• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Valla bebekle otobus yolculugu yapanlara helal olsun. Biz hafta sonu kendi arabamizla adanaya gidip geldik dugunumuz vardi hem dugun yogunlugu hem yol yorgunlugu canimiz cikti sag olsun oglum arabada acliktan oluyor emmek istemiyor, biz yatakta uzanarak emme olayini hallediyoruz ama perisan olduk yollarda uyumuyorda yolda benim bildigim bebekler arabada hemen uyur. Su an bile kafam kazan gibi yorgunluktan
Biz ucak aktarma yaptigi icin mecbur otobus yolculugu yaptik 6 defa ikisi hizli tren ama 4.5 saat yolculuk yaptik ömrümden ömür gitti sadece birinde esim vardi

Ay kizlarr valla neler yazmissiniz hiziniza yetisemedim:))gecmis olsun atillaya hemencecik iyilesir insallah:)bugun yogundum gunum vardi.paralandim hemen oğluma bisiler alcam:))bizde normalde her gün banyo yapiyorduk ama havalar soguyunca iki gune cikti.bizimkide 7.30 gibi yatıp 12 de kalkio emio sonra 1 saat 2 saatte bi kalkio emip yada pispislayip yatıor.sanirim disi rahatsizlik verior dalamıyor hemen.gun icerisinde yarim saat uyuyor en kotu yaninda yatarsam bende 1 saat onun disinda gunduz uykumuz hic yok. Ben 3 aylikken ucakla izmire gidip gelmistm bebekle en iyisi ucak yolculuguymus onu anladim.arasi en az olan aktarmalidan alinca iyi oluyor.

Tarhana çorbası yaptım bugün,ama salçasız,çok çok az salça koysam mı ki,siz nasıl yapıyorsunuz,yarın da yumurtaya başlıcam kahvaltıya,yumurtayı nasıl verdiniz,anne sutuyle incelttiniz mi,Bi de lor peyniri yapan var mı,offf ek gıda offff

Canım ben yaptım ,annemler getirmişti çok güzeldi ama cinsini bilmiyorum Adanadan geldi, buğdayı biraz ıslattık sonrada kaynattık içerisine nohut koyduk , üzerine ise badem şekerleri, paylaşmıştım burdan :)
Seninki çok güzel olmuştu. Hatta aynısından yapayım diye kaç sayfa ardım durdum tekrar resmine bakıp yapayım diye. Burda bi diş buğdayı görmüştüm deyip 80-90 sayfa aradıydım :) Ama fırsat olup yapamadım :(

Evet cnm yollarda büyüdü :) dun otobüste izdirap oldu biraz :) aksam onda evimizdeydik ya cocuk o kadar sklmis ki benim oturma odam l tipi büyük her yere emekledi :) bi de babu baba abba demeye basladi uc gündür hem seviniyorum hem sinir oluyorum onceden anne diyordu unuttu beni :KK43:
İpekte unuttu anne demeyi. Bilerek demiyormuş malesef. Dün babasına abla dedi. Mama meme diyor :)

Seninki çok güzel olmuştu. Hatta aynısından yapayım diye kaç sayfa ardım durdum tekrar resmine bakıp yapayım diye. Burda bi diş buğdayı görmüştüm deyip 80-90 sayfa aradıydım :) Ama fırsat olup yapamadım :KK43:
image.jpg Burda var :))

Tarhana çorbası yaptım bugün,ama salçasız,çok çok az salça koysam mı ki,siz nasıl yapıyorsunuz,yarın da yumurtaya başlıcam kahvaltıya,yumurtayı nasıl verdiniz,anne sutuyle incelttiniz mi,Bi de lor peyniri yapan var mı,offf ek gıda offff
Canım salça yerine kırmızı biberi közleyip koyabilirsin , Burda bir arkadaş yazmıştı hatırlayamadım ismini özür dilerim, bende onun köz biber tarifini aldım, Şehriye koydum, az domates ,1 kırmızı köz biber ,az tereyağı koydum kaynattım pişince yoğurt koydum 1 Kaşık kadar maşallah çok güzel yedi :))

Valla bebekle otobus yolculugu yapanlara helal olsun. Biz hafta sonu kendi arabamizla adanaya gidip geldik dugunumuz vardi hem dugun yogunlugu hem yol yorgunlugu canimiz cikti sag olsun oglum arabada acliktan oluyor emmek istemiyor, biz yatakta uzanarak emme olayini hallediyoruz ama perisan olduk yollarda uyumuyorda yolda benim bildigim bebekler arabada hemen uyur. Su an bile kafam kazan gibi yorgunluktan
Yaaa bende Adana'ya gitmek istiyorum :((

Yumurtayi sert haslamak lazim, ama tabii sarisinin etrafi yesil olana kadar degil :) ben direkt sarisindan koparip agizina sokusturdum birseyle karistirmadan. Senin bebegine bagli canim. Ben labne veriyorum seviyor kizim.

Hava cok guzeldi ankaranin sogugundan sonra iyi geldi oglum tekrar kisa kollular giydi adanaya gidilecek en guzel gunler ama yol zor oldu bizim icin 2 parol icmeme ragmen hala basim agriyor. senin bebegin arabada uyumayi seviyorsa rahat edersin nerden gidiceksin adanaya

Hava cok guzeldi ankaranin sogugundan sonra iyi geldi oglum tekrar kisa kollular giydi adanaya gidilecek en guzel gunler ama yol zor oldu bizim icin 2 parol icmeme ragmen hala basim agriyor. senin bebegin arabada uyumayi seviyorsa rahat edersin nerden gidiceksin adanaya
Benimki yolu izliyor, uyuyor rahat geçti 1 kez gidebildik şimdiye kadar :( Ankara'dan 6 saat Sürüyor maalesef :(

Kızlar selam. Iyi geceler. valla ben attila yüzünden gece kuşu oldum iyice. ;)

Oglumun kabizi bitti. Doktor fitil yazmisti ama almadim eczaneden. Sizin tavsiyelerinizden kuru kayısıyı denedim, bi nebze iyi geldi. Poposuna da zeytinyagi surdum. En son biraz kaka yapti ama oncekiler gibi zor olmadi. Tesekkurler hepinize.

Ha bi'de... ek gıdaya ara verdik biz, kabızından ötürü.. 1 hafta-10gün kadar sadece corba verecegim. Mesela bugun benmari usulu brokoli hasladim. Elma rendeledim. Ikisini rondodan gecirip sicak su ekledim. Cok guzel yedi. Ama denemek amacli az yapmistim. Bundan sonra sık sık yaparım artık.

Kızlar selam. Iyi geceler. valla ben attila yüzünden gece kuşu oldum iyice. :KK66:

Oglumun kabizi bitti. Doktor fitil yazmisti ama almadim eczaneden. Sizin tavsiyelerinizden kuru kayısıyı denedim, bi nebze iyi geldi. Poposuna da zeytinyagi surdum. En son biraz kaka yapti ama oncekiler gibi zor olmadi. Tesekkurler hepinize.
Bol bol da ver su icsin cnm. Cok gecmis olsun insallah bi daha yasamaz. Bir de sen bebe biskuvisi veriyordun kahvaltisina katip o da yapar kabizlik az da olsa

Kızlar selam. Iyi geceler. valla ben attila yüzünden gece kuşu oldum iyice. :KK66:

Bitti yazmissiniz ama ben yine de yazayim dedim. Benim oğlum da gecen hafta kabizdi. Ben armut rendeleyip yedirdim. Çok iyi geldi. İnşallah tekrar öyle bir sorun yaşamaz ama aklinizda bulunsun yine de ☺

Gunaydin anneler ve bebisleri, bizim icinde dun gece zor gecti burda uyku duzenimizi yazmistim dun ama kizim bana ters kose yapti. 10,30 gibi yatirdim her yarim saatte bir agladi sirtini oksadim uyudu takii 3e kadar 3te uyandi 4te uyudu, hic anlam veremedim cin gibi acti gozlerini konusup havalandirmadim yanina durdum oynadi oynadi 4te uyuya kaldi. Ama fakettimki burda ne okursam cok kisa zamanda basima geliyo :KK45:

Kesinlikle offf ek vida offf canim ben tarhana hic yapmadim, sen bebek tarhanasi mi aldin, yoksa direk kendi yediginizden mi merak ettim. Bu arada ben sebze purwlerine tat versin diye çok çok az salça koyuyorum.
Yumurtaya gelince önceleri anne sütüyle seyrelterek verdim ama artik kasikla parca parca veriyorum, arada labne ve meyve puresiyle. Bir iki kere meyve yada püre veriyor, hoop sonra ben yumurtayi veriyorum. Biraz zaman aliyor kahvaltimiz ama yapacak bir şey yok.
Lor da yaptim bu arada ben, eymen onu da sevdi. Bence sen de denemelisin

Gunaydin anneler ve bebisleri, bizim icinde dun gece zor gecti burda uyku duzenimizi yazmistim dun ama kizim bana ters kose yapti. 10,30 gibi yatirdim her yarim saatte bir agladi sirtini oksadim uyudu takii 3e kadar 3te uyandi 4te uyudu, hic anlam veremedim cin gibi acti gozlerini konusup havalandirmadim yanina durdum oynadi oynadi 4te uyuya kaldi. Ama fakettimki burda ne okursam cok kisa zamanda basima geliyo :KK45:
Belki dis sorunu vardir cnm. Ayy kerem de iki aydir kalabaliga alisti siyam ikizim gibi yapisiyo :) kanepede oturunca oldugum yere gelip kendibi aldırmak icin ugrasiyo yerde otursam gelip kucagima kafasini gomuyo al beni diye iii iiiiii lar basliyo valla siyam olduk :) onca is de beni bekliYo :(

Back