• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Suan suyla yikayip kuruluyorum ve eczanenin verdigi hametan kremini suruyorum kizima,allah allah 4 numaralarda sorunmu var acaba
Ben 1.5 ay once gecmistim 4'e.ilk 2-3 gun yapti sonra bir daha yapmadi.molfixden numune gelmisti o da aynisini yapti.4 nunaralarda var bir sey .:)

Kiizlaaaaaar bebisimin 5. Dis de cikti:KK66: 6. Da patladi patlicakkk 2 gundur heryeri kemirdi fayanslar kumanda elimiz vs bundan demek
Oyy kuzu hayırlı olsun dişiniz :)) bende dün parmak diş kaşıyıcı aldım çok sevdi hem parmağımı emiyor hem dişini kaşıyoruz

Kiizlaaaaaar bebisimin 5. Dis de cikti:KK66: 6. Da patladi patlicakkk 2 gundur heryeri kemirdi fayanslar kumanda elimiz vs bundan demek
1 hafta sonra 8 aylik olacagiz ama hala dis yok bizde sadece kabariklik var o kadar.dis cikarmayan biz kaldik herhalde.:)

Suan suyla yikayip kuruluyorum ve eczanenin verdigi hametan kremini suruyorum kizima,allah allah 4 numaralarda sorunmu var acaba
Ayşecik nasıl ? 7. Ay kontrolünü yaptırdın mı biz salı gidecez..
4 numara beze biz hala geçemedik .. 3 kullanıyoruz premium care.. Kilosu ne kadardı ?

Merhaba arkadaşlar misafirlerim vardı yemekli çok şükür bitti güzel geçti ama bir o kadar yoruldum misafirin en zor yanı kızım şaşkına dönüyor evde hep benimle olduğu icin kalabalığa alışkın değil aslında alışması lazım uyumadı kaç saat ya misafirler gidene kadar odasına yatırıyorum her zamanki gibi ama ses duyuluyor diye uyuyamadı yavrum. Bu arada iki gündür kızım emekliyor :) tastamam gidemiyor ama bir iki ilerliyor :)
ooo tebrik ederim prensesini canım.Darısı benim prensin başına inşallah :))

Kızlar hangi bebek bezini kullanıyorsunuz. Ben doğduğundan beri prima premium care kullanıyordum memnundum. Şimdi 4 numarasına geçtim sivilce gibi kabarıklıklar oldu. Bezden mi bilmiyorum ama değiştirip denemek istiyorum. Çok hassas cildi var. Böyle sorun yaşayan var mı yada kullanıp memnun olduğunuz bez hangisi
Başta prima kullanıyordum artın canbebe 4 numara kullanıyorum.Daha ekonomik ve memnunumda zaten..

Sudo sürdüm hametan sürdüm ama hala devam ediyor. Artmadı ama geçmedi de. Dün doktoruna gösterdim çok önemli gözükmüyor şimdilik dedi. Sizlerdende duyunca rahatladım demekki bezden başka bir sıkıntı değil şükür
cnm biz de bepanthol kullaniyoruz baya iyi bi onu da dene ekstra korumayi ben bolca suruyorum pisirse en fazla ikinci kez surerim. Sknti yasamiyoruz biz molfix 4 numarayi iki bucuk ayliktan beri kullaniyoruz. Ama paketim bitince 4+ gecicem bi cok buyuk olmazsa onu kullancam. 4te kaka cikabiliyo arkadan :(

4 mü 3 saatte pert oluyor sonra zıvanadan çıkıyor 2 saat sıonra uykuya geçmesi lazım. Sonra sallasamda uykuya dalamıyor .. Baba ben işe gidiyorum diyerek odaya çekiliyor Napıyım ..
Ninnimiz var müzikte var artı sallama:)) ve ben
Benim kiz da normalde 2 saat aralikli uyuyor ama son uykusu ile gece uykusunun arasi 3 saat tas catlasa 4 saati bulabiliyor. Aksam 4,5-5 gibi bir sekerleme iyi geliyor genellikle.

Bu aybasi ise basladim. O yuzden slk giremiyorum. Cok sukur umdugumdan Daha rahat bir surec oldu Benim icin. Simdilik Annem biz de kaliyor o yuzden rahatim gece de o bakiyor sagolsun. 2 Kere sut sagiyorum. Ama sutum sanki azalmaya basladi. Avent sut sagma makinesi kullaniyorum ama Cok uzun suruyor. makine tavsiye edebilecek olan var mi? Bu arada bizim de disimiz cikmadi hala.

Kızlar hangi bebek bezini kullanıyorsunuz. Ben doğduğundan beri prima premium care kullanıyordum memnundum. Şimdi 4 numarasına geçtim sivilce gibi kabarıklıklar oldu. Bezden mi bilmiyorum ama değiştirip denemek istiyorum. Çok hassas cildi var. Böyle sorun yaşayan var mı yada kullanıp memnun olduğunuz bez hangisi
Aynen bizde molfix kullaniyoruz 4 numara ayni sorun oldu

cnm biz de bepanthol kullaniyoruz baya iyi bi onu da dene ekstra korumayi ben bolca suruyorum pisirse en fazla ikinci kez surerim. Sknti yasamiyoruz biz molfix 4 numarayi iki bucuk ayliktan beri kullaniyoruz. Ama paketim bitince 4+ gecicem bi cok buyuk olmazsa onu kullancam. 4te kaka cikabiliyo arkadan :KK43:
Bende bu gün 3 numaraya geri döndüm biraz küçük olacak ama iyileşene kadar idare edeyim sonra başka bez deniycem. Sebamed kullanıyordum. Bide bepanthol deneyim canım

Back