2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Kızlar bebeğim 8.günü göbeği düştü,11.gun kanamaya başladı,doktor yakma işlemi yaptı,ama 2 gündür hala kanıyo,benim gibi olan bu durumda bilgisi olan var mı

Kızlar bebeğim 8.günü göbeği düştü,11.gun kanamaya başladı,doktor yakma işlemi yaptı,ama 2 gündür hala kanıyo,benim gibi olan bu durumda bilgisi olan var mı
Benimki de 8. Gün düştü küçük küçük damla şeklinde kan oluyordu ama Dr iyi dedi sprey var göbeğinin deliğini açarak spreyi sık dedi şimdi öyle yapıyorum küçük damla şeklinde hala var çokda sıkıntı yok bakalım ..

Bizimde beşinci günde düştü göbeğimiz bizde de var hafif kanama dün Dr kontrolünde söyledim k vitamini iğnesi yaptırdı 3.4 güne geçer dedi bakalım bekliyorum bende..

Bu arada bizde bugün 10 günlük olduk ama malesef benim eşek memeye gelince orda uyuyor emmiyor..birde sarılık olduk bir gece hastanede yattık..bende şimdi kendini toparlayana kadar önce memeyi veriyorum orda uyuya kalınca gerisini sağıp veriyorum böyle idare ediyoruz arada da mama takviyesi inş atlatacak..ama bu memede uyku problemini nasıl çözücüm bilmiyorum..bu arada göğsünü sağan anneler iki memeden toplamda ne kadar ml süt geliyor sizden

Bence fayda ediyo bezinin ortasina sadece 1 damla damlatiyoruz alttan cok rahat gaz cikariyor

Benim oğlumda bugün uyanmak bilmedi en son saat 3 te emdi uyudu en fazla 20 dk emdi sonra saat 7 de uyandırdım uyanmayınca ondada toplamda 6 7 dk emdi uyudu ve uyandıramadım saat 10 kadar böyle uyudu.

Ne olacak bu bebişlerin memede uyuması

Benim oğlum hiç kesintisiz meme emmiyo en fazla 10 dk emiyo ondan sonra da 20 25 dk tamamlaayıncaya kadar canım çıkıyo. 40 dk falan bebği emen var mı normal mi benimki

D vitaminini ne zamana kadar Kullanılacak, bilgin varmı. Bize hastaneden vermişlerdi hapı, bitene kadar demişlerdi. bugun bizim de 22. Günümüz, 3 tane hapımız kaldı. Çocuk doktorunda da ayin 14 dünde randevumuz.

Aventin emziğini aldım onlar alt üst aynı. Uyurken veriyorum bitde benimki altını değiştirirken çok ağlıyor ozaman veriyorum

Evet yaa :) Altını değiştirirken çıldırıyor, çok ağlıyor, biz anlam veremiyoruz. Genelde bebekler rahatlar Altını açınca..

O kadar uzun emmesı ıyı sabredıyormuş senınkı canım benımkı on dak gecmez emmesı uyuyakalır yada bırakır leyla gıbı bakar ama bı saat sonra yıne acıkır, ben ıkı memeyı veremıyorum
Kızlar sızınkıler ne kadar surede emıyor dedıgım gıbı 8 9 dakka suruyor 28 gunluk daha
Cok uzıun[/QUOTE]
Benim bebegimde bir aylık oldu.20_25 dk emzirmeye çalışıyorum.tabi aralarda uyuyoruz ama ağzı çalışıyor.bırakınca uyanitoo.benim sürümde az.memeden sonra mama takviyesi yapıyorum mecburen.bir aylık bebek 50_60ml le doymaz çünkü.karnı sorunca huzurlu oluyor

D vitaminini ne zamana kadar Kullanılacak, bilgin varmı. Bize hastaneden vermişlerdi hapı, bitene kadar demişlerdi. bugun bizim de 22. Günümüz, 3 tane hapımız kaldı. Çocuk doktorunda da ayin 14 dünde randevumuz.
Iki sene KULLANILIYOR diye biliyorum ben ayın 10 unda doktor randevumuz sorar yazarım canım tam net olarak

Bizimkide bir iki gün kanamisti.ama aktif olarak değil.kuru kan kalmıştı hatta o şekilde bir süre.sonra bebeği yikadikca geçti.temizlemeye devam et kısa bir süre daha

Herkese merhabalar kuzum 44 günlük oldu ve huyu git gide değişiyor kucaga alisti gibi birde istedikleri olmayınca kıyamet kopuyor. Mama dan kurtulmak için azaltmaya çalışıyorum bu defada aciknca ortalığı yıkıyor.sizlerde durumlar nasil
Aynı durumdayız canım bizde 46 günlük olduk değişik ağlamalara falan başladı azcık acıksa kıyametleri koparıyor acıkınca emzikde almıyor mama hazırlanana kadar ağlıyor
Aynen :) gittikcé degisiyorlar Allâh canlarını sağlık versin de bakarız.

Mama/ meme muhabbeti olmuş..
Kızım ilk hafta sadece anne sütüyle 200 gr aldı.
2. hafta da anne sütü verdim ama 24 saat memede olan cocuk hıc kılo almamış..
saglık ocagında olcume gıdıp sonucu ogrenınce hemen cocugu alıp doktora gıttık.
sütün azalmış olabılır dedı. humana çay yazdı. bi de gunde en az 5 lt SIVI tüket dedi.
bebelac mama yazdı " agladıgında ıkı memenı de ver eger emip memeyi bıraktıgında hala aranıyorsa mama ver " dedi.
biz de çarşambadan beri mama takviyesine başladık.
gece 12 de ve gündüz bir kere veriyorum mamayı.
2 saatte bir emdigi için yetmiyor..
mama verdiğim için cok uzuldum ama yapacak bı sey yok..

24 saat elimde bardakla geziyorum. incir dut kayısı yiyorum.
bi de netten buldugum süt arttıcı bı ıcecek hazırlıyorum onu ıcıyorum her gun..
bılmıyorum bunlar ıse yarıyor mu.. ama her sey cocuklarımız ıcın..

Benim oğlum hiç kesintisiz meme emmiyo en fazla 10 dk emiyo ondan sonra da 20 25 dk tamamlaayıncaya kadar canım çıkıyo. 40 dk falan bebği emen var mı normal mi benimki
Ay benımkıde en fazla on dak emer hele son bı kaç gundur sapıttı 4 5 dak fılan emıyor damagımı guclendı, bılmem kılo alımı ıyı sallamıyorum bende

Aventin emziğini aldım onlar alt üst aynı. Uyurken veriyorum bitde benimki altını değiştirirken çok ağlıyor ozaman veriyorum

Altını değiştirirken benimki de cok aglıyo :/
ama emdikten sonraya denk gelirse aglamıyor : )

Canım hıc uzulme
Oncekı cocuklarım ıkızdı sut yetsın dıye aynı senın gıbı boş zamanlarımı gece gunduz yıyerek gecırdım, afedersın kıçımı yırttım ama 4 ay sadece anne sutu verebıldım, sonra sutum cok azaldı cok agladım boşa aglamışım, mama vermek o kadarda onemlı degıl cocuklarım cok saglıklı bın sukur yaradana, zeka gelışımlerıde cok ıyı zehır degıl ya ac mı kalacak cocuk tabı verecez mama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…