• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Keremin alerji durumunu biliyorum. Insallah tamamen duzelir. Ben de abur cuburlari kessem hemen kilo veririm aslinda.
Keremin herseye alerjisi cikiyo ya :(
Yumurta aki siyah erik susam karpuz bunlar suan aklima gelenler. Bir de atopik dermatit olanlarin pamuklu giymesi lazim. Yün iyi gelmiyo diye biliyorum dün örgü suveter giydirdim aksam hafif kizarmisti sabah baktim yara dokmus kasimis da coresatin le azaldi ama onca örgü kenarda kalacak galiba :( bünyesi cok iyi burdaki en iyi kilolu ve uzun bebis ama iste herseye alerjisi var hepimizin hakkinda hayirlisi

kızlar biz bugün evde Attila'yı kaybettik :KK70::KK70::KK70:
pire gibi ya koyduğumuz yerde bulamıyoruz, çok hızlandı maşallah :)
attila ile annem alt kattaydı. bende üst katta yatak odasında kışlık yorganları nevresimleri falan çıkarıyordum. annem bi ara merdivenin başından bana bişiler söyledi. öyle 2-3 dakika konuşurken attila bey ortadan kaybolmuş. salona döndüğümüzde attila yoktu. annem diyor "daha şimdi buradaydı" ....
evdeki odalara baktık ve attila beyi küçük odada bilgisayar masasının altında kabloları kemirirken bulduk.. :KK48::KK48::KK48:
Nerde zararli seyler var gidiyorlar. Bugün kablolarla oynuyordu onemsemedim sonra bi baktim birsey var elinde ki hani kablo sabitleyen civili seylwr Var ya onunla oynuyo aklim cikti resmen

Ah bi yaramaz bebisler bugun oglumu bakicidan getirdim odaya koydum yanina sevdigi oyuncaklari koyup mutfaga sit isitmaya gittim hic sesi cikmayinca kapidan seslendim normalde hemen agzini acip guler yine guldu ama agzi kapali bayaa gulumsedi suphelendim agzini actim ki aylik bez kutusundan koca karton koparmis agzina doldurmus resmen aklim cikti bide gulumseyip guya caktirmiyo essek bundan sonra full gozetimmm

Benim oğlumda zayıf 6. Aydan beride kontrole gitmedik.sağlık ocaģıda uzak gidesim gelmiyor.şu ara çok iştahsız öncede çok iyi değildi zaten of ne yapsam yemiyor zorla veriyorum.boyu uzun ama zayıf gibi işte ne yedirsem bilmm
6. Ayda ölçümleri ne kadardı ?

Keremin herseye alerjisi cikiyo ya :KK43:
Yumurta aki siyah erik susam karpuz bunlar suan aklima gelenler. Bir de atopik dermatit olanlarin pamuklu giymesi lazim. Yün iyi gelmiyo diye biliyorum dün örgü suveter giydirdim aksam hafif kizarmisti sabah baktim yara dokmus kasimis da coresatin le azaldi ama onca örgü kenarda kalacak galiba :KK43: bünyesi cok iyi burdaki en iyi kilolu ve uzun bebis ama iste herseye alerjisi var hepimizin hakkinda hayirlisi
Bak öyle ama boyu kilosu gelişimi yerinde ... Maşallah ona ..
Bugün mutfağı toparlarken zayıfladığını söylediğin aklıma geldi .. Kerem alarjik olduğu için sen de Yemene içmene dikkat ediyorsun haliyle kilo gidiyor .. Ne kadar eksi gibi görünse de artılarınız var Allah biliyor işte ..

aynen. kahvaltıda yumurta sarısı + bebe bisküvisi + peynir karıştırıp veriyordum. kabızlıktan ötürü bu tür şeylere ara verdim. sadece süt ve çorba vereceğim 1 hafta kadar. bide ben bardak almıştım attila'ya ama o bile suya alıştırmadı oğlum hiç su içmiyor. midesi bulanıyormuş gibi suratını ekşitiyor.
Canım kuru kayısı ve kuru eriği bir gece suda bekletince meyve suyu gibi oluyor benim kızım tadını çok seviyor bir dene istersen. Hem kayısı ile erikte kabızlığa iyi gelir. Çay süzgecinden geçirip posasınıda öyle yediriyorum.

Nerde zararli seyler var gidiyorlar. Bugün kablolarla oynuyordu onemsemedim sonra bi baktim birsey var elinde ki hani kablo sabitleyen civili seylwr Var ya onunla oynuyo aklim cikti resmen

Aynen.o kadar oyuncak varken artik ilgilenmez oldu. Gidiyor kablolarla terliklerle oynuyor. Bu arada bide ben evde yerde duran ne kadar vazo,cicek sus pus ne varsa tepelere kaldirdim.. tv unitesinin ustunu de bosalttim... birkac tane biblomu yere firlatip kirdi attila.

Bak öyle ama boyu kilosu gelişimi yerinde ... Maşallah ona ..
Bugün mutfağı toparlarken zayıfladığını söylediğin aklıma geldi .. Kerem alarjik olduğu için sen de Yemene içmene dikkat ediyorsun haliyle kilo gidiyor .. Ne kadar eksi gibi görünse de artılarınız var Allah biliyor işte ..
Oyle cnm ama cocuga adam gibi birsey veremiyorum sütü azaltinca pek birsey veremiyorum diye cocuk da zayifliycak bende duraydi kilolar da herseyin vitamininden alaydi

Aynen.o kadar oyuncak varken artik ilgilenmez oldu. Gidiyor kablolarla terliklerle oynuyor. Bu arada bide ben evde yerde duran ne kadar vazo,cicek sus pus ne varsa tepelere kaldirdim.. tv unitesinin ustunu de bosalttim... birkac tane biblomu yere firlatip kirdi attila.
Oyle valla nerde sacma birsey var ona gider. Mutfakta buzdolabını aciyorum bulasik makinesini açıyorum yanımda bitiyo hemen

Canım maşaallah ama ben 40. Hafta doğum yaptım 3200 çıktı. Hastanede de 200 Gr falan vermişti herhalde. Şimdi neydi durumu
Anne karnında hep öndeydi 40 hafta olsa herhelde 4 kiloyu geçerdi ama benim çocuklar sonrasını getiremiyor, karnımda besliyorum ama çıkınca ne oluyorsa kendim alıyorum onlar ağır ilerliyor.şu an ki kilosunu bilmiyorum ama zayif seninki kaç kilo boy ne kadar, bizimdoktor 6 aydan sonra kontrole çağırmadı başka bi doktormu bulsam yeni doğan uzmanı kendisi.götürebilirsem bugün yarın saglıkocağina gidecem sonra yazarım kilo boy

Ah bi yaramaz bebisler bugun oglumu bakicidan getirdim odaya koydum yanina sevdigi oyuncaklari koyup mutfaga sit isitmaya gittim hic sesi cikmayinca kapidan seslendim normalde hemen agzini acip guler yine guldu ama agzi kapali bayaa gulumsedi suphelendim agzini actim ki aylik bez kutusundan koca karton koparmis agzina doldurmus resmen aklim cikti bide gulumseyip guya caktirmiyo essek bundan sonra full gozetimmm
Hahahahaah ay ölüyorum bu hallerine :)) sıpalar uyanıklar bide hahhah

Anne karnında hep öndeydi 40 hafta olsa herhelde 4 kiloyu geçerdi ama benim çocuklar sonrasını getiremiyor, karnımda besliyorum ama çıkınca ne oluyorsa kendim alıyorum onlar ağır ilerliyor.şu an ki kilosunu bilmiyorum ama zayif seninki kaç kilo boy ne kadar, bizimdoktor 6 aydan sonra kontrole çağırmadı başka bi doktormu bulsam yeni doğan uzmanı kendisi.götürebilirsem bugün yarın saglıkocağina gidecem sonra yazarım kilo boy
Bizim de doktorumuz kontrole cagirmadi, bir durumda telefonla ulasiyirum ona. 6. Aydan sonra 9. Ay ve yasinda kontrolumuz olacak. Her ay gerek yok bence. Saglik ocagina ugruyoruz pazara gittigimizde :)

Back