• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Belki dis sorunu vardir cnm. Ayy kerem de iki aydir kalabaliga alisti siyam ikizim gibi yapisiyo :) kanepede oturunca oldugum yere gelip kendibi aldırmak icin ugrasiyo yerde otursam gelip kucagima kafasini gomuyo al beni diye iii iiiiii lar basliyo valla siyam olduk :) onca is de beni bekliYo :KK43:

Haklisin canim diste kabariklik var zaten 2 tane cikmisti onlar cikincada boyle olmustu, kendimke dalga geciyoum ben:KK53: sanada Allah kolaylik versin Keremcik surekli kalabalik ilgi icindeyken bosluga dustu isi gucu birakip onunla ilgileneceksin annesi:KK46:bizde de ayni oturunca kucagima sivismaya calisiyo cok tatli oluyorlar

Haklisin canim diste kabariklik var zaten 2 tane cikmisti onlar cikincada boyle olmustu, kendimke dalga geciyoum ben:KK53: sanada Allah kolaylik versin Keremcik surekli kalabalik ilgi icindeyken bosluga dustu isi gucu birakip onunla ilgileneceksin annesi:KK46:bizde de ayni oturunca kucagima sivismaya calisiyo cok tatli oluyorlar
Birakamam cunku baslamadim :) pazar gece getirdigimiz mutfak ürünlerini cikardim. Dun sabahtan oglene hastanede idim zaten. Ogleden sonra da anca onun bavulunu döktüm kisliklarini yerlestirdim. Bugun bizim kiyafetleri döktüm yerleştiremedim daha. Üstelik keremle saat altida kalkmistik :)

Birakamam cunku baslamadim :) pazar gece getirdigimiz mutfak ürünlerini cikardim. Dun sabahtan oglene hastanede idim zaten. Ogleden sonra da anca onun bavulunu döktüm kisliklarini yerlestirdim. Bugun bizim kiyafetleri döktüm yerleştiremedim daha. Üstelik keremle saat altida kalkmistik :)
Allah kolaylik versin ben isim oldugunda halil yrde olmak istemiyorsa eski ata dede yontemine basvuruyorum:) kolan denen kemer benzeri ip ve yazlik battaniyesiyle sirtima sariyorum biraz yorucu ama enazindan yemek ve bi parca temizlige firsatim oluyo halil zaten bayiliyo keyfine diyecek yok sipanin arada saclara da asilmasa);)))

Kızlar hangi bebek bezini kullanıyorsunuz. Ben doğduğundan beri prima premium care kullanıyordum memnundum. Şimdi 4 numarasına geçtim sivilce gibi kabarıklıklar oldu. Bezden mi bilmiyorum ama değiştirip denemek istiyorum. Çok hassas cildi var. Böyle sorun yaşayan var mı yada kullanıp memnun olduğunuz bez hangisi
BENDE PRİMA KULLANIYORUM 3 NUMARA AMA EN SON 3+ OLANDAN ALDIM ODA KÜÇÜK BİDAHAKİNE 4 ALICAM

Allah kolaylik versin ben isim oldugunda halil yrde olmak istemiyorsa eski ata dede yontemine basvuruyorum:) kolan denen kemer benzeri ip ve yazlik battaniyesiyle sirtima sariyorum biraz yorucu ama enazindan yemek ve bi parca temizlige firsatim oluyo halil zaten bayiliyo keyfine diyecek yok sipanin arada saclara da asilmasa):KK66:))
Ayy o sırtına bağlama yontemini bir kere deneyim dedim elime yuzume bulasti:))yoook bana gore degilmiss:)))

BENDE PRİMA KULLANIYORUM 3 NUMARA AMA EN SON 3+ OLANDAN ALDIM ODA KÜÇÜK BİDAHAKİNE 4 ALICAM
Eğer 4 büyük gelirse prima premium care 3 daha geniş... Prima 3 küçük geliyor 3+ da öyle bu daha iyi şimdilik ...
Ayşe de minyondu sanırım .. :) ahhh bu kızlar

Tarhana çorbası yaptım bugün,ama salçasız,çok çok az salça koysam mı ki,siz nasıl yapıyorsunuz,yarın da yumurtaya başlıcam kahvaltıya,yumurtayı nasıl verdiniz,anne sutuyle incelttiniz mi,Bi de lor peyniri yapan var mı,offf ek gıda offff
tarhanayı kırmızı biberle yapanlar duymuştum bebekler için, buharda haşlanabilir bence çok da güzel kokulu lezzetli olur :) yumurtaya başlamadık biz daha, sanırım gelecek ay başlarız artık. kahvaltıda tuzsuz keçi peyniri veriyorum, aldığım yerde direk bebek peyniri diye satılıyor. ama ben o peyniri lor yapamadığım günlerde elimin altında olsun diye aldım. normalde yarım litre sütle taze taze yoğurt mayalayıp lor yapıyorum. maşallah ikisini de çok seviyor oğluşum :) loru ek gıdaya geçmeden önce denemiştim gerçekten tadı çok güzel, reçellerle balla birlikte iyi gidiyor :)

Yumurtayi sert haslamak lazim, ama tabii sarisinin etrafi yesil olana kadar degil :) ben direkt sarisindan koparip agizina sokusturdum birseyle karistirmadan. Senin bebegine bagli canim. Ben labne veriyorum seviyor kizim.
Bulamaclari benimki de sevmiyo. Ekmek ustu yiyo hep. :)

Eğer 4 büyük gelirse prima premium care 3 daha geniş... Prima 3 küçük geliyor 3+ da öyle bu daha iyi şimdilik ...
Ayşe de minyondu sanırım .. :) ahhh bu kızlar
EWET MALESEF MİNYONUZ :( BUGÜN İŞYERİNDE Bİ BEBEK GÖRDÜM ÖZELLİKLE SORDUM AYŞE MİNADA 1 HAFTA KÜÇÜK VE MAŞALLAH DAHA İRİ :) HER GÖRDÜĞÜM BEBEĞİ MERAK EDİYORUM KAÇ AYLIK DİYE SORUYORUM HEMEN TAKINTI OLDU :):)

Kesinlikle offf ek vida offf canim ben tarhana hic yapmadim, sen bebek tarhanasi mi aldin, yoksa direk kendi yediginizden mi merak ettim. Bu arada ben sebze purwlerine tat versin diye çok çok az salça koyuyorum.
Yumurtaya gelince önceleri anne sütüyle seyrelterek verdim ama artik kasikla parca parca veriyorum, arada labne ve meyve puresiyle. Bir iki kere meyve yada püre veriyor, hoop sonra ben yumurtayi veriyorum. Biraz zaman aliyor kahvaltimiz ama yapacak bir şey yok.
Lor da yaptim bu arada ben, eymen onu da sevdi. Bence sen de denemelisin
kendi tarhanamızdan yaptım,salçasız tuzsuz,loru denicem bugün,yoğurtla yada limonla kestiriliyırmuş yoğurt,sen nasıl yapıyorsun,yumurtayı da az az kaşıkla verdim,zaten ağzında eridi

tarhanayı kırmızı biberle yapanlar duymuştum bebekler için, buharda haşlanabilir bence çok da güzel kokulu lezzetli olur :) yumurtaya başlamadık biz daha, sanırım gelecek ay başlarız artık. kahvaltıda tuzsuz keçi peyniri veriyorum, aldığım yerde direk bebek peyniri diye satılıyor. ama ben o peyniri lor yapamadığım günlerde elimin altında olsun diye aldım. normalde yarım litre sütle taze taze yoğurt mayalayıp lor yapıyorum. maşallah ikisini de çok seviyor oğluşum :) loru ek gıdaya geçmeden önce denemiştim gerçekten tadı çok güzel, reçellerle balla birlikte iyi gidiyor :)
Lor u nasıl yapıyorsn canım

Kizlarrr cok mutluyum :)
Komsuda idim zayiflamissin dedi
Dijital tartilari var tartildim 53.5 kiloyum :)
Hamilelik Öncesi kilom 52 idi :)
Ne guzel.benim hala 5 kilo fazlam var. Gerci ben buna sukrediyorum. Hamileligimde oncesinde ve sonrasinda hep hamurisi tatli dikkat etmeden zamansiz yiyen biriyim. En azindan suan kilo almiyorum :)

Bugun prensesim hamsi yedi. Gerci bugun cok sey yedi. Yogurtlu pirinc corbasi meyve pureleri. Sanirim artik alistik gidalara.gerci oyle sebze pureleri bulamaclar falan yemiyoruz. Biz biseyler yerken resmen cirpiniyo bana da verin diye.veriyoruz bizde. Veremeyecegimiz bir seyse eline cicibebe ekmek elma armut salatalik falan veriyoruz. Gerci meyveler artik tehlikeli gibi.5 disimiz var ve isirarark yiyoruz.eger buyuk parca koparirsa korkuyoruz tabi.

Buarada sormak istedigim bir sey var. Kizimi ara ara koltugum kenarinda ayakta tutmaya calisiyorum ama bacaklar titriyo. Zamanlami ogreniyor yani baslangicta boyle mi oluyor ? Ozellikle bebekleri koltuk kenarlarinda hareket edenlere soruyorum.

Back