2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Canım bende prima kullanıyorum. 4 numarada hiç bir sorun yaşamadım. Premium care daha iyi ama pahalı. Biz hepsi buradadan sipariş verdik çok uyguna geldi yeşil olan. Artık hep ordan alcam. Eğer yeşil sende problem yaratmazsa ona devam et bence.

Maşallah kuzuna her anlamda. Hem kilo, hem uyku. Anneyi hiç üzmüyor ne güzel. Peki hala banyo yaptırıyor Musun? Oğlumla aynı gün doğmuş galiba. 18 şubat. Dün bizde 8 aylık olduk.

Hosgeldin canm masallah kizina

o sleepy'nin numunesini bende kullandım, memnun kaldım. ama o marka marketlerde satılmıyor dimi? hiç görmedim. bende prima yeşil paket kullanıyorum memnunum ama sleepy daha uygun sanırım

Civilde satilmaya baslamis ama ben kendi internet sitesinden aliyorum ucretsiz kargoyla geliyor zaten sorun olmuyor ve diger bezlere gore daha uygun

Benim kizimda ayni senin dedigin gibi olmustu cok zor ve kaskati yapiyordu poposunda catlakta olmustu ben farkli olarak poposuna siringayla zeytinyagi verdim o cok iyi geliyo. Siringaya zeytinyagi ve ilik su cekip calkaliyorum sonrada poposundan iceri veriyorim en fazla yarim saate yaptiriyo. Tabi cok kabiz oldugu icin tamamen icini bosaltamiyorduda hic yoktan iyiydi

Geçmiş olsun canım. Kıyamam Atillama Allah ım tez vakitte kurtarsın bu sıkıntıdan. İpekte kabız olmaya çok yatkın olduğundan bende sürekli arayış içindeyim. Kuru kayısı kuru erik suda bekletiyorum. Kayısıyla eriği süzgeçten geçirip veriyorum. Suyunuda içiriyorum. Birde kemikli et haşlayıp suyunu dondurmuştum. Çorbasına ondan kattığım zamanda rahat yapıyor. Gliserinli fitil yapıyordum geçen ağladı onu yaptırmadı ama kayısı ve et suyu bizde işe yarıyor. Acil şifa olsun inşallah

Merhaba anneler bebeklerinize balık yediriyor musunuz ? Hangi balığı tercih ediyorsunuz ve nasıl veriyorsunuz? Ay çok mu soru sordum ne :)
Evet canım biz ilk defa dün balık yedik :)cinsini bilmiyorum eşim denize gittiğinde almış. Kızım çok sevdi balığı baya yedi

Ben de aynisini yapmistim. Hastaneden bir paket huggies hediye etmislerdi ama yenidoganlara prima kullaniyorlardi ( dogum yaptigim hastanede butun ihtiyaclarimizi karsilamislardi, bez, ped, mendil, sampuan vs) huggiesi kullanamadim dedigin gibi primadan sonra karton gibiydi. Simdi primanin yesil paketlini kullaniyorum, premium care ilk ay kullandik sadece. Memnunum.

Can'ım ben babylax diye sıvı var kabız olduğunda veriyorum poposuna sıkıyorsun 5 dk içinde yapıyor tavsıye ederim

Kızlar diş buğdayı yaptınız mı Nasıl pişirdiniz cinsi neydi aldığınız buğdayın ? Bende yapmak istiyorum da

Bebeğine maşallah canım :)) Bütün iyi dileklerin için teşekkür ederim kendi adıma.Allah bütün yavrularına uzun ömür,sağlık,mutluluk versin inşallah.3 çocuğunun hepsinin de uyku düzeni ne güzelmiş.Bende hep 17:30 dedimmi yatırıyorum.Tabi bazen misafir falan olunca sevmek istiyorlar arasıra aksıyor ama çoğu zaman aynı saatte yatırıyorum.Benimki gece beslenmeyi seviyor sanırım 2 saatte bir kurulmuş saat gibi uyanıyor.Gündüz o kadar sık emmiyor.

Çok geçmiş olsun.Benim de başıma geldi çok ağlıyorlar insanın içi dayanmıyor,çok zor gerçekten.Sabah aç karnına mürdüm eriğinin suyunu içirsen birde canım,bende işe yarıyor.

Merhabalar uyku eğitimi konusunda konuştuğunuzu görünce yazmak istedim .fikir verirseniz çok memnun olurum .bebeğim 7 ay 20 günlük.iki aydan sonra geceleri uyanmadan sabaha kadar uyuyordu.sonra düzen bozuldu.20 gündür de diş çıkarıyor 3 tane çıktı.dördüncünün sıkıntısını çekiyoruz .geceleri çığlıkla uyanıp 2 saat uyanık kalıyo .bazende gözleri kapalı ağlıyo .9 -10 gibi uykusu geliyo emzirip ya beşiğinde ya ayağımda sallayıp uyutuyorum.uyandığında beşiğinde sakinleştirmeye çalışıyorum ama olmuyo beşiğin kenarından tutup ayağa kalkıyo tekrar tekrar yatırıyorum ama olmuyo . uyku eğitimi için doğru vakit değil sanırım bi öneriniz varmı.gündüz 9 da kalkıyo akşam 10 a kadar toplam 1 saat anca uyuyo gündüz uykusunu.bana ne önerirsiniz

Geçmiş olsun canım bizde şu ara çok sık ve sıvı yapıyoruz ishalmi değilmi bilemedim

Evet canım prima alcam

Kızlar diş buğdayı yaptınız mı Nasıl pişirdiniz cinsi neydi aldığınız buğdayın ? Bende yapmak istiyorum da

Bende bu hafta yapacagim ama nasil yapildigini bilmiyorum komsum yapacak. Dovulmemis bugday olmasi gerekiyormus ben asurelik olandan almistim ondan olmazmis, bakliyatcilarda bulunurmus, saolsun komsum memleketten getirtiyo. Dis kurabiyelerimizi yaptik birde pasta yapacagim iki katli olsun istediler o sekilde yapacam insallah becerebilirsem

Canim ben 5 aylikken basladim ve aksam uykusunda baslamak gerekirmis o sekilde basladim. Benim kizimda 2 yada 3 kez uyanirdi gece ama dis cikardigi hafta 10 kere bile uyandigi oldu. Aksam yatiriyorum gece emzirip yatirinca tekrar dis huzursuzlugundan uyandiginda kucagima alip omuzuma yaririp ninni soyluyorum o sekilde sakinlesiyor ve yatiriyorum. Sanada nacizane tavsiyem kucagina al ve o sekilde sakinlestir. Birde bu uyku duzenini olusturmadan once kizim 11 gibi uyurdu sabah 10 gibi kalkardi gece uyanirdi tabi, gunduzde senin dedigin gibi toplam 1 saat uyurdu birdaha gece 11de uyurdu, ama uyku duzenini olusrurunca aksam 10,30 gibi uyuyo sabah 8de kalkiyi 10 gibi yatip 12de kalkiyo 3 gibi yatip 4te kalkiyo 6-7 gibi yatip yarim saat uyuyo ve gunu bu sekilde tamamliyoruz. Tabi bu dis donemi hepimizde zor geciyo o yuzden uyku egitimi icin en uygun zamani sen cocuguna gore belirlemelisin, sana en buyuk tavsiyem kararli ve sabirli olman. Aklina takilan birsey olursa seve seve cevaplarm. Ayy ne cok yazmisim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…