bıdıgı yiyelim diye mi geldin
ARTIK BÜYÜDÜ ANNESİ ÇABUK ACIKIYO :) BNM KIZDA ÖYLE ÜÇ DEFA UYANIYO :):)kızcem gece .ok uyanıyor ne yapmam lazım,işe baslamadan önce uyanmazdı hiç,of of
Haklisin cnmARTIK BÜYÜDÜ ANNESİ ÇABUK ACIKIYO :) BNM KIZDA ÖYLE ÜÇ DEFA UYANIYO :):)
Cok gidiklama :)Hepiciğini bi yatağa doldurup gıdıklayıp gıdıklayıp yiyelim bence :) hepsi birbirinden tatlı yavrularımızın
Yeni ise mi basliyorsun canim?hayirli olsun :) dinlenirsin biraz :)) ben de cok isterim haftasonu da olabilir tabiiEv hanimligim pazar gecesi saat 23.59'da bitiyor. Haftasonlari bulusabiliriz ama cok isterim.
Eşin de Karabük lü ?Seni ćok iyi annliyorum bende karabuk gitmek istiyorum ama eşimmm işi burda butun ailemiz orda emekli olunca gideriz diyo biz evlendikden 4 yil sonra geldi ankaraya gurbetlik zormuş bunu anladim
İnşallahhhhhh:)))inş değişir fikri,gidersiniz
8. Aylık değerleriniz demi bu ! Hemşire tavsiye öneride bulundu mu ?Az önce sağlık ocağından geldim, boy 72 kilo 7800 çıktı of çokmoralim bozuk iki ayda 400 gr almış ebe biraz zayif dedi neyapmaliyım bilmem iştahsız bebek kan tahlili ve aşı 9aylıkkenmiş
Yayla , tarhana :) şehriye denicem bi de ..Kizlar ne corbasi yapiyorsunuz,ayse naz bikti sebze corbasindan
Benimkide 6 aydan beri kilo almiyor 7 bucuk aylik ustelik bisede yemiyor .pire gibi oglanlarin arkasindan gidiyor ondan diye dusunuyorumAz önce sağlık ocağından geldim, boy 72 kilo 7800 çıktı of çokmoralim bozuk iki ayda 400 gr almış ebe biraz zayif dedi neyapmaliyım bilmem iştahsız bebek kan tahlili ve aşı 9aylıkkenmiş
Hayır canım bişey demedi8. Aylık değerleriniz demi bu ! Hemşire tavsiye öneride bulundu mu ?
Evet benimkide bir dakika durmaz süreklihareket amaçok şükür sağliklıBenimkide 6 aydan beri kilo almiyor 7 bucuk aylik ustelik bisede yemiyor .pire gibi oglanlarin arkasindan gidiyor ondan diye dusunuyorum
Tarhana yogurt pirincli yogurt corbasi ve un corbasi.Kizlar ne corbasi yapiyorsunuz,ayse naz bikti sebze corbasindan
Kıpırdaklarla işimiz çok zorBenimkide 6 aydan beri kilo almiyor 7 bucuk aylik ustelik bisede yemiyor .pire gibi oglanlarin arkasindan gidiyor ondan diye dusunuyorum
canm pişik gibiydi ama yavaş yavaş yayıldı pembe pembe bi süre sonra derisi soyulur gibi oldu çok fena görünüyordu doktor iki krem verdi kortizonlu 10 günden fazla kullanma zararlı çocuğa dedi ilk günlerden hemen etkisini gösterdi kremler 3 günde fln geçti ama ben 10 gün kullandm bi daha olmadıMantar olunca nasıl oluyor canım. Bizimki minik sivilce gibiydi şimdi kızarıklık şeklinde
Gecmis olsun canimKizimda uzun zamandir huzursuzluk vardi. Gece surekli uyaniyor bazen de surekli agliyordu.dis cikariyor gazi oluyor. Bir de idrara baktiralim dedik aile hekimliginde tahlil verdik. 0-4 arasi olmasi gereken lokosit 28 cikti.bir de sg dusukmus. Enfeksiyon varmis. Cok ileri boyuttami ne zamandir var acaba bilmiyorum.cumartesi dr a gidicez .
bi an önce geçse şu alerjisi ya kış da geldi senin oralar soğuk ne giydrcen yakışıklıyaCok sagol cnm öksürük daha iyi ama geçmedi gecer insallah. Beni zorlayan alerjileri ya. Yünlü kiyafet bile gelmedi o derece hassas beyfendinin teni. Direk sivilce gibi nokta nokta döktü kasiyip yara yapti ama allahtan dogru kremi bulduk yüzüne :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?