2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

ay varya ayni seyler gece yarısı bir uyaniyor salla emzir altini al sonra yeni bezi yapabilmisse tekrar altini al uyutmaya calis sabah 8.30 oluyo aynen bende zombi gobiyim özellikle sabahlari cok sinirli oluyorum sonra sinirlendigim icin uzuluyorum.Allahim saglikla huzurla bu Günlerimiz i gecirmeyi nasip etsin.bu arada elma yagi fayda ediyomu gerçekten bende alayim olmazsa

Bizde aynıyız canım hatta dün gece meme de iken ikimizde uyuyakalmısız o sekilde uyusun istemiyorum hem tehlıkeli hem yatağında uyumaya alışsın Ama uyuyakalmısım

Kızlar sizin bebekleriniz sallamadan anlıyor mu ya!? Benimki tınlamıyor bile uyanıksa meme hep ağzında olsun istiyor .. uyandıktan sonra Karnı doyunca 3-4 saat durunca uyuyor ne sese duyarlı oluyor ne sallamaya .. Yalancı emzik de aldıramadık.. Şimdi uyuyor geceler bizi bekliyor ... Buluşmak üzere :))

Dr vita sanol diye bi damla verdimi bebek icin , ilk kontrole yeditepeye gelmistim bu damlayi veedi mahvoldu bebegim , agzindan burnundan fiskirtarak kusuyordu damlayo verdigim gunler , damlayi kestim gecti o sekilde kusma @sevi
Banada vermedi sana neden değişik verdi acaba ?

Yok hicbir sey vermedi. Sadece devit. az once kustu cok korktum
Kusmalarda bende çok korkuyorum hayırlısıyla geçirsek şu günleri.

Rezene,kimyon,anason,isirgan karisimi icmek hem sut yapiyor hemde gaz sancisina iyi gekiyormus aktardan aldim baslicam bende yeni bakalim

Cekirge nerdee ya
@meltem masallah size
Bizde 24 gunluk olduk :) nasil oldu dogumun

Bende rezene kimyon anason kişniş aldım 2 gündür içiyorum sanırım iyi geliyo.

Benimkide öyledi dünden beri yalancı emziğe alıltırıyorum bugün yalancı emzikle uyuttım biraz zor oldu ama alışacağız

Hayır henüz etmedim edemedim şişliğim hala devam ediyor ağda yapıyordum bu durumda onu da yapamam jiletle alsam ilk haftasında kaşıntılar oluyor çabuk çıkıveriyor napacam bilmşyorum
Benim bugün 20. Günümdü ve dr kontrolüm vardı mecburen tıraş ettim çünkü doktor dikişin üstündeki bantı çıkardı. Ama şuana kadar hep ağda yaptırıyordum şimdi nolucak bilmiyorum :/

Bugün ebemiz geldi kızım 3950 gr olmus cok güzel kilo alıyor dedi ebe bugun 24. Günümüz banyo da yaptırdık misler gibi oldu yüzünde sivilceler çıkıyor normalmiş geliştiğini gösterir hormonlardan dedi hatta bende de olabilirmiş hormonlardan dolayı, d vitamınlerimize hergün düzenli devam ediyoruz, cok şükür benimde rahim güzel toplamış kendini hissizlik aynen var ama oda normal dedi kanama da kesilse artık cok rahatlayacağım leke gibi geliyor ama geliyor işte

Benim kizimda tombis tombisti kucuk dogdu ama kirki cikmadan gosterdi kendini 1 ayda 1500 kg almisti ben hem bebelac mama verdim hemde emzirdim kilo almasi icin en az yarim saat emzirecen demisti ebe arkadasim ilk 10 dk su gelir 2.10 dakikada vitamin protein 3.10 dakikada da kilo yapqn yaglar gelir demisti oyle yapmistim eger ki yarim saat emdiyse son verdigin memwyi twkrardan veriyosun zaten kg alacak bebwk kwndini belli ediyo birde yatarak emzir yanina uzanarak emsin uyusun 40 cikinca bir cay kasigida andiz pekmezi vermistim elleri kollari bogum bogumdu inanirmisin yikarkan o bogumlari acip yikiyodum simdide aynini yapiyorum ama bilmiyorum oglu kizim kadar kilo almicak gibi ayda 1 kg alsin sagligi yerinde olsun yeter diyorum zaten.sutumde kizimdaki kadar cok yok 3 aylik bi olsaydi her seye alistiracagim

bende keçi sütüyle denedim ilk defa yoğurt ve yedi sizlerden birinden duymuştum kızlar toprak kapta mayalıyorum diye bu bildiyimiz güveç kabı olarak kullandığımızmı yoksa farklı bi kapmı

Çok saol canım ya burasıda olmasa herşeyi nerden öğrenecem bilmiyorum sık sık emzirmem gerektiğini söyledi dr çabuk toparlanması için ama benim sıpa uyuyunca uyanmıyorki :) ilk günler daha sık uyanıyodu şimdi daha uzun uyuyor söylediklerini yapıcam canım yemekleri etli yapıyorum genelde ceviz badem filanda alim ben hemen kuzuya faydası olsunda
oy maşallah ya ne tatlı olmuştur öyle eller kollar boğum boğum olunca :) oğluşta alır inş canım ben iştahsız çocuktan çok çektim bunda aynı hataları yapmak istemiyorum o yüzden çok saol canım ya vallahi sizde olmasanız kime soracam bilmiyorum andız pekmezi faydalımıymış alayım hemen 3 ay bitince bende herşeyden tattırmayı düşünüyorum inş bu kilo alan bi bebiş olur :)

Bugün Benlm kız gece 12 de bi uyudu sonra uyanmak bilmedi 3.5 saatte bir kendisi uyanırdı ben de uyandırmak istedim 10 dk var yok emdi o kadar tekrar 7 ye doğru yine aynısı şimdi banyo yaptırdık kustu baya sonra meme alır dedim 3-5 dk emdi yine uyudu .. 20 günlük olduk huy mu Değiştiriyor ne Benlm kız .. Mama vermiyorum ben 15. Günkü kontrolde 10 günde 300 gr almış doktor baya beğendi mama verme kilo alımı çok güzel dedi .. Ancak 3 kg olmuştu o zaman ,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…