Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimki de 8. Gün düştü küçük küçük damla şeklinde kan oluyordu ama Dr iyi dedi sprey var göbeğinin deliğini açarak spreyi sık dedi şimdi öyle yapıyorum küçük damla şeklinde hala var çokda sıkıntı yok bakalım ..Kızlar bebeğim 8.günü göbeği düştü,11.gun kanamaya başladı,doktor yakma işlemi yaptı,ama 2 gündür hala kanıyo,benim gibi olan bu durumda bilgisi olan var mı
Bizimde beşinci günde düştü göbeğimiz bizde de var hafif kanama dün Dr kontrolünde söyledim k vitamini iğnesi yaptırdı 3.4 güne geçer dedi bakalım bekliyorum bende..Kızlar bebeğim 8.günü göbeği düştü,11.gun kanamaya başladı,doktor yakma işlemi yaptı,ama 2 gündür hala kanıyo,benim gibi olan bu durumda bilgisi olan var mı
Bence fayda ediyo bezinin ortasina sadece 1 damla damlatiyoruz alttan cok rahat gaz cikariyoray varya ayni seyler gece yarısı bir uyaniyor salla emzir altini al sonra yeni bezi yapabilmisse tekrar altini al uyutmaya calis sabah 8.30 oluyo aynen bende zombi gobiyim özellikle sabahlari cok sinirli oluyorum sonra sinirlendigim icin uzuluyorum.Allahim saglikla huzurla bu Günlerimiz i gecirmeyi nasip etsin.bu arada elma yagi fayda ediyomu gerçekten bende alayim olmazsa
Benim oğlumda bugün uyanmak bilmedi en son saat 3 te emdi uyudu en fazla 20 dk emdi sonra saat 7 de uyandırdım uyanmayınca ondada toplamda 6 7 dk emdi uyudu ve uyandıramadım saat 10 kadar böyle uyudu.Bugün Benlm kız gece 12 de bi uyudu sonra uyanmak bilmedi 3.5 saatte bir kendisi uyanırdı ben de uyandırmak istedim 10 dk var yok emdi o kadar tekrar 7 ye doğru yine aynısı şimdi banyo yaptırdık kustu baya sonra meme alır dedim 3-5 dk emdi yine uyudu .. 20 günlük olduk huy mu Değiştiriyor ne Benlm kız .. Mama vermiyorum ben 15. Günkü kontrolde 10 günde 300 gr almış doktor baya beğendi mama verme kilo alımı çok güzel dedi .. Ancak 3 kg olmuştu o zaman ,,,
Ne olacak bu bebişlerin memede uyumasıBu arada bizde bugün 10 günlük olduk ama malesef benim eşek memeye gelince orda uyuyor emmiyor..birde sarılık olduk bir gece hastanede yattık..bende şimdi kendini toparlayana kadar önce memeyi veriyorum orda uyuya kalınca gerisini sağıp veriyorum böyle idare ediyoruz arada da mama takviyesi inş atlatacak..ama bu memede uyku problemini nasıl çözücüm bilmiyorum..bu arada göğsünü sağan anneler iki memeden toplamda ne kadar ml süt geliyor sizden
Ben de sagiyorum Sizinkiler neden emmediBende sağıyorum çok sıkıldım emsin artık
Bugün ebemiz geldi kızım 3950 gr olmus cok güzel kilo alıyor dedi ebe bugun 24. Günümüz banyo da yaptırdık misler gibi oldu yüzünde sivilceler çıkıyor normalmiş geliştiğini gösterir hormonlardan dedi hatta bende de olabilirmiş hormonlardan dolayı, d vitamınlerimize hergün düzenli devam ediyoruz, cok şükür benimde rahim güzel toplamış kendini hissizlik aynen var ama oda normal dedi kanama da kesilse artık cok rahatlayacağım leke gibi geliyor ama geliyor işte
Aventin emziğini aldım onlar alt üst aynı. Uyurken veriyorum bitde benimki altını değiştirirken çok ağlıyor ozaman veriyorum
Bence fayda ediyo bezinin ortasina sadece 1 damla damlatiyoruz alttan cok rahat gaz cikariyor
[QUOuztmee, post: 40300159, member: 612835"]ben emmesinden yanayım, ama emince doymaz oldu Sağmak zor geliyor, mamada da bebeğe haksızlık etmişim gibi geliyor. Emmesi beni de mutlu eden bir duygu. Göğüs uçlarım yara oldu ama olsun, anne olduysam acı da çeksem onu emzirmek doyurmak vazifem. O bana bağlı hayatta, onun için herşey meme.. Dünyayı ağzıyla tanıyor. Böyle bir canlıyı biberon, emzik, meme üçgeninde şaşırtmak doğru değil ve içimi acıtıyor. Ama işte dedim ya keşke emzirerek doyurabilsem...
Bugün mesela yine ucun uzun emdi beni çocuk, uyuya kaldı, yatırdık tekrar uyandı. Sütümü sağdım bir baktım ki 5 cc sıka sıka zor çıkıyor. Boşuna emiyor anlaşılan, üzülüyor insan....
Iki sene KULLANILIYOR diye biliyorum ben ayın 10 unda doktor randevumuz sorar yazarım canım tam net olarakD vitaminini ne zamana kadar Kullanılacak, bilgin varmı. Bize hastaneden vermişlerdi hapı, bitene kadar demişlerdi. bugun bizim de 22. Günümüz, 3 tane hapımız kaldı. Çocuk doktorunda da ayin 14 dünde randevumuz.
Bizimkide bir iki gün kanamisti.ama aktif olarak değil.kuru kan kalmıştı hatta o şekilde bir süre.sonra bebeği yikadikca geçti.temizlemeye devam et kısa bir süre dahaKızlar bebeğim 8.günü göbeği düştü,11.gun kanamaya başladı,doktor yakma işlemi yaptı,ama 2 gündür hala kanıyo,benim gibi olan bu durumda bilgisi olan var mı
Kızlar ya ozellıkle kız bebegı olanlar kızımın genıtal bolgesınde aralarda beyaz beyaz pıslıkler var cok zor temızlıyorum ıncıtmek de ıstemıyorum, ne yapabılırım. Bu beyaz pislıkler akıntıdan mı oluyor yoksa bu koltuk altı ve benzerı kıvrımlarda hızlı buyumesınden dolayı beyaz beyaz seyler oluşuyor ondanmı oluyor yoksa baska bışeymı. Bıraz karısık oldu anlatmışımdır umarım
Aynen :) gittikcé degisiyorlar Allâh canlarını sağlık versin de bakarız.Aynı durumdayız canım bizde 46 günlük olduk değişik ağlamalara falan başladı azcık acıksa kıyametleri koparıyor acıkınca emzikde almıyor mama hazırlanana kadar ağlıyor
Ay benımkıde en fazla on dak emer hele son bı kaç gundur sapıttı 4 5 dak fılan emıyor damagımı guclendı, bılmem kılo alımı ıyı sallamıyorum bendeBenim oğlum hiç kesintisiz meme emmiyo en fazla 10 dk emiyo ondan sonra da 20 25 dk tamamlaayıncaya kadar canım çıkıyo. 40 dk falan bebği emen var mı normal mi benimki
Aventin emziğini aldım onlar alt üst aynı. Uyurken veriyorum bitde benimki altını değiştirirken çok ağlıyor ozaman veriyorum
Canım hıc uzulmeMama/ meme muhabbeti olmuş..
Kızım ilk hafta sadece anne sütüyle 200 gr aldı.
2. hafta da anne sütü verdim ama 24 saat memede olan cocuk hıc kılo almamış..
saglık ocagında olcume gıdıp sonucu ogrenınce hemen cocugu alıp doktora gıttık.
sütün azalmış olabılır dedı. humana çay yazdı. bi de gunde en az 5 lt SIVI tüket dedi.
bebelac mama yazdı " agladıgında ıkı memenı de ver eger emip memeyi bıraktıgında hala aranıyorsa mama ver " dedi.
biz de çarşambadan beri mama takviyesine başladık.
gece 12 de ve gündüz bir kere veriyorum mamayı.
2 saatte bir emdigi için yetmiyor..
mama verdiğim için cok uzuldum ama yapacak bı sey yok..
24 saat elimde bardakla geziyorum. incir dut kayısı yiyorum.
bi de netten buldugum su arttıcı bı ıcecek hazırlıyorum onu ıcıyorum her gun..
bılmıyorum bunlar ıse yarıyor mu.. ama her sey cocuklarımız ıcın..