tam 8 ay sonra hepinize merhabalar hamileligimde adim adim takip ettim hepinizi. masallah hepimizin yavrusu buyumuste dis bile cikarmaya baslamislar.Dün itibari ile benim zeynebimde tam 8 aylik oldu .Henüz disimiz yok .kilomuz 13 boyumuz 80 civarlarinda .biraz gürbüzüz , anali kizli :) cok sükür bu zamana Kadar hic bir ssorunla karsilasmadik . Kizim benim 3. evladim .Uyguladigim düzenler hakkinda biraz Bilgi vereyim belki birine faydam olur yardimci olurum. 3 yavrumunda uyku düzenini nasil uyguladigimla baslayayim.Göbekleri düser düsmez her aksam ayni saatte (19.00) banyo yaptirip yagla masaj yaparak rahatlatip bir Rutin uyguladim . bence 100% etkili bir yöntem bu Rutinini oturtmak ilk zamanlar biraz yorucu oluyor sabir istiyor,ama inanin en Cabuk sonuc veren bir yol En gec 1 ay icersinde yavrunuz biyolojik olarak kendini o saatte uykuya programliyor . Sadece yapmaniz gereken sizin kararli olmaniz kendinizin belirlediginiz bir saate hergün iki eliniz kanda olsa, is guc biryerde birikmis, yorgunluktan dagilmis vaziyette dahi olsaniz banyoyu ihmal etmemeniz.Bu sayede 3 cocuk yetistirdim 3 ununde tesadüf olmasi imkansiz sanirim aksam 19.00 Sabah 06.30 deliksiz uyuyan bebeklerim oldu MASALLAH DEMEYI UNUTMAYALIM LÜTFEN :) Yemek düzenimize gelince 6.aya Kadar sadece ve sadece anne sütü ondan sonra hic birsey ayirt etmeksiizin yaptigim bütün yemekler, kasik ve kavanoz mamalari asla kullanmiyorum.8 aylik kizim suan. Mama sandelyesinde bizimle birlikte ayni masada döke saca herseyden yiyor. sadece artik buyudugu icin gece bir kere uyanip emmek istiyor ee aksam 19 da yatinca uzun gecelerde bu da gayet normal sanirim :) 2 yasina Kadar emzirmeye devam insallah.Emekleme ayakta durma yok henüz sadece oturabiliyor ve sirt üstü yatirinca yüz üstü dönebiliyor.Biraz tembel benim prensesim. Dilerim yavrularinizi huzur mutlulukla Sevgi dolu saglikla büyütün.Rabbim hepsinin bahtini, gönül gözünü acik eylesin insallah .Sevgi ve muhabbetlerimle...