Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olmuyor ki askıya almak mecbur yapıyorum sütüm az benimdeCocuk ışında ev işi çamaşır temızlık işlerını askıya alın kendınıze zaman ayırın
bizim göbek düşmeden başladı kanama k vitamini iğnesi yaptılar 11.gün gobek düştü. kanama hala geçmedi 15 günlük ken k vitamini iğnesini tekrar yaptilar bugun kanama pek yok.genellikle banyodan sonra kanama artıyor çünkü cok agliyor.Kızlar bebeğim 8.günü göbeği düştü,11.gun kanamaya başladı,doktor yakma işlemi yaptı,ama 2 gündür hala kanıyo,benim gibi olan bu durumda bilgisi olan var mı
Biz aktardan aldik kucuk cam sisede hazir satiliyor eczanedede olabilirCanim bu yagi nerden bulabilirim, benim kizim emmeye baslayinca basliyo alttan yapmaya ama cok ikinarak yapiyo bir deneyeyim
dondurmadan oldugunu sanmiyorum bende yiyorum hemde hergun neredeyse bence eger bulundugun yer soguksa gece bebegin yattigi odanin kaloriferini kapatma derim bize iyi gelse de onlar daha kendilerini isitamadiklari icin cabuk üsütüyorlar.gecmis olsun canimsanırım bebeğimi üşüttüm kakası su gibi ve çok kokuyo. bugünde sümük gibi bişeyler vardı. sürekli hapşırıyo. karnında gaz var sancı çekiyo. çok üzülüyorum. nasıl iyileştircem bilmiyorum. ev kaloriferli dedik ama geceleri kaloriferler sönünce üşüdü sanırım. üstünü örttüm ama yanaklar soğuk oluyodu dışarıda kaldığı için.dondurma yemiştim çok az annem de ondandır diyo.
Dişleri için bekleyip girucez dedi Dr çok önemli bişi değilmiş emmeyi etkilemez dedi
ilk günler belki diş etlerin dendir deyip çok zorlamadik enjektorle mama verdik
sonra mama miktarı artınca başa çıkamadım mecbur biberon verdim ertesi gün iki kere emdikten 1-2dk
bide azcık bu sabah emdi
pompa aldım sagip veriyorum arada mama takviyesi yani çok karışık oldu benim saat ve ml hesabı çok karışıyor
ahh bi emse büyük kolaylık olacak
Banada vermedi sana neden değişik verdi acaba ?
Kusmalarda bende çok korkuyorum hayırlısıyla geçirsek şu günleri.
Bende rezene kimyon anason kişniş aldım 2 gündür içiyorum sanırım iyi geliyo.
Bastan ucu yoktu sonrada biberonla mama verince emmıyo alıştı bıberona. Çok zor ya dırencım dustu ıyıce. 6ay sagip versem sonra keserim mecbur. Ise baslayinca mahvolirumBen de sagiyorum Sizinkiler neden emmedi
8 günlük olduk biz daha bi kaç kere ağzına aldı çok zor oluyor böyle sagma ve mama takviyesi
Bu arada bizde bugün 10 günlük olduk ama malesef benim eşek memeye gelince orda uyuyor emmiyor..birde sarılık olduk bir gece hastanede yattık..bende şimdi kendini toparlayana kadar önce memeyi veriyorum orda uyuya kalınca gerisini sağıp veriyorum böyle idare ediyoruz arada da mama takviyesi inş atlatacak..ama bu memede uyku problemini nasıl çözücüm bilmiyorum..bu arada göğsünü sağan anneler iki memeden toplamda ne kadar ml süt geliyor sizden
Biogaia öneririm bağırsak Florası baya etkili günde 5 damla vermelisinSelam arkadaşlar 1ay dır giremiyrm buraya. 21 gün önce normal doğumla alem kızımı kucagima.
Kızım beni acayip yoruyor kolik midir nedir sürekli ağlıyor uykusunda yok denecek kadar az. Ya kucagmda uyuyacak ya da uyumayacak. Bebek bakımının beni bu kadar zorlayacagni hic düşünmemiştim daraldm bunaldm artik imdaaattt diyorum artik
Simdilik uykusuzluk da koymuyor bana annem sağolsun ısrarla gündüz bi kaç saat uyumami istiyor o gidince asıl telaş başlayacakCanim Allah kolaylik versin, annelik gercekten buyuk sorumlulukmus. Dusunuyirum onceden nasil deliksiz uyuyabliyormusuz simdi o gunler bana hayal gibi geliyo. Gun gectikce benimkininde uyku saati azaliyo ve huysuzlugu artiyo Allah sagliklarini versinde biz ugrasiriz
Banada çok zor geliyor sağ mama ayarla saati hesapla tam bi matematik formülüBastan ucu yoktu sonrada biberonla mama verince emmıyo alıştı bıberona. Çok zor ya dırencım dustu ıyıce. 6ay sagip versem sonra keserim mecbur. Ise baslayinca mahvolirum
Benimki hep ağlıyo. İnşallah değişir huyu.Altını değiştirirken benimki de cok aglıyo :/
ama emdikten sonraya denk gelirse aglamıyor : )
35 günlük oldu oğlum. İyiyim bende sadece bu aralar biraz oğlumda kaka sıkıntısı var.Dun aklimdaydin ne yapti acaba diyordum , nasilsin ne kadsrlik oldu bebisin sen bizden ondesin
Bugun Kadikoy acibadem hastanesine gittim dr dan cok memnun kaldim guzel ilhilendi , ama hastane cok uzak bana yeri sorun otipark sorun daraltti beni hastanede dr u sevdimm (cocuk dr)
Banada çok zor geliyor sağ mama ayarla saati hesapla tam bi matematik formülü
hem ekstra iş hem de duygusal olarak eksiklik var emzirmek istiyorum ama dönerken bile öyle çığlık atıyor ki hem korkuyorum hem üzülüyorum
Saol cnm tşk ederim sizede çok geçmiş olsun..biz bir gece kaldık hastanede herhangi bir ilaç vermediler sadece mavi ışık dedikleri ışığı verdiler..gözlerini kapatıyorlar ışığın zararı olmasın diye..istediğin zaman alabiliyorsun ama ne kadar az çıkarırsan daha çok faydasını görürsün..Allah'a şükür oğlum uyudu sakin geçtide sadece emzirme zamanında çıkardık..şuan hala var bakalım cuma tekrar gidicez Dr..bu arada siz tedavi gördünüzmü birde süt durumun ve emme durumu nasıl beslenmeyle geçer diyorlar.bizimki tam emmiyordu bende sağıp veriyorum şimdilik.merhaba arkadaşım bebeğin sağlıklı sıhhatli olsun inşallah hayırlısıyla büyüsün benimde 20 günlük ve hala sarılığı geçmedi moralim bozuldu hastanede yatınca bebek uyuyormu sürekli nasıl duruyor ilaçmı veriiyorlar?
Canım zytınyagını guzelce ısıt baya elını yaksın ama sonra bebegın karnını sırtını ov, sıcak olmaz elınle gotururken sogur zatensanırım bebeğimi üşüttüm kakası su gibi ve çok kokuyo. bugünde sümük gibi bişeyler vardı. sürekli hapşırıyo. karnında gaz var sancı çekiyo. çok üzülüyorum. nasıl iyileştircem bilmiyorum. ev kaloriferli dedik ama geceleri kaloriferler sönünce üşüdü sanırım. üstünü örttüm ama yanaklar soğuk oluyodu dışarıda kaldığı için.dondurma yemiştim çok az annem de ondandır diyo.