- 20 Haziran 2015
- 1.362
- 1.404
- 63
- 36
Evet ya her nekadr gec saglam olsa da o iki discik cok tatli :)aynen bizde daha hiç diş çıkarmadık.. attila fena kabız oldu yavrum doktora gittik bu sabah. dişi de sordum. erken çıkması o kadarda iyi birşey değil dedi. ama o 2 dişle de çok sevimli oluyorlar yaa :)
Cnm kuru kayisiyi haslayip blender dan gecir yedir muhtemelen faydasi olur. Cok gecmis olsun attillayaoğlum kabız oldu. hemde çok kötünormal bir yetişkinin bile zor yapacağı kadar katı kaka yapıyor. yani yapamıyor. dünden beri çığlık çığlığa çocuk. yağladık masaj yaptık, zeytinyağı içirdik, armut rendeledim yedirdim.. yok fayda etmedi. en son poposuna sabun parçası soktuk öyle biraz çıkardı ama yavrum mosmor oldu, ağlamaktan sesi kısıldı. bu gecede çok huysuzdu. saat 1 bucukta yattı ama 4'e kadar uyandı durdu. çok zor uyuttum. şuan saat 05:26. uyku falan kalmadı bende, sabahlıcam
Cok dikkat et bizimki konyada son guer hasta olduBende Ankarada oturuyorum ailem orda esentepede nasip olursa cuma gunu gidecz bebislerde ilk defa gidecek Umarim hasta olmazlar
Bunlar da elazigdn yuvamizdan ilk karelerimiz :)Eki Görüntüle 1662144 Eki Görüntüle 1662145
Bende bu hafta yapacagim ama nasil yapildigini bilmiyorum komsum yapacak. Dovulmemis bugday olmasi gerekiyormus ben asurelik olandan almistim ondan olmazmis, bakliyatcilarda bulunurmus, saolsun komsum memleketten getirtiyo. Dis kurabiyelerimizi yaptik birde pasta yapacagim iki katli olsun istediler o sekilde yapacam insallah becerebilirsem
Canim ben 5 aylikken basladim ve aksam uykusunda baslamak gerekirmis o sekilde basladim. Benim kizimda 2 yada 3 kez uyanirdi gece ama dis cikardigi hafta 10 kere bile uyandigi oldu. Aksam yatiriyorum gece emzirip yatirinca tekrar dis huzursuzlugundan uyandiginda kucagima alip omuzuma yaririp ninni soyluyorum o sekilde sakinlesiyor ve yatiriyorum. Sanada nacizane tavsiyem kucagina al ve o sekilde sakinlestir. Birde bu uyku duzenini olusturmadan once kizim 11 gibi uyurdu sabah 10 gibi kalkardi gece uyanirdi tabi, gunduzde senin dedigin gibi toplam 1 saat uyurdu birdaha gece 11de uyurdu, ama uyku duzenini olusrurunca aksam 10,30 gibi uyuyo sabah 8de kalkiyi 10 gibi yatip 12de kalkiyo 3 gibi yatip 4te kalkiyo 6-7 gibi yatip yarim saat uyuyo ve gunu bu sekilde tamamliyoruz. Tabi bu dis donemi hepimizde zor geciyo o yuzden uyku egitimi icin en uygun zamani sen cocuguna gore belirlemelisin, sana en buyuk tavsiyem kararli ve sabirli olman. Aklina takilan birsey olursa seve seve cevaplarm. Ayy ne cok yazmisim...
canım çok geçmiş olsun,kayısıda deneyebilirsinoğlum kabız oldu. hemde çok kötünormal bir yetişkinin bile zor yapacağı kadar katı kaka yapıyor. yani yapamıyor. dünden beri çığlık çığlığa çocuk. yağladık masaj yaptık, zeytinyağı içirdik, armut rendeledim yedirdim.. yok fayda etmedi. en son poposuna sabun parçası soktuk öyle biraz çıkardı ama yavrum mosmor oldu, ağlamaktan sesi kısıldı. bu gecede çok huysuzdu. saat 1 bucukta yattı ama 4'e kadar uyandı durdu. çok zor uyuttum. şuan saat 05:26. uyku falan kalmadı bende, sabahlıcam
Canım ben yaptım ,annemler getirmişti çok güzeldi ama cinsini bilmiyorum Adanadan geldi, buğdayı biraz ıslattık sonrada kaynattık içerisine nohut koyduk , üzerine ise badem şekerleri, paylaşmıştım burdan :)Kızlar diş buğdayı yaptınız mı Nasıl pişirdiniz cinsi neydi aldığınız buğdayın ? Bende yapmak istiyorum da
Evet cnm yollarda büyüdü :) dun otobüste izdirap oldu biraz :) aksam onda evimizdeydik ya cocuk o kadar sklmis ki benim oturma odam l tipi büyük her yere emekledi :) bi de babu baba abba demeye basladi uc gündür hem seviniyorum hem sinir oluyorum onceden anne diyordu unuttu beniOyy masallah, Keremcik sonunda evine gidebildimi, yavrum yollarda buyudu
tesekkürler canim.Evet 18 subat dogum günümüz.Banyo meselesinde hayir artik hergün yaptirmiyorum tatlim. ama uyku saatini atlatmaya calistigi zamanlar oluyor bazen huysuzlaniyor agliyor bebegimi yatakta hic aglatip üzmüyorum hemen bir sicak dus arkasindan emzirme aninda uykuya daliyor.Diger iki oglumda da bu Rutin uyguladim suan buyuk 14 Kücük 10 yasinda hala aksam 9 oldugunda uyurlar :)Maşallah kuzuna her anlamda. Hem kilo, hem uyku. Anneyi hiç üzmüyor ne güzel. Peki hala banyo yaptırıyor Musun? Oğlumla aynı gün doğmuş galiba. 18 şubat. Dün bizde 8 aylık olduk.
Çok güzel anlatmışsın o yüzden canım :))
teşekkür ederim cevabın için .kızım uyanınca emmeden ya da sallanmadan kesinlikle uyumuyo ilk önce bundan vazgeçmem lazım sanırım :)
Karabük soğumuş kombiler sobalar yanmış... Arabadan inerken filan dikkat et terli filan olurlar .. Ama anne yanında olunca çok rahat olacaksın ..Bende Ankarada oturuyorum ailem orda esentepede nasip olursa cuma gunu gidecz bebislerde ilk defa gidecek Umarim hasta olmazlar
Kendim yürütüyorum :) cesaret etse dayda duracak :) tek elini birakiyo otekini birakacakken korkup vazgeçiyoArkadaşlar bebeklerini yurutece koyuyormusunuz
Evet kocamanlar biz de 7 ay 9 günlüğüz :) biraz hasta onun disinda cok iyi şükürSelam.. nabersiniz kizlar?
Bebisler nasil?
Zeynep bugun 7 aylik oldu :) kocaman oldular artik..
Buraya pek bakamiyorum maalesef..
Selam.. nabersiniz kizlar?
Bebisler nasil?
Zeynep bugun 7 aylik oldu :) kocaman oldular artik..
Buraya pek bakamiyorum maalesef..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?