Bende bu hafta yapacagim ama nasil yapildigini bilmiyorum komsum yapacak. Dovulmemis bugday olmasi gerekiyormus ben asurelik olandan almistim ondan olmazmis, bakliyatcilarda bulunurmus, saolsun komsum memleketten getirtiyo. Dis kurabiyelerimizi yaptik birde pasta yapacagim iki katli olsun istediler o sekilde yapacam insallah becerebilirsem
Canim ben 5 aylikken basladim ve aksam uykusunda baslamak gerekirmis o sekilde basladim. Benim kizimda 2 yada 3 kez uyanirdi gece ama dis cikardigi hafta 10 kere bile uyandigi oldu. Aksam yatiriyorum gece emzirip yatirinca tekrar dis huzursuzlugundan uyandiginda kucagima alip omuzuma yaririp ninni soyluyorum o sekilde sakinlesiyor ve yatiriyorum. Sanada nacizane tavsiyem kucagina al ve o sekilde sakinlestir. Birde bu uyku duzenini olusturmadan once kizim 11 gibi uyurdu sabah 10 gibi kalkardi gece uyanirdi tabi, gunduzde senin dedigin gibi toplam 1 saat uyurdu birdaha gece 11de uyurdu, ama uyku duzenini olusrurunca aksam 10,30 gibi uyuyo sabah 8de kalkiyi 10 gibi yatip 12de kalkiyo 3 gibi yatip 4te kalkiyo 6-7 gibi yatip yarim saat uyuyo ve gunu bu sekilde tamamliyoruz. Tabi bu dis donemi hepimizde zor geciyo o yuzden uyku egitimi icin en uygun zamani sen cocuguna gore belirlemelisin, sana en buyuk tavsiyem kararli ve sabirli olman. Aklina takilan birsey olursa seve seve cevaplarm. Ayy ne cok yazmisim...